maritbet girişmaritbet
Dumankaya'ya güvenenler Sancaktepe’de sıraya girdi!

Dumankaya'ya güvenenler Sancaktepe’de sıraya girdi!

Dumankaya İnşaat’ın hayata geçirdiği projelerin kısa vadede yatırıma dönüşmesinden dolayı yatırımcılar Adres Sancaktepe için sıraya girdi.

Dumankaya İnşaat'ın sektördeki lider konumuna ve yarım asrı aşan deneyimi ile İstanbul'un parlayan yıldızlarından Tuzla-Aydınlı bölgesinde gerçekleştirdiği ve yatırımcısına yüzde 100'e kadar kâr sağlayan  Adres konseptli projelerinin sonuncusu  Adres Sancaktepe'de daire sahibi olabilmek için yatırımcılar ön talep döneminde sıraya girdi.

Yatırımcısına eşsiz fırsatlar sunuyor

2008 yılı ile 2012 yılları arasında Adres konsepti ile 10 farklı etaptan oluşan bir proje gerçekleştiren Dumankaya İnşaat'ın, her bir etabında yer alan konutlar yüzde 100 oranında değer kazandı. Projedeki 2.500 adet konutun çok kısa sürede satıldığı Dumankaya Adres Projeleri hem çok kazanmak isteyen yatırımcıların hem de ulaşılabilir fiyatla kaliteli konut ve değer oluşturan yaşam alanlarına sahip olmak isteyen ailelerin hayallerini gerçekleştirdi. Sunduğu fırsatlar ile Dumankaya'nın efsane projesi olan Adres konsepti, şimdi ise yepyeni avantajlar ile Sancaktepe'de yükseliyor.

Yapımı devam eden ve 2015 yılının son aylarında devreye girmesi beklenen metro ile birlikte kusursuz bir ulaşım kolaylığına erişecek proje, inşası tamamlandığında Avrupa'nın en büyük şehir hastanesiyle birlikte tam anlamıyla bir ilgi odağı haline gelecek bölgenin kalbinde yer alıyor. Bu özellikleri göze alınarak, uzmanlarca İstanbul'un Anadolu yakasının en çok değer kazanacak bölgelerinden biri olacağı öne sürülen Sancaktepe'de, yatırım amaçlı konut edinme konusuna yepyeni bir soluk getiren Sancaktepe Adres Projesi, sınırlı sayıda olan daireleriyle sadece en özel yatırımcıların sahip olabileceği özgün bir ayrıcalık olarak da göze çarpıyor.

“Yatırımcılar ön ödeme yaparak sıraya girmek istiyor”

Adres Sancaktepe'nin yakaladığı başarı ile olarak Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya, “Geçtiğimiz günlerde Flex Office Bahçeşehir'in ön satış döneminde çok başarılı bir süreç yaşadık ve satışa çıkardığımız stoğun yüzde 60'ı tükendi. Ardından Adres Sancektepe projemizin ön talep sürecinde insanlar sıraya girebilmek için ön ödeme yapmak istiyor.

Dumankaya İnşaat olarak, bu başarıların bir tesadüf olmadığını düşünüyoruz. Yarım asrı aşan tecrübemiz ile hayata geçirdiğimiz ve yatırımcısına yüksek oranda bir kâr sunmayı hedefleyen projelerimizin bu başarıları Dumankaya İnşaat'ın sektörde sağladığı güvenin en önemli göstergesi. Yatırımcıları için her zaman ortak bir değer ve yüksek bir fayda sunan Dumankaya'nın insanlar nezdinde gördüğü bu ilgi, gelecekteki projelerimizi hayata geçirme noktasında bize yüksek bir motivasyon sağlıyor” dedi.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Saba Tümer'li Dumankaya İnşaat kampanya reklamı!
  • 29.08.2016 14:59

Saba Tümer'li Dumankaya İnşaat kampanya reklamı!

Ünlü sunucu Saba Tümer, Dumankaya İnşaat'ın kampanya reklam yüzü oldu. ...

Dumankaya 2016'da gövde gösterisi yapacak!
  • 14.01.2016 15:51

Dumankaya 2016'da gövde gösterisi yapacak!

2016'da 1.2 milyar liralık değere sahip Fikirtepe ve Çayırova projelerini satışa ...

Saba Tümer, Dumankaya İnşaat'ın kampanya yüzü!
  • 12.09.2015 15:40

Saba Tümer, Dumankaya İnşaat'ın kampanya yüzü!

Dumankaya İnşaat'ın kampanya tanıtım reklamında Saba Tümer rol alacak. ...

Dumankaya ve Al Mazaya basın toplantısı!
  • 24.02.2015 10:21

Dumankaya ve Al Mazaya basın toplantısı!

Ortadoğu’nun en büyük gayrimenkul geliştiricilerinden Al Mazaya, Türk gayrimenku ...