maritbet girişmaritbet
Dumankaya İnşaat'ın yeni projesinin ilk detayları!

Dumankaya İnşaat'ın yeni projesinin ilk detayları!

Dumankaya İnşaat, yeni projesini ilk kez yabancı yatırımcıların beğenisine sunacak.

21–23 Eylül tarihleri arasında Dubai'de düzenlenen Cityscape 2014 fuarına katılacak olan Dumankaya İnşaat, sürpriz bir lansman ile yeni projesini ilk olarak yabancı yatırımcıların beğenisine sunmaya hazırlanıyor.

Gayrimenkul sektöründe ilklerin öncüsü Dumankaya İnşaat, 21–23 Eylül tarihleri arasında Dubai'de düzenlenen Cityscape Global 2014 fuarına katılıyor. Dumankaya İnşaat, lansmanını ilk kez Dubai'de yapacağı proje ile ilgili ayrıntıları fuar boyunca yatırımcılar ile paylaşacak.

Toplam satışların yüzde 30'unu yabancı yatırımcılara yapması sebebi ile ihracatçı kimliği de bulunan Dumankaya İnşaat, yabancı yatırımcıların odağının Türkiye ve inşaat sektöründe olduğu bir dönemde, lansmanını gerçekleştireceği yeni projenin beraberinde getireceği katma değeri yüksek yabancı yatırımlar ile ihracata önemli katkılar sağlamayı amaçlanıyor. 

Kente kimlik katan yaşam alanları kazandırma misyonu ile hareket eden bir şirket olarak İstanbul'un marka değerine ve ülke ekonomisine önemli katkılar sağlama anlayışıyla Dubai'deki lansmanı gerçekleştirdiklerini vurgulayan Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Vekili Barış Dumankaya şunları söyledi: “Dumankaya olarak, yeni projemizin lansmanını Dubai'de düzenlenen Cityscape Global 2014 fuarında yapma kararı aldık. Bu karar aynı zamanda yabancı yatırımcıyı Türkiye'ye ve inşaat sektörüne çekme noktasında önemli bir karar. Ortadoğu'dan, Körfez Ülkeleri'nden ve dünyanın başka coğrafyalarından fuara katılan tüm yatırımcıları, yeni projemiz vasıtasıyla Dumankaya'nın eşsiz dünyası ile tanıştırmayı hedefliyoruz. Dumankaya İnşaat olarak bugün, konut ihraç eden güçlü bir marka konumundayız. Bu noktada İstanbul'un marka değerine ve ülke ekonomisine önemli katkılar yapmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Bu çalışmalarımızın bir sonucu olarak; yabancı yatırımcıların ihtiyaçlarına göre tasarlanmış özel hizmetleri ile yeni projemizin buradaki katılımcılar tarafından oldukça ilgi göreceği inancındayız.”

İnşaat sektörünün ihracata ve dolayısıyla da cari açığa anlamlı katkılar yaptığını belirten Dumankaya sözlerine şu şekilde devam etti: “Satışlarının yüzde 30'unu yabancı yatırımcıya yapan bir şirket olarak, Dumankaya İnşaat'ın artık aynı zamanda ihracatçı kimliği de bulunmaktadır. Ülkemizdeki inşaat sektörü dünyadaki etkinliğini gün geçtikçe artırmaktadır. Gelinen bu noktada, şu an için iç piyasadan öte dış piyasadaki faaliyetlerimizden önemli ve anlamlı sonuçlar almaktayız. İnşaat sektörünün ekonomiye yaptığı katkılar yadsınamaz derecede büyük ve önemlidir. Bu yüzden sektör en az üretim sektörü kadar desteklenmeli ve önü açılmalıdır.”

İstanbul'u anlatmak ve Türk konut sektörüne yatırım yapmanın avantajlarını aktarmak amacıyla Cityscape fuarına katılan Dumankaya İnşaat, bu yıl Gold sponsoru olduğu fuarda, yeni projesinin lansmanı dışında Dumankaya Ritim İstanbul, Dumankaya Horizon, hi-Fit ve Dumankaya Mozaik projelerini tanıtacak. 

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Saba Tümer'li Dumankaya İnşaat kampanya reklamı!
  • 29.08.2016 14:59

Saba Tümer'li Dumankaya İnşaat kampanya reklamı!

Ünlü sunucu Saba Tümer, Dumankaya İnşaat'ın kampanya reklam yüzü oldu. ...

Dumankaya 2016'da gövde gösterisi yapacak!
  • 14.01.2016 15:51

Dumankaya 2016'da gövde gösterisi yapacak!

2016'da 1.2 milyar liralık değere sahip Fikirtepe ve Çayırova projelerini satışa ...

Saba Tümer, Dumankaya İnşaat'ın kampanya yüzü!
  • 12.09.2015 15:40

Saba Tümer, Dumankaya İnşaat'ın kampanya yüzü!

Dumankaya İnşaat'ın kampanya tanıtım reklamında Saba Tümer rol alacak. ...

Dumankaya ve Al Mazaya basın toplantısı!
  • 24.02.2015 10:21

Dumankaya ve Al Mazaya basın toplantısı!

Ortadoğu’nun en büyük gayrimenkul geliştiricilerinden Al Mazaya, Türk gayrimenku ...