maritbet girişmaritbet
Dumankaya Flex Kurtköy'de teslimler 3 ay sonra başlayacak!

Dumankaya Flex Kurtköy'de teslimler 3 ay sonra başlayacak!

Dumankaya İnşaat’ın, İstanbul’un yatırım değeri en yüksek semtlerinden Kurtköy’de yer alan “Dumankaya Flex ” projesinde daire teslimlerine 3 ay kaldı

Sunduğu geniş sosyal imkânlar ve yüksek teknolojilerle ev ve iş hayatının standartlarını kökten değiştirecek Dumankaya Flex Kurtköy, 376 home office ile İstanbul'un yeni iş ve yaşam merkezi olacak. 

Dumankaya İnşaat, Ağustos 2013'de teslimlere başlayacağı yeni home office projesi Dumankaya Flex Kurtköy ile bölgedeki ev ve iş hayatının standartlarını kökten değiştirmeye hazırlanıyor. 

Bölgedeki ticari hareketlilik göz önüne alınarak home office konseptinde geliştirilen Dumankaya Flex,  en ileri teknolojik alt yapıya sahip olmasının yanı sıra Leed sertifikasına aday bir proje olarak doğal kaynakları koruyan, enerji tüketiminde maksimum tasarruf sağlayan ekolojik bir iş ve yaşam merkezi olacak. 

Dumankaya Flex Kurtköy “iş ile evi” bir arada sunuyor

Dumankaya Flex Kurtköy projesi, Sabiha Gökçen Havalimanı, Formula 1 pisti, beş yıldızlı oteller, alışveriş merkezleri, eğitim kampüsleri ve sağlık kuruluşlarına olan yakınlığı ile bölgenin en hızlı gelişen ticari merkezlerinden birisi olmaya aday. Bölgedeki bu ticari hareketlilik düşünülerek geliştirilen proje 376 home office'den oluşuyor. Projede 40-66 m2 arası stüdyolar 134.900TL, 60-86 m2 arası 1+1'ler 204.725 TL ve 90-154 m2 arası 2+1'ler 277.875 TL'den satılıyor.  

Ev duygusu korunurken en üst düzey teknolojik alt yapı sunulan projede, kapalı devre iletişim platformu ile hava durumundan trafiğe, site içi duyurulardan Dumankaya haberlerine kadar her türlü konuda bilgi edinilebiliyor. Tüm bunların yanı sıra Pusula Business hizmetleriyle birlikte ayrıcalıklı bir dünya sunan Dumankaya Flex Kurtköy'de home office sahipleri Pusula Business ile 7/24 sekreterya destekli concierge hizmetinden, firma çalışanlarının motivasyonuna yönelik özel hobi organizasyonlarından, özel davet ve toplantı organizasyonlarına, her türlü teslimat ve kurye hizmetlerinden hatırlatma servislerine indirimli araç kiralama ve havaalanı transferlerine kadar sayısız hizmetten faydalanabiliyorlar. 

Dumankaya Flex tüm bunlara ek olarak sahip olduğu toplantı salonları, lobi hizmetleri, fitness salonu , çocuk oyun alanı, alışveriş birimleri, teras bahçeleri, kademeli yansıma havuzları gibi sunduğu sosyal imkanlar ve yüksek teknolojilerle ev ve iş hayatının standartlarını kökten değiştirecek. 

Çevreci Dumankaya Flex Kurtköy 

Dumankaya Flex Kurtköy, uluslararası normlarda çevreyi ve doğal kaynakları koruyup gözeten anlayışla yeşil bir dünyayı selamlayan yeni bir yaşamı hedefliyor. Flex her türlü alt yapısı ve mimari özellikleriyle Leed sertifikasına aday bir proje olarak farklılaşıyor. Bu özelliği ile Dumankaya Flex Kurtköy'de ısı ve ses yalıtımıyla daha az maliyet, daha az karbon salınımı, yeşil çatı uygulamasıyla yağmur suyundan yararlanma, atık sisteminin yükünü hafifletme, bölge florasından oluşturulan yeşil katmanlarla oksijen üretimi ve sera etkisi oluşturan yansımaları en aza indirgeme gibi birçok konuda çevreye daha duyarlı bir yaşam alanı hedefleniyor.

Dumankaya Flex İletişim Bilgileri;

Web: http://www.dumankaya.com

Telefon: 444 7 222

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Dumankaya Bahçeşehir Flex Office görücüye çıktı!
  • 17.04.2015 10:04

Dumankaya Bahçeşehir Flex Office görücüye çıktı!

Bahçeşehir'in ilk home ofis projesi Flex, Dumankaya İnşaat tarafından düzenlenen ...

DUMANKAYA FLEX
  • 10.11.2011 11:10

DUMANKAYA FLEX

Kurtköy'de konumlandırılan Dumankaya Flex projesi kapsamında yer alan konutların ...

Daha yeşil bir dünya için yükselen proje!
  • 12.11.2014 11:08

Daha yeşil bir dünya için yükselen proje!

Dumankaya Flex Kurtköy projesi, Enerji ve Çevre Dostu Tasarımda Liderlik sertifi ...

Flex Kurtköy Dumankaya'da fiyatlar 189 bin TL'den başlıyor
  • 06.11.2013 09:19

Flex Kurtköy Dumankaya'da fiyatlar 189 bin TL'den başlıyor

Flex Kurtköy Dumankaya'da fiyatlar 189 bin TL'den başlayarak 545 bin TL'ye kadar ...

Dumankaya Flex Kurtköy'de 142 bin liraya! 36 ay sıfır faizle!
  • 22.07.2013 08:48

Dumankaya Flex Kurtköy'de 142 bin liraya! 36 ay sıfır faizle!

2014 yılının Ağustos ayında teslimleri gerçekleşecek olan Dumankaya Flex Kurtköy ...

Dumankaya Flex Kurtköy'de teslimler 3 ay sonra başlayacak!
  • 09.06.2013 13:11

Dumankaya Flex Kurtköy'de teslimler 3 ay sonra başlayacak!

Dumankaya İnşaat’ın, İstanbul’un yatırım değeri en yüksek semtlerinden Kurtköy’d ...