maritbet girişmaritbet
Doğru proje satış sorunu yaşamıyor

Doğru proje satış sorunu yaşamıyor

Uran Holding güvencesiyle Ankara’nın yıldızı parlayan yerleşim merkezi Urankent’te inşa edilen Royal Plus Konutları’nın yüzde 88’i satıldı

Uransan A.Ş Pazarlama ve Satış Müdürü Gazi Çelik: “Tüm projelerimizi, vaat ettiğimizden de önce teslim etmemiz, kalite, sosyal donatı alanları, şehrin ortasında ama kargaşadan uzak lokasyonumuz bizi öne çıkarıyor”

Konut sektöründe klasik konut anlayışının yerini proje konutlara bırakmasıyla, birbiri ardına çok sayıda proje üretilirken, arz fazlalığı zaman zaman satışlarda sorun yaşanmasına, özellikle sektöre yeni giren firmaların faaliyetlerini durdurmalarına neden oluyor.

Buna karşın, doğru lokasyonda, hedef kitleye uygun üretilen ve yaşam alanları ile kaliteye özel önem veren konut projeleri, hem rakiplerinden sıyrılıyor, hem de hızla markalaşıyor.

Başkent'te de Ankapark, Ak Saray, yeni yapılan alışveriş merkezleri ile yeni gözde merkezi Anadolu Bulvarı'nda, başarılı konut projelerine imza atan ve Ankara'nın önemli marka değerlerinden biri olan Uran Holding de, elde ettiği başarıda, güven ve kalite kadar, “doğru lokasyon, doğru müşteri hedeflemesi ve doğru konumlanmanın” önemli etken olduğunu belirtiyor.

Uran Holding'e bağlı Uransan A.Ş Pazarlama ve Satış Müdürü Gazi Çelik, Ankara için çok değerli bir adada başlattıkları Prestij, Elit ve Mirage Bahçe Konutları'nın ardından çevreci özelliği ile öne çıkan Royal Plus Konutları'nı da sahiplerine belirttikleri tarihten önce teslim etmenin onurunu yaşadıklarını kaydetti.

gazi çelik
Uransan A.Ş Pazarlama ve Satış Müdürü Gazi Çelik

Yaşam başlayan Royal Plus Konutları'nın sadece Urankent adasına değil, tüm Ankara'ya örnek konut projesi olarak inşaat başlangıç aşamasından itibaren büyük ilgi gördüğünü ifade eden Çelik, şunları söyledi:
“Kızılay'a 10 kilometre ve toplu ulaşım ile 15 dakika mesafede olan Royal Plus Konutları, hemen yanı başında inşa edilen ve tamamlandığında Ankara'nın en büyük AVM'lerinden birine komşu olacak. Ankapark'a yürüme mesafesindeki proje, Ak Saray'a en yakın konut projesi olmakla da değerine değer kattı. Çevreci özelliklere sahip projenin hemen önünde yer alan 20 bin metrekarelik Mehmet Hacim Kamoy Parkı, gerek proje içinde gerekse dışında geniş yaşam alanlarına imkan tanıyor. Uran Holding güvencesiyle zamanında teslim edilen konutlarda, evlerin planlamasından, kullanılan malzemeye kadar tüm detaylar müşterilerimizden tam not aldı ve bizleri çok kısa sürede başlayacağımız yeni proje öncesi heyecanlandırdı.”

Gazi Çelik, Royal Plus'ta, teslimler yeni olmasına karşın yüzde 88'lik bir satış başarısı yakaladıklarını belirterek, “Satıştaki dairelerimizde yeni proje öncesi başlattığımız 60 ay yüzde 0 faiz, 120 ay yüzde 0,43 faiz jestimiz de kısa sürede karşılık buldu. Tüm projelerimizi, vaat ettiğimizden de önce teslim etmemiz, kalite, sosyal donatı alanları, şehrin ortasında ama kargaşadan uzak lokasyonumuz bizi öne çıkarıyor” dedi.

royal plus konutları yukarıdan görünümü

Yeni projenin ilk detayları

Bu arada Uran Holding tarafından Uran ailesine giren ailelere yönelik verilen “Yaza Veda Yemeği”nde konuşan Gazi Çelik, yeni projeleri Queen Park'a dair kopyalar verdi.

Günümüzde yükselen projelerin en büyük eksiğinin doğa olduğunun altını çizen Çelik, “Urankent'teki 5'inci projemiz olacak Queen Park, hemen önündeki devasa Mehmet Hacim Kamoy Parkı, konfor ve kalitenin birleşmesi ile sadece bölgeye değil Başkent konut sektörüne ciddi değer katacak. Projenin lansmanı yapılmadan gelen büyük ilgi, daha önce yaptığımız ve büyük beğeni toplayan projelerimiz ile sağladığımız güvenden de kaynaklanıyor. Biz Ankara'nın göbeğinde sadece projeler yapmıyor, komşuluk ilişkilerine zemin hazırlayacak, doğa ile iç içe yaşam alanları da oluşturuyoruz” dedi.

Royal Plus Konutları İletişim Bilgileri;

Web: http://www.royalplus.com.tr/
Telefon: 0312 346 40 50

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Bakan Kurum'dan Kütahya'ya Millet Bahçesi müjdesi!
  • 06.07.2020 09:22

Bakan Kurum'dan Kütahya'ya Millet Bahçesi müjdesi!

Kütahya Millet Bahçesi projesinin ihalesi yıl sonuna kadar yapılacak. ...

Urankent, WHO standartlarında bir yaşam sunuyor
  • 05.05.2017 10:25

Urankent, WHO standartlarında bir yaşam sunuyor

AŞ Satış ve Pazarlama Müdürü Gazi Çelik, 'Urankent'te kişi başına düşen yeşil al ...

Ankara'da hayata geçirilen Urankent'te ulaşım çok kolay!
  • 13.04.2017 11:18

Ankara'da hayata geçirilen Urankent'te ulaşım çok kolay!

Uransan A.Ş. Satış ve Pazarlama Müdürü Gazi Çelik, Ankara'da hayata geçirilen Ur ...

Anadolu  Bulvarı yatırımcısına kazandırdı
  • 12.01.2016 11:11

Anadolu Bulvarı yatırımcısına kazandırdı

Ankara’da da son dönem yatırımları ile gündemden düşmeyen Anadolu Bulvarı’ndaki ...

Urankent'in yüzde 75'i şimdiden satıldı
  • 13.11.2015 11:47

Urankent'in yüzde 75'i şimdiden satıldı

Ankara'da hayata geçirilen Urankent projesinde satışlar 1 Kasım seçimlerinin son ...

Urankent 181 ilçeden daha büyük!
  • 30.06.2015 10:51

Urankent 181 ilçeden daha büyük!

“Yaklaşık 500 bin metrekare arsa üzerine kurulan Urankent, şu an tam 181 ilçeden ...