maritbet girişmaritbet
Dumankaya Konsept Kurtköy’de teslimat tamamlanıyor

Dumankaya Konsept Kurtköy’de teslimat tamamlanıyor

Dumankaya’nın Kurtköy’de yer alan ve Nisan 2007’de satışlarına başlanan Dumankaya Konsept İstanbul’un 3. etabının da teslimleriyle birlikte projedeki tüm teslimler tamamlanıyor

 
 

Gayrimenkul sektörünün önde gelen kuruluşlarından Dumankaya İnşaat'ın Kurtköy'de gerçekleştirdiği 832 daire ve 13 villadan oluşan Konsept İstanbul projesinin üçüncü ve son etabının teslimlerine başlandı. Toplamda 218 konutun yer aldığı Dumankaya Konsept İstanbul'da 3. etap teslimleri 26 Mayıs Çarşamba günü başladı, teslimler 1 Haziran 2010 Salı günü tamamlanıyor. Yeni projeler geliştirmenin yanında konut teslimlerine de hız veren Dumankaya İnşaat, Konsept İstanbul evlerinin önceki iki etabını Eylül ve Aralık 2009'da gerçekleştirmişti.

Dumankaya Konsept İstanbul'daki teslimler hakkında görüş bildiren Dumankaya Yönetim Kurulu Üyesi Uğur Dumankayaşunları söyledi:
 “ Dumankaya olarak her yıl birçok yeni projeye başlarken mevcut projelerimizin de teslimleri için yoğun mesai harcıyoruz. 2009 yılında yeni projelerimizin satışlarıyla yüzde 25 büyüme gerçekleştirirken Dumankaya Trend Ekstra projemizin teslimlerini tamamlamıştık. Aynı zaman diliminde de Dumankaya Konsept İstanbul'un 1. ve 2. etaplarının teslimlerini gerçekleştirmiştik. Şimdi vaat ettiğimiz yaşam alanlarını müşterilerimizle buluşturma mutluluğunu Dumankaya Konsept İstanbul'un son etabı ile yaşıyoruz. Bu yıl içerisinde 525 milyon TL değerinde 3.404 konuttan oluşan 7 farklı projeyi tüketicinin beğenisine sunacağız. Bu yeni projelerin yanı sıra Dumankaya Konsept İstanbul'un teslimlerinin tamamlanmasının ardından yılsonunda Kurtköy'deki bir diğer önemli projemiz olan Dumankaya Minimal'de de teslimlere başlayacağız.”

İnsan-doğa-kent olgusunun ön planda tutulduğu ve bu doğrultuda “dikey” büyüyen İstanbul'a  “yatay” bir alternatif olarak sunulan Dumankaya Konsept İstanbul projesi az katlı bloklardan oluşuyor. Dumankaya Konsept İstanbul özgün mimarisiyle, bloklar arasına ya da çatı teraslara yerleştirilen botanik ve zen bahçeleriyle ve dış cephede öne çıkan ahşap güneşlikleriyle büyük ilgi çekiyor.
 
 

Dumankaya Konsept İstanbul iletişim bilgileri
Web: http://www.dumankaya.com/
E-posta: [email protected]
Tel: 0 216 482 10 70

 

 
  • Etiketler:

Yorum Yaz