maritbet girişmaritbet
Duru Beytepe, "Yaza Merhaba" partisi düzenliyor

Duru Beytepe, "Yaza Merhaba" partisi düzenliyor

Tona Yapı ve Safe İnşaat A.Ş Ortaklığı ile yükselen Duru Beytepe, “Yaza Merhaba Partisi” ile keyifli bir hafta sonuna imza atmaya hazırlanıyor.

Duru Beytepe düzenlediği geleneksel “Yaza Merhaba” partisi ile eğlenceli bir hafta sonu gerçekleştirecek. Tona Yapı ve Safe İnşaat A.Ş İcra Kurulu Başkanı İlhan Erdal ev sahipliğinde düzenlenecek olan organizasyonda; Sports International eğitmenleri eşliğinde hem eğlenceli hem de bol hareketli bir güne imza atılacak. Çocukların da birbirinden renkli aktiviteler ile keyifli anlar yaşayacağı etkinlikte yaz, sürprizler ile coşku dolu karşılanacak.

Bizim Bahçenin Çocukları

47.276 m2'lik arazi üzerinde hayata geçen Duru Beytepe, eşsiz lokasyonu ve sosyal alanları ile fark sunuyor. 484 daireden oluşan proje, bünyesinde barındırdığı çocuk oyun alanları, sosyal yaşam alanları ve sağlıklı yaşam alanları ile keyifli bir ortam sunuyor. 2+1'den 5+1'e kadar olan konut seçenekleri ile modern yaşamın yansımalarının detaylandırıldığı proje, aynı zamanda doğanın huzur veren yapısı ile birlikte vatandaşların ilgisine sunuluyor. Açık ve kapalı spor alanları seçenekleri ile konut sahiplerinin karşısına çıkan Duru Beytepe, basketboldan futbola, tenisten bisiklet parkuruna kadar birçok olanağı da konut sahipleri ile buluşturuyor.

  • Etiketler:

Yorum Yaz