maritbet girişmaritbet
DKY On Kağıthane başladı, 10 yerde daha olacak!

DKY On Kağıthane başladı, 10 yerde daha olacak!

DKY İnşaat, DKY On sistemini Kağıthane'de başlattı. Beşler Sucuk arsasında inşa edilecek proje Mart 2018'de tamamlanacak.

DKY İnşaat, “Yeni Nesil Şehirli Yaşam Konsepti” adını verdiği DKY On sistemiyle konut sektörüne farklı bir bakış açısı getiriyor. İlk olarak Kağıthane'de Beşler Sucuk Fabrikası arsasında inşa edilecek projenin konseptinde uygulanacak olan sistem, adından sıkça söz ettirecek gibi duruyor.

DKY On, 10 tane olacak

5 yılda 10 tane DKY On projesinin hayata geçeceğini belirten DKY İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya, bu yatırımların 2 milyar liralık büyüklüğe sahip olacağını belirtti. Her yıl 2 DKY On projesi tanıtacaklarını belirten Dumankaya, Kağthane'den sonra Çeliktepe bölgesine geçeceklerini belirtti.

Maslak, Bomonti, Yenisahra DKY On ile tanışacak

2016 yılı içerisinde 2 projeyle daha yatırımcıların karşısına çıkacaklarını belirten Ali Dumankaya, Maslak, Bomonti, Yenisahra gibi bölgelere de DKY On sistemini götüreceklerini açıkladı. Öte yandan Cityscape Global 2015 Fuarı'nda 185 metrekarelik standı bulunacak olan DKY, Kağıthane'deki yeni projesini de yabancılara tanıtmış olacak.

Salondaki koltuk yatağa dönüşecek

Salondaki koltuğu yatağa, yatağı kitaplığa dönüşebildiği bir sistem olan DKY On, insanlar arasındaki iletişimi artırmak üzere tasarlandı. Akıllı ev sisteminin en ileri seviyede kullanıldığı DKY On Kağıthane'de Samsung, Spotify, Fongogo, Zumbara, Mealbox, Zone Club, Mixer Arts, CoffeeSapiens, Sharemyfare gibi çözüm ortakları bulunuyor.

38 bin metrekare inşaat alanı

Toplantıda Ali Dumankaya'dan sonra söz alan DKY İnşaat Genel Müdürü Tevfik Türel, projenin 38 bin metrekarelik inşaat alanından meydana geldiğini, ofis bölümlerinde 1200 metrekarelik ortak alanın yer aldığının söyledi. Konut ve ofislerin dışında 1750 metrekare ticari alanın bulunduğunu belirten Türel, projenin Kağıthane'ye önemli katkılar sağlayacağını belirtti.

DKY On Kağıthane'de fiyatlar açıklandı

Sosyallik, fonksiyonellik, paylaşım ve teknolojiyi buluşturan DKY On Kağıthane'de konutların metrekare fiyatları 6 bin 500 lira ile 6 bin 600 lira arasında değişirken genel rakamlar 309 bin liradan başlayıp 600 bin lira bandına kadar yükseliyor. Projede yaşam Mart 2018'de gerçekleştirilecek.

Aidat 3 lira, fiyatlara KDV dahil

Öte yandan aidatların metrekare için 3-4 lira olarak belirlendiği projede ofisler satışta olmadığı için henüz fiyatları belli değil. Ticari alanları kiralanacak olan proje, kentsel dönüşüm kapsamında hayata geçirildiği için KDV yüzde 1 olarak belirlendi. Konuyla ilgili konuşan Ali Dumankaya, mevcut satış fiyatlarına KDV'yi dahil ettiklerini, yatırımcıların karşısına KDV'yle ilgili bir şeyin çıkmayacağını belirtti.

Uğurcan Tokay / emlaktasondakika.com

Yorum Yaz

Benzer Haberler

İşte DKY On sistemi!
  • 04.09.2015 17:11

İşte DKY On sistemi!

DKY İnşaat buluşu olan DKY On sistemi ilk olarak Kağıthane projesinde kullanıldı ...

DKY On Kağıthane görücüye çıktı!
  • 03.09.2015 17:42

DKY On Kağıthane görücüye çıktı!

Beşler Sucuk Fabrikası arsasında inşa edilecek olan DKY On Kağıthane basına tanı ...

DKY On, ‘şehirli konsepti’ ile ezber bozacak
  • 24.09.2015 09:49

DKY On, ‘şehirli konsepti’ ile ezber bozacak

İbrahim Dumankaya Holding bünyesinde faaliyetlerini sürdüren DKY İnşaat, Kağıtha ...

DKY On Kağıthane’de 10 bin lira peşinatla!
  • 23.09.2015 10:50

DKY On Kağıthane’de 10 bin lira peşinatla!

Beşler Sucuk Fabrikası arsasında inşa edilen DKY On Kağıthane'de kişiye özel öde ...

DKY On Kağıthane başladı, 10 yerde daha olacak!
  • 02.09.2015 17:38

DKY On Kağıthane başladı, 10 yerde daha olacak!

DKY İnşaat, DKY On sistemini Kağıthane'de başlattı. Beşler Sucuk arsasında inşa ...

DKY On Kağıthane, basına tanıtıldı
  • 02.09.2015 09:55

DKY On Kağıthane, basına tanıtıldı

İbrahim Dumankaya Holding bünyesinde gayrimenkul sektörü için başarılı işlere im ...