maritbet girişmaritbet
Demir Romance Beylikdüzü’nde metrekaresi 2 bin 200 liraya!

Demir Romance Beylikdüzü’nde metrekaresi 2 bin 200 liraya!

Demir İnşaat’ın, Beylikdüzü’nün merkezinde inşaatına başlayacağı Demir Romance’ın ön talebe özel indirim kampanyası yoğun ilgi görüyor

Demir İnşaat'ın, Beylikdüzü'nün merkezinde inşaatına başlayacağı Demir Romance'ın ön talebe özel indirim kampanyası yoğun ilgi görüyor. Lansman öncesi kısa bir süre için projede ön talebe özel metrekare fiyatı 2 bin 200 TL olarak belirlenmişti.  Akıllı ev teknolojisi, lüks ve konforun birleştiği Demir Romance'e gelen yoğun talep, projenin şimdiden bölgenin cazibe merkezi olacağını gösteriyor.

Toplam 908 konut ve 60 ticari birimden oluşan Demir Romance'in resmi satışları, Eylül ayında yapılacak lansmanla birlikte başlayacak. 2015 yılında tamamlanması planlanan projede,1+1'den 4,5+2'ye kadar çeşitli büyüklük ve özelliklerde alternatif konut seçenekleri bulunuyor.

Akıllı ev teknolojisiyle konforlu, güvenli ve kolay bir yaşam…

Demir İnşaat, üstün teknolojik özellikli ve konforluprojesi Demir Romance'te, tüm dairelerde uygulanan akıllı ev sistemiyle hayallerdeki rahatlığı sunuyor. Bu sistem sayesinde daire sahipleri; akıllı işletim sistemine sahip telefon ve tablet bilgisayarlarından, evde bulunan lamba, ocak, fırın, perde, kapı, ısıtma ve soğutma sistemlerinin kontrolünütek bir tuşla sağlayabilecek. Ayrıca daire sahipleri, evlerindenotoparktaki aracını, parkta veya havuzda oynayan çocuğunu da takip etme olanağına sahip olacak.

Akıllı ev sistemiyle donatılan Demir Romance'te, daire sahiplerinin sadece konforu değil aynı zamanda güvenliği için de her detaydüşünülüyor. Sistem sayesinde, evden çıkarken açık kalan ışıklar, prizde kalan ütü, ocakta unutulan yemek veya çaydanlık gibi tehlikeli durumlar ortadan kalkıyor. Demir İnşaat,dairelerde meydana gelebilecek olayları algılayarak daire sahiplerine haber vermenin ötesinde, gereken önleyici tedbirleri de alarak istenmeyen durumlara zamanında müdahale edebilmeyi sağlıyor.Daire sahipleri ayrıcaproje kapsamında sunulan market, kuru temizleme, terzi gibi hizmetlere tek bir tuşla ulaşıp evinin kapısına kadar çağırabiliyor.Hamam, sauna, masaj gibi proje kapsamındaki tüm aktiviteler için de uzaktan randevu alma fırsatı mevcut.

22 binmetrekare yeşil alan, 5 bin metrekare sosyal kulüp

Beylikdüzü'nün en merkezi lokasyonunda, E-5 Karayoluna paralel, Bizimkent ve metrobüs durağının yanında inşa edilen Demir Romance'te,yeşil alanlara 22 bin metrekare, sosyal kulübe ise 5 bin 141 metrekare ayrılıyor. Romance Club'ta; açık ve kapalı havuz, iki tenis kortu, bir basketbol sahası, squash, dans eğitim merkezi, içerisinde hamam, sauna, şok duş ve buhar odası bulunan SPA merkezi, fitness ve beraberinde diyetisyen hizmeti ve bilardo salonları yer alıyor. Ayrıca projede bulunan terzi, bay-bayan güzellik merkezi, sinevizyon, oyun odaları ve kuru temizleme ile konut sahiplerinin her türlü ihtiyacı karşılanıyor. Çocukların da unutulmadığı projede servis bekleme odası ve bir de kreş bulunuyor.Projede; toplantı odaları ve yine toplantı ya da doğum günü partileri düzenlenebilecek lounge alanları da yer alıyor.

Demir Romance'e gösterilen yoğun ilgiden çok memnun olduklarını dile getiren Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, akıllı ev teknolojisiyle donatılan projenin lansmanıyla birliktedaha fazla ilgi göreceğini ve beklenenin üzerinde prim yapacağını tahmin ettiklerini söylüyor.Demir, Beylikdüzü bölgesinde teknolojiyle sosyal yaşam alanlarını profesyonelce birleştirerek, bölgenin konut anlayışını değiştireceklerini ve yaşam standartlarını yükseltecek bir projeye imza atmanın haklı gururunu yaşadıklarını sözlerine ekliyor.

Demir İnşaat'a 444 2 116 veya 0 (212) 853 70 70 numaralı telefonlardan ya da www.demirinsaat.com.tr internet adresinden ulaşmak mümkün.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Hamit Demir, Demir Romance'ı yorumladı!
  • 26.04.2013 15:28

Hamit Demir, Demir Romance'ı yorumladı!

Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, Demir Romance projesinin detayl ...

Devir prim yapan akıllı ev devri!
  • 21.12.2014 14:02

Devir prim yapan akıllı ev devri!

Demir İnşaat'ın Demir Romance projesinden bugün daire satın alanlar, yüzde 80 pr ...

Bu konutlarda peşinatı kendiniz belirliyorsunuz!
  • 31.10.2014 11:04

Bu konutlarda peşinatı kendiniz belirliyorsunuz!

Demir İnşaat projesi olan Demir Romance projesinde fiyatlar 268 bin liradan başl ...

Akıllı yatırımın yeni adresi Beylikdüzü'nde neler oluyor?
  • 06.09.2014 10:19

Akıllı yatırımın yeni adresi Beylikdüzü'nde neler oluyor?

5 bin 141 metrekare sosyal alanı bulunan Demir Romance'ın yeşil alanı 22 bin met ...

Beylikdüzü'nde akıllı ev, akıllı yatırım nasıl yapılır?
  • 18.08.2014 16:42

Beylikdüzü'nde akıllı ev, akıllı yatırım nasıl yapılır?

Akıllı ev sistemiyle donatılan Demir Romance projesinde fiyatlar 257 bin liradan ...

Demir Romance'ta taksitler 2 bin 450 TL'den başlıyor
  • 17.06.2014 09:17

Demir Romance'ta taksitler 2 bin 450 TL'den başlıyor

2015 Haziran'ında teslimlerin başlayacağı Demir Romance'ın yüzde 50'si şimdiden ...