maritbet girişmaritbet
DKY On her yönüyle hayata açık!

DKY On her yönüyle hayata açık!

Kağıthane'de 10 bin metrekarelik arsa üzerine kurulan DKY On'un paylaşımcı konsepti farklılık oluşturuyor.

Gayrimenkul konseptlerini, yaşam modellerini ve kullanıcıların beklentilerini inceleyen DKY İnşaat, "hayata açık" bir yaşam tasarladı ve DKY On projesini inşa etmeye başladı. Kağıthane'de eski Beşler fabrikası arsasında hayata geçirilen DKY On, 1+1 ve 2+1 daire seçeneklerinden oluşuyor. 

DKY On için "Hayata açık" derken dünyanın ilk dijital topluluk platformundan da bahsediyor. Kırk yılın başında bir kullandığınız eşyaları komşularınızla paylaşabilir arabanızla bir yöne doğru giderken yan koltuğunuzu komşunuza tahsis edebilirsiniz. 

DKY İnşaat bunun için AppOn adlı bir uygulama geliştirdi. Bu uygulama ile Club On'daki aktivitelere rezervasyon yapabilirsiniz veya kendiniz bir etkinlik gerçekleştirebilirsiniz. Bu uygulama ile komşularınızla iletişim içinde olabilirsiniz.

DKY On

10 bin TL peşinatla! 

2017 yılının Aralık ayında tamamlanması hedeflenen DKY On'da 1 oda 1 salon evlerin fiyatları 417 bin TL ile 615 bin TL, 2 oda 1 salon evlerin fiyatları ise 525 bin TL ile 768 bin TL arasında değişiyor. 

10 bin TL peşinatlı ödeme planıyla dikkat çeken projede, 60 aya kadar vade farksız taksit imkanı da sunuluyor. Ayrıca kişiye özel ödeme alternatifleri de mevcut. 

Paydaşları DKY On için neler söyledi?

DKY İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya, "DKY On gayrimenkul sektöründe ilkleri barındıran bir konsept... DKY On'da dünyadaki trendleri takip ederek yepyeni bir konsept oluşturduk"

DKY İnşaat Genel Müdürü Tevfik Türel, "Dairelerimizde dört duvarın dışına çıkmak istedik. Sürdürülebilir ve yaşanabilir alanlar sunmak... Bizim için DKY On bu."

DKY İnşaat Yönetim Kurulu Danışmanı Hakan Malak, "Paylaşım, fonksiyonellik, teknoloji ve sosyallik... DKY On, konseptini bütün bu ayrı gibi gözüken yapı taşlarını bir araya getirerek oluşturduk"

Coffee Saplent Kurucu Ortağı, "DKY On sosyalleşmeyi teşvik eden, insanları kapalı alanlardan çıkaran ortak alanlarda bir araya getiren bir konsept."

Sportify Türkiye Ülke Direktörü Ergül Çivi, "DKY On bir yaşam platformu, aynı zamanda da bir sosyal platform. Çünkü bu bir ev değil, bir konsept."

Zone Club Kurucu Ortağı Cihan Nam, "Sadece bir spor kulübü değil... DKY On'da insanların takım halinde bir araya geleceği, eğlenceli bir şekilde motivasyonlarını yükseltebileceği bir yaşam kulübü oluşturuyoruz."

Share My Fare Kurucu Ortağı Egemen Alpay, "DKY On'lular çocuklarını okula ortak götürebilir, sinemaya ortak gidebilirler, arabada boş gideceklerine yan koltuklarını aynı yere gittikleri komşularıyla paylaşabilir."

Zumbara Gönüllüsü Erdi Kaptan, "DKY On'da insanlar kendi yeteneklerini başkan insanlarla paylaşarak daha sosyal bir ortam oluşturacaklar."

Fongogo Genel Müdürü Duygu Tarhan, "DKY ON'lular yeni bir fikri hayata geçirmek istediğinde, bunu bağımsız bir şekilde, herhangi birilerinin desteğine ihtiyaç duymadan, fonlatıp hayata geçirebilme fırsatı bulacaklar."

Tuğcu Tasarım Kurucu Ortağı, "DKY ON'da insanların evlerinde, kendilerini en rahat hissedebilecekleri yerde, kendi seçtikleri mobilyalarla ve aksesuarlarla tam da kendi hayatlarına istedikleri atmosferi yaratmalarını sağlıyoruz."

Improvement Office Kurucusu Yasin Çelik, "DKY ON projesi kayıp zamanları insanların hayatına geri kazandıracak. Bunu da teknolojiyi etkin kullanarak yapacak."

Viva Mimarlık Kurucu Ortağı Murat Ak, "DKY ON bizim için piyasadaki öncü projelerin en önünde gidenidir. Küçük metrekarenin fonksiyonel kullanımı, bunun ortak alanlarla paylaşılması bizim için önemliydi."

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Ali Dumankaya 'Yabancılara 10 milyar dolarlık satış yapacağız'
  • 25.04.2015 20:35

Ali Dumankaya 'Yabancılara 10 milyar dolarlık satış yapacağız'

DKY İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya, 9. Gayrimenkul Fuarı'nda yabanc ...

DKY Kartal görücüye çıktı!
  • 26.03.2015 09:53

DKY Kartal görücüye çıktı!

DKY İnşaat'ın Kartal'da hayata geçirdiği DKY Kartal projesi basına tanıtıldı. ...

9. Gayrimenkul Fuarı'nda birçok firma boy gösterdi!
  • 25.04.2015 12:13

9. Gayrimenkul Fuarı'nda birçok firma boy gösterdi!

sektörün önemli buluşmaları arasında yer alan 9. Gayrimenkul Fuarı ve Türk-Arap ...

DKY İnşaat, DKY Ada’yı basına tanıtıyor
  • 30.06.2017 09:54

DKY İnşaat, DKY Ada’yı basına tanıtıyor

DKY İnşaat’ın Kartal’da hayata geçireceği DKY Ada proje lansmanı, 29 Eylül Cuma ...

Beşiktaş, DKY ON’dan 11 daire aldı
  • 29.03.2017 17:00

Beşiktaş, DKY ON’dan 11 daire aldı

Beşiktaş, amatör branşlardaki futbolcuları için DKY ile anlaşarak DKY ON’dan 11 ...