maritbet girişmaritbet
DKY On Kağıthane'de neler var?

DKY On Kağıthane'de neler var?

DKY İnşaat tarafından, Kağıthane'de konumlandırılan 205 birimlik DKY On projesinde 1+1 ve 2+1 daireler yer alıyor.

DKY İnşaat, DKY On'u anlatıyor;

Tasarıma açık 

DKY ON'un iç mimarisini tasarlarken açık düşündük. Size yaşamak için daha fazla alan kalsın diye, açıldığında çalışma masasına ya da bir ütü masasına dönüşen dolaplar; katlandığında merdiven olan sandalyeler tasarladık. Salonda başladığınız diziyi hiç kesinti yaşamadan yatağınızda bitirebilmeniz için, TV'yi döndürerek iki odadan da izlenmesini sağlayan bir ünite düşündük. Duvarları katlanabilir olarak tasarladık. Evde değişiklik yapmak istediğinizde yalnızca mobilyaların yerini değiştirmekle kalmayın, isterseniz duvarların yerini değiştirerek bambaşka bir eve sahip olun diye... 

DKY ON sizin fikirlerinize de açık... 

Evinizi zevkinize göre kolayca tasarlayın diye, sizin için bir de sanal gerçeklik uygulaması geliştirdik. Paylaşmaya açık DKY ON'da komşunun matkabı sizin matkabınızdır. Sizin dikiş makineniz de onun makinesi... Kırk yılın başı lazım olan tüm eşyaları, DKY ON'da paylaşıma açtık. Sadece eşyaları mı? Her şeyi, mesela işe yalnız gidiyorsanız yan koltuğunuzu sizinle aynı yöne giden komşunuzla paylaşabilirsiniz. Ya da örneğin, başlamak istediğiniz bir hobi hakkındaki incelikleri, bilgisi olan bir komşunuza danışabilirsiniz. DKY ON'da bütün paylaşımları mümkün kılan, teknoloji destekli bir "paylaşım ekonomisi" geliştirdik. Tüm bu paylaşımları DKY ON'lular için tasarladığımız, dünyanın ilk dijital topluluk portalı üzerinden kolayca gerçekleştirebilmeniz için... 

Sosyalliğe açık 

DKY ON'da eve kapanmak bir mecburiyet değil. DKY ON'un sosyal kulübü CLub ON'u, bu bakış açısıyla tasarladık. Club ON'da, açık mutfakta maharetli arkadaşlarınızla birlikte gurme lezzetleri keşfedebilir, oyun turnuvalarına katılabilir, amfitiyatroda kurulan dev ekranda maç ya da belgesel izleyebilirsiniz. Mobil çalışma özgürlüğünün tadını çıkararak yarınki sunumunuzu hazırlayabilir ya da çıktığınız son seyahatin fotoğraflarından hazırladığınız sunumu komşularınızla izleyebilirsiniz. Açık müzik alanında en sevdiğiniz grupların parçalarını dinleyebilir, hatta medeni cesareti yüksek DKY ON'lular için tasarladığımız açık sahnede kendinize bir müzik ziyafeti çekebilirsiniz. 

Teknolojiye açık 

DKY ON'da, cep telefonu ya da tabletiniz üzerinden kolayca kullanabileceğiniz, AppON adını verdiğimiz bir uygulama geliştirdik. Onunla Club ON'daki aktiviteler için rezervasyon yaptırabilir veya kendiniz bir etkinlik oluşturabilirsiniz. 

İlgi alanlarınızı paylaştığınız insanlarla sosyal kulüpler kurabilir, kitlesel fonlama kullanarak projelerinizi hayata geçirebilir, komşularınızla etkileşim yaratabilir, DKY ON'daki paylaşım ekonomisine katılabilirsiniz. DKY ON'da gerçekleşen etkinliklerden, İstanbul'daki sanat, spor etkinliklerinden haberdar olabilirsiniz. 

DKY On deneyimizi yaşamak için 195 Büyükdere Caddesi, Levent'teki Deneyim Merkezi'ne gidebilirsiniz.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Ali Dumankaya 'Yabancılara 10 milyar dolarlık satış yapacağız'
  • 25.04.2015 20:35

Ali Dumankaya 'Yabancılara 10 milyar dolarlık satış yapacağız'

DKY İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya, 9. Gayrimenkul Fuarı'nda yabanc ...

DKY Kartal görücüye çıktı!
  • 26.03.2015 09:53

DKY Kartal görücüye çıktı!

DKY İnşaat'ın Kartal'da hayata geçirdiği DKY Kartal projesi basına tanıtıldı. ...

9. Gayrimenkul Fuarı'nda birçok firma boy gösterdi!
  • 25.04.2015 12:13

9. Gayrimenkul Fuarı'nda birçok firma boy gösterdi!

sektörün önemli buluşmaları arasında yer alan 9. Gayrimenkul Fuarı ve Türk-Arap ...

DKY İnşaat, DKY Ada’yı basına tanıtıyor
  • 30.06.2017 09:54

DKY İnşaat, DKY Ada’yı basına tanıtıyor

DKY İnşaat’ın Kartal’da hayata geçireceği DKY Ada proje lansmanı, 29 Eylül Cuma ...

Beşiktaş, DKY ON’dan 11 daire aldı
  • 29.03.2017 17:00

Beşiktaş, DKY ON’dan 11 daire aldı

Beşiktaş, amatör branşlardaki futbolcuları için DKY ile anlaşarak DKY ON’dan 11 ...