maritbet girişmaritbet
Dumankaya Adres Lobi’de 51 bin lira!

Dumankaya Adres Lobi’de 51 bin lira!

Dumankaya Adres Lobi projesinde fiyatlar 51 bin liradan başlıyor. Dumankaya Adres Lobi Aralık 2012'de teslim ediilecek


Dumankaya'nın Tuzla Aydınlı'da yaptığı Dumankaya Adres Lobi projesi, 3 blokta 527 daireden oluşuyor. Satışları yaklaşık gün önce başlayan Dumankaya Adres Lobi'nin yüzde 10'u satıldı. Teslim tarihi Aralık 2012 olan Dumankaya Adres Lobi'de ayrıca 41 mağazalık bir ticari alan da yer alıyor.


Dumankaya Adres Lobi projesinde daire büyüklükleri brüt 34 ile 146 metrekare arasında değişirken, Dumankaya Adres Lobi'de fiyatlar ise 51 bin TL'den başlayıp 184 bin TL'ye kadar çıkıyor. Ayrıca, Dumankaya Adres Lobi projesinde Vestel Şirketler Grubu kuruluşu Dexar ile her daireye kapalı devre yayın ve iletişim platformu kurulacak. Dumankaya Adres Lobi projesinde Derin Sarıyer'in projeye özel mobilya tasarımları da olacak.

Dumankaya Adres Lobi'de özel kart
Dumankaya İnşaat, ilk defa Adres Lobi projesinde kullanacağı yeni sistemde, taraftar kartları gibi projeye özel kredi kartı uygulaması başlatıyor.
Tuzla Aydınlı bölgesinde geliştirdiği Adres projelerine bir yenisini daha ekleyen Dumankaya İnşaat, Dumankaya Adres Lobi'de yeni bir uygulamaya imza atıyor. Taraftarlara özel kredi kartları gibi, Dumankaya Adres Lobi'ye özel kredi kartı özellikli yaşam kartları oluşturan şirket, Adres Lobi'de sistemi ilk defa kullanacak.

İlk defa Dumankaya Adres Lobi projesinde uygulanacak bu kart sistemi ile ev sahipleri aidatlarını, faturalarını bu kartla ödeyip site içi sosyal tesisler ve mağazalarda bu kartla alışveriş yapabilecekler. Bu konuyla ilgili olarak Dumankaya İnşaat ankalarla anlaşmak üzere. Dumankaya Adres Lobi'de kullanılacak kart zaman içinde kredi kartı özelliği kazanacak ve her yerde kullanılacak. Dumankaya Adres Lobi'ye giriş çıkışlar da bu kartla olacak. Dumankaya Adres Lobi projesindeki bu pilot uygulamanın ardından Vizyon ve İkon gibi projelerde ve bundan sonrakilerde de aynı sistem işleyecek.
 

Dumankaya Adres Lobi iletişim bilgileri:
Web: www.dumankaya.com
E-posta: [email protected]
Tel: 0216 393 08 86
 

  • Etiketler:

Yorum Yaz