maritbet girişmaritbet
Dumankaya İnşaat'tan 7 projede Eylül ayı kampanyası!

Dumankaya İnşaat'tan 7 projede Eylül ayı kampanyası!

Eylül ayı kampanyası kapsamında Dumankaya İnşaat'ın 7 projesinde devam eden avantajlar şu şekilde;

Kampanya ile ilgili detaylı bilgi için tıklayınız

Modern Collection; Bahçeşehir'de hayata geçirilen Modern Collection projesinde konut fiyatları 135 bin liradan başlangıç gösteriyor. 

Yüzde 85 kazandıran Modern Collection, Modern projesinin 2. etabı olarak karşımıza çıkıyor. 1+1'dne 4+1'e kadar farklı daire seçeneklerinin yer aldığı Modern Collection'da yüzme havuzu, basketbol sahası, çocuk oyun alanları projeye renk katan sosyal alanlar arasında. Modern Vadi Club adlı sosyal tesiste ise hobi odaları, kütüphane, çocuk etüt merkezi, fitness center, kafeterya ve özel yüzme havuzu bulunuyor.

 

Dumankaya Miks; Halkalı-Atakent'te konumlandırılan Dumankaya Miks projesinde konut fiyatları 136 bin 800 liradan başlıyor. 

Yeni dairelerin satışa çıktığı Dumankaya Miks'te yüzde 1 peşinat, şimdi al 2014'te öde, ilk yıl peşinat yok, taksit yok gibi bir çok avantaj sıralanıyor. 23 ve 32 katlı 2 kule halinde yükselen Dumankaya Miks, Güneybatı tarafındaki göl manzarasına ve Doğu tarafındaki Temapark'a hakim olmak amacıyla tasarlandı.

 

Ritim İstanbul; Maltepe'de inşa edilen Ritim İstanbul'da fiyatlar 177 bin 300 liradan başlangıç gösteriyor. 

863'ü konut, 250'si homeofis olmak üzere toplam 1.373 bağımsız birimden meydana gelen Ritim İstanbul, Ritim İstanbul, her şeyin elinizin altında olduğu capcanlı bir hayat sunuyor. Bölgenin en büyük açık alışveriş merkezinden dev spor kompleksine, akıllı loft dairelerden home-office'lere, kültür merkezinden 37. kattaki eşsiz ada manzaralı lüks restorana kadar yüksek standartlarda ayrıcalıklarla buluşturuyor. Şehir yeni ritmini burada buluyor.

 

Konsept Halkalı; Halkalı'da yükselen Konsept Halkalı projesinde konut fiyatları 186 bin 300 liradan başlangıç gösteriyor. 

İnşaat kalitesi, işçiliği, ayrıntılardaki özeni ve geliştirdiği hizmetlerle sektörün öncü kuruluşları arasında yer alan Dumankaya, Halkalı'da yepyeni bir projeye hayat veriyor : Dumankaya Konsept Halkalı !

 

Adres Natura; Tuzla-Aydınlı'da konumlandırılan Adres Natura'da konut fiyatları 268 bin 200 liradan başlıyor. 

Adres Natura yeşilin ve mavinin, yani doğal bitki örtüsü ile havuzların yaşamla bütünleştiği bir proje... İçinde minik adalar bulunan yansıma havuzları, balkonlu daireleri, kat bahçeleri, alabildiğine geniş terasları, farklı yüksekliklerde bloklarıyla mimari açıdan çok ince düşünülmüş, çok iyi planlanmış, huzurlu, dingin ve benzersiz bir yaşam merkezi olmayı şimdiden müjdeliyor...

 

Modern Vadi; Bahçeşehir'de hayata geçirilen ve Dumankaya Modern projesinin 1. etabı olan Modern Vadi'de fiyatlar 181 bin 800 liradan başlıyor. 

Daha ilk bakışta sizi farklı bir hayata çağıran mimarisiyle Modern Vadi, konfor ve estetiği yeniden yorumluyor. İncelikli ayrıntılarla inşa edilen Modern Vadi, sıradışı çizgisi ve alışılmadık yüzey tasarımlarıyla, farklı ve ayrıcalıklı bir hayatı görünür kılıyor.

 

Flex Kurtköy; Pendik - Kurtköy'de yer alan Flex Kurtköy'de fiyatlar 150 bin 300 liradan başlangıç gösteriyor. 

Yaşam konseptlerinin öncüsü Dumankaya, Kurtköy'de yepyeni bir home office projesine imza attı ! Sunduğu geniş sosyal imkanlar ve yüksek teknolojilerle ev ve iş hayatının standartlarını kökten değiştiriyor. Dumankaya Flex Kurtköy'de 2 ayrı kütlede 5 blok ve 376 adet home office bulunuyor. Projede teslime hazır olan stüdyo, 1+1 ve 2+1 home office seçenekleri bulunuyor.

Dumankaya İletişim Bilgileri;

Web: http://dumankaya.com

Telefon: 444 7 222

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Saba Tümer'li Dumankaya İnşaat kampanya reklamı!
  • 29.08.2016 14:59

Saba Tümer'li Dumankaya İnşaat kampanya reklamı!

Ünlü sunucu Saba Tümer, Dumankaya İnşaat'ın kampanya reklam yüzü oldu. ...

Dumankaya 2016'da gövde gösterisi yapacak!
  • 14.01.2016 15:51

Dumankaya 2016'da gövde gösterisi yapacak!

2016'da 1.2 milyar liralık değere sahip Fikirtepe ve Çayırova projelerini satışa ...

Saba Tümer, Dumankaya İnşaat'ın kampanya yüzü!
  • 12.09.2015 15:40

Saba Tümer, Dumankaya İnşaat'ın kampanya yüzü!

Dumankaya İnşaat'ın kampanya tanıtım reklamında Saba Tümer rol alacak. ...

Dumankaya ve Al Mazaya basın toplantısı!
  • 24.02.2015 10:21

Dumankaya ve Al Mazaya basın toplantısı!

Ortadoğu’nun en büyük gayrimenkul geliştiricilerinden Al Mazaya, Türk gayrimenku ...