maritbet girişmaritbet
Dumankaya Cadde Kurtköy'de daire teslimleri başladı!

Dumankaya Cadde Kurtköy'de daire teslimleri başladı!

Dumankaya İnşaat’ın, İstanbul’un yatırım değeri en yüksek semtlerinden Kurtköy’de yer alan “Dumankaya Cadde” projesinde daire teslimleri başladı. Üç tarafı caddelerle çevrili Dumankaya cadde projesi, rezidans, home office ve alışveriş birimleriyle Kurtköy’ün yeni buluşma noktası olacak

Gayrimenkul sektörünün önde gelen kuruluşlarından Dumankaya İnşaat, teslimlerde hız kesmeyerek Anadolu Yakası'nın önemli merkezlerinden Kurtköy'de “Dumankaya Cadde” projesinin teslimlerine start verdi. Kurtköy'ün tam merkezinde bulunan Dumankaya Cadde,  rezidans, home office blokları ve bölgenin ihtiyaçlarını karşılayabilecek alışveriş alanları ile Kurtköy'de yeni bir yaşam alanı imkanı sunuyor. Home office'ler dahil toplamda 303 dairenin teslim edildiği “Cadde” projesi ile birlikte Dumankaya inşaat bu sene toplamda 924 daire teslimi gerçekleştirecek. 

Kurtköy'ün Kalbi “Dumankaya Cadde”de Atacak

10'ar katlı 3 blokta toplam 303 daireden oluşan “Dumankaya Cadde”de 1+1, 2+1 ve 3+1 dairelerin yanı sıra villa konseptine sahip teras bahçeli dubleks daireler de yer alıyor. Daire sahipleri ayrıca “Dumankaya Pusula Ayrıcalıklı Hizmetler Dünyası”nın kendilerine sunduğu evlerinin dekorasyon ihtiyaçlarının giderilmesinden, dairelerinin kiralanmasına, taşınmalarından, seyahat planlamalarına, araç kiralamadan tıbbi desteğe ya da konser, sinema vb. kültür sanat etkinlikleri rezervasyonlarına kadar tüm hizmetlere tek bir yerden erişerek kolaylıkla faydalanabilecekler.

Kurtköy'de Alışverişe Dumankaya Cadde'de Çıkılacak

Tago Mimarlık tarafından dizayn edilen Dumankaya Cadde'de her türlü ihtiyacın giderilebileceği zenginlikte ve çeşitlilikte bir alışveriş caddesi bulunuyor. Dumankaya Cadde'nin alışveriş birimleri, marketten butiğe, kuaförden kuru temizlemeye farklı alanlarda hizmet veren mağazalarıyla farklı lezzetler sunan, keyifli sohbetlere mekan olacak kafeler ve restaurantlar bölgenin en canlı yerlerinden olacak. Projedeki İç Cadde üzerindeki göletler, fıskiyeler, yansıma havuzları ise atmosfere ayrı bir renk katacak. Bunun yanı sıra Dumankaya Cadde'de açık yüzme havuzu, çocuk havuzu, çocuk oyun alanı, fitness center, sauna, yürüyüş parkurları, toplantı odaları, teras bahçeleri, 24 saat güvenlik, resepsiyon hizmetleri gibi birçok sosyal donatı yer alıyor.

Dumankaya Cadde İletişim Bilgileri;

Web: http://www.dumankaya.com

Telefon: 444 7 222

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Saba Tümer'li Dumankaya İnşaat kampanya reklamı!
  • 29.08.2016 14:59

Saba Tümer'li Dumankaya İnşaat kampanya reklamı!

Ünlü sunucu Saba Tümer, Dumankaya İnşaat'ın kampanya reklam yüzü oldu. ...

Dumankaya 2016'da gövde gösterisi yapacak!
  • 14.01.2016 15:51

Dumankaya 2016'da gövde gösterisi yapacak!

2016'da 1.2 milyar liralık değere sahip Fikirtepe ve Çayırova projelerini satışa ...

Saba Tümer, Dumankaya İnşaat'ın kampanya yüzü!
  • 12.09.2015 15:40

Saba Tümer, Dumankaya İnşaat'ın kampanya yüzü!

Dumankaya İnşaat'ın kampanya tanıtım reklamında Saba Tümer rol alacak. ...

Dumankaya ve Al Mazaya basın toplantısı!
  • 24.02.2015 10:21

Dumankaya ve Al Mazaya basın toplantısı!

Ortadoğu’nun en büyük gayrimenkul geliştiricilerinden Al Mazaya, Türk gayrimenku ...