maritbet girişmaritbet
DOĞAL PARK GÖRÜNÜMÜ

DOĞAL PARK GÖRÜNÜMÜ

Bizim Evler 3’te kaba inşaat tamamlandı ve peyzaj düzenlemeleri hızla başladı. Dikilecek binlerce bitkiyle Bizim Evler 3 doğal park görünümü kazanıyor.

Bizim Evler markasıyla Ispartakule'nin en geniş yaşam alanını inşa eden İhlas Holding İnşaat Grubu, teslime hazırladığı Bizim Evler 3'te peyzaj düzenlemesine başladı. Projenin büyük kısmının yeşil alanlara ayrılmasıyla birlikte, botanik bahçelere her daireye 35 adet düşecek şekilde bitkiler dikiliyor. 

Kaba inşaatının tamamlanarak peyzaj düzenlemesine başlanan 676 konutluk Bizim Evler 3 adeta bir doğal park haline geliyor. Sadece dikilecek bitkilerin miktarı 21 bin 300 adete ulaşırken, proje yemyeşil bir görüntü kazanıyor. Teslimlerinin başlamasına az bir süre kalan Bizim Evler 3'ten ev alanlar ise peyzaj çalışmalarından çok memnun. Bizim Evler 3 geniş peyzaj alanlarının yanı sıra, sosyal yaşam ve spor alanlarıyla da  öne çıkıyor. Projede, kapalı yüzme havuzu, fitness salonu, restoran, kafeterya, basketbol, futbol, voleybol sahaları, tenis kortları, çocuk oyun alanları, yürüyüş parkurları ve market yer alıyor. 

Tamamına yakınının satıldığı projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tipleri yer alıyor.  Baştan aşağıya kaliteli işçilik ve malzemeyle inşa edilen projede dairelerin içi de alanındaki en iyi markalarla donatıldı. Bizim Evler 3'te daireler A+A sınıfı Franke marka ankastreler, A+A sınıfı Toshiba invertörlü klimalar  ile teslim edilecek. 

Son dairelerin özel fırsatlarla sunulduğu projede fiyatlar ise 149 bin TL'den başlıyor. %10 peşinatla  ve anlaşmalı bankalarca 120 aya kadar vadeli ödeme seçenekleri sunuluyor. Ayrıca projede belirtilen fiyatlara da KDV, tapu masrafları, kat mülkiyeti masrafları, sözleşme damga vergisi ve elektirik, su, doğalgaz abonelik bedelleri dahil edilmiş. 
 

Bizimevler 3 İletişim Bilgileri

Web: www.bizimevler.com.tr

Telefon: 0 212 405 10 00
 
 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

BİZİM EVLER 3 YEŞİLLENİYOR!
  • 05.10.2011 16:12

BİZİM EVLER 3 YEŞİLLENİYOR!

Bizim Evler 3’te kaba inşaat tamamlandı ve peyzaj düzenlemeleri hızla başladı. D ...

DOĞAL PARK GÖRÜNÜMÜ
  • 04.10.2011 17:14

DOĞAL PARK GÖRÜNÜMÜ

Bizim Evler 3’te kaba inşaat tamamlandı ve peyzaj düzenlemeleri hızla başladı. D ...