maritbet girişmaritbet
Demir İnşaat'tan ezber bozan konut kampanyası!

Demir İnşaat'tan ezber bozan konut kampanyası!

'Al kağıdı kalemi eline, ödeme planını kendin belirle' kampanyasıyla Demir İnşaat, yüzde 10 peşinat ödeyerek ev sahibi yapıyor.

İnşaat ve gayrimenkul sektöründe 34 yıllık köklü tecrübeyle örnekle gösterilen projelerin mimarı Demir İnşaat, Yakuplu'da hızla yükselen projesi Demir Country'de bugüne kadar hiç yapılmamış, ezber bozan bir kampanya başlatıyor. Esnek ödeme planı anlayışını yepyeni bir boyuta taşıyan Demir Country projesinde yatırımcılar “Al Kağıdı Kalemi Eline, Ödeme Planını Kendin Belirle” kampanyasıyla ödeme planını kendi bütçesine göre şekillendirebiliyor. Kampanya kapsamında, Demir Country'li olmak için yüzde 10 peşinat ödeyerek ilk adımı atan yatırımcılar, 30 aylık taksit miktarını kendileri belirleyebiliyor. 30 ayın sonunda kalan ödemeyi kredi çekerek ya da peşin ödeyerek yapabiliyor.

Demir İnşaat, rezidans ve alışveriş konseptini bir araya getirdiği Demir Country'de ezber bozmayı sürdürüyor. İstanbul'un yeni yıldızı olarak gösterilen Beylikdüzü Yakuplu'da, Yakuplu Marina'ya yürüme mesafesindeki konumu, açık AVM konsepti ve zengin sosyal donatılarıyla şimdiden yatırımcıların gözdesi haline gelen Demir Country, “Al Kağıdı Kalemi Eline, Ödeme Planını Kendin Belirle” kampanyasıyla da sektörde bir ilke imza atıyor.

Kampanya kapsamında Demir Country projesinden daire alanlara gayrimenkul sektöründe bugüne kadar yapılmamış bir ödeme imkânı sunuluyor. Yatırımcılar, düşük peşinat tutarının yanı sıra daire teslimine kadar ödenecek 30 aylık taksitleri istediği gibi, bütçesine göre belirleyebiliyor. Böylece konut alırken başvurulan banka kredisi çekmenin getirdiği faiz yükünden kurtuluyor.

“Al Kağıdı Kalemi Eline, Ödeme Planını Kendin Belirle” kampanyasıyla Demir Country'den ev sahibi olmak isteyenler yüzde 10 peşinat ve 1500 TL'den başlayan taksitlerle 30 ay vade imkânından yararlanabiliyor. Kalan miktar ise 30 ay sonunda daire teslimi sırasında peşin ya da kredi çekilerek kapatılabiliyor.

“Yatırımcılara benzersiz bir ödeme planı sunuyoruz”

Kampanya çerçevesinde yatırımcılara 30 aylık bir esnek ödeme imkânı kazandırdıklarını vurgulayan Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, konuya ilişkin şu açıklamada bulundu:
“Demir İnşaat olarak sektörde elde ettiğimiz deneyim, bize yatırımcılar ve ev sahibi olmak isteyenleri en çok zorlayan konunun ödeme kısmı olduğunu gösteriyor. Bu nedenle bugüne dek imza attığımız kampanyalarımızda önceliğimiz, onları zorlamayacak bir ödeme planı sunmak oldu. Bu son sunduğumuz kampanyamızda ise daire sahibi olmak isteyenleri bugüne kadar hiç yapılmamış, benzersiz bir ödeme planı ile tanıştırıyoruz. Yatırımcılarımızı bukampanya ile Demir Coutry'li olmaya davet ediyoruz.”

Bütçeye Özel Ödeme Planı

Kampanyada sunulan esnek ödeme planını örneklerle açıklayan Demir, sözlerini şöyle sürdürdü: “Yatırımcı yüzde 10 peşinat ödeyip, kalan 30 aylık taksit tablosunu da tamamen kendi oluşturuyor. Böylece 1500 TL'den başlayan taksitlerle bütçesi neye imkân veriyorsa, ödeme planını da o şekilde kendi elleriyle şekillendirebiliyor. Diyoruz ki, ‘al kağıdı kalemi eline, ödeme planını kendin belirle'… Bu fırsattan yararlanmak isteyenler daire tesliminin
gerçekleşeceği 30'uncu ayın sonunda kredi çekerek ya da kalan borcu peşin ödeyerek tüm tutarı kapatabiliyor.”

“Yatırımcılarla dostluk bağı kuruyoruz”

Demir inşaat olarak bu kampanya aracılığıyla yatırımcılara konutun tüm ödemelerini hazırlayabilmeleri için bir anlamda 30 aylık bir süre tanıyarak onlarla dostluk bağı kurduklarına dikkat çeken Demir, “Böylece, yatırımcı 2.5 yıl boyunca parasını biriktirme imkânına sahip oluyor. Diğer bir anlatımla konut alırken bankadan kredi çekip 30 ay boyunca gereksiz faiz ödemekten kurtuluyor” dedi.

Bölgenin İlk AVM ve Cadde Konsepti

Demir Grup çatısı altında yer alan DG Mimarlık Şirketi'nin ortağı ve Avrupa'da 2'ncilik ödülüne layık görülen Mimar Gökhan Kulöz imzasını taşıyan proje, mimari tasarımı, üst düzey teknolojisi ve kazanç faktörüyle sektörde örnekle gösteriliyor. Bölgenin ilk ve tek açık AVM ve 200 metrelik cadde konseptine sahip projesi olarak da ön plana çıkıyor. 

Pera ve Galata Sokakları Beylikdüzü'ne geliyor

Proje, 1160 daire, 50 villa ve 113 ticari birimden oluşuyor. Toplam 9 blokluk projede; 3 blok farklı, 6 blok farklı bir mimari yaklaşım sunuyor. İki ana yapının arasından geçen büyük cadde, Beylikdüzü'nün meydan ihtiyacına tek başına karşılık veren güçlü donanımlara sahip bulunuyor. Ünlü restoran ve alışveriş markalarının bulunacağı caddede; Pera ve Galata sokakları da kendi konseptleri ile yer alacak.

Şehrin Yeni Buluşma Noktası

20 bin 500 metrekarelik alanda, yüzde 80'i benzersiz peyzaj mimarisine sahip yeşil alandan oluşan Demir Country, sadece mimari tasarımı ve sunduğu üst düzey teknolojisiyle değil, konumu itibarı ile de tam bir yatırım projesi olarak yüksek kazanç fırsatı sunuyor. Beylikdüzü'nün kalbi Yakuplu'da, E-5 ve E-6'ya sadece birkaç dakika, metrobüs durağına 2.5 kilometre, Yakuplu Marina'ya birkaç dakikalık mesafede yer alıyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Demir İnşaat'tan ezber bozan konut kampanyası!
  • 20.02.2018 10:27

Demir İnşaat'tan ezber bozan konut kampanyası!

'Al kağıdı kalemi eline, ödeme planını kendin belirle' kampanyasıyla Demir İnşaa ...

Demir İnşaat, Ukrayna ve Almanya'da büyüyecek!
  • 26.11.2016 12:05

Demir İnşaat, Ukrayna ve Almanya'da büyüyecek!

Sektörün lokomotif firmalarından Demir İnşaat, Ukrayna ve Almanya'yla birlikte Y ...

Demir İnşaat projeleri yabancılardan büyük ilgi gördü
  • 19.04.2014 16:10

Demir İnşaat projeleri yabancılardan büyük ilgi gördü

19-20 Nisan’da İstanbul Gayrimenkul Yazlık Evler Fuarı’na katılan Demir İnşaat y ...

Demir İnşaat 2014’te fiyatları sabitledi
  • 10.01.2014 11:44

Demir İnşaat 2014’te fiyatları sabitledi

2014 yılının başında döviz fiyatlarındaki artışın etkisiyle inşaat ve yapı malze ...

Demir İnşaat Emlak 2013 Fuarı'nda 11 milyon liralık satış yaptı
  • 06.12.2013 16:20

Demir İnşaat Emlak 2013 Fuarı'nda 11 milyon liralık satış yaptı

Gayrimenkul sektörünün en önemli fuarlarından biri olarak gösterilen Emlak Fuarı ...

Demir İnşaat Hadımköy projesinin satış ofisi kuruluyor
  • 06.12.2013 10:13

Demir İnşaat Hadımköy projesinin satış ofisi kuruluyor

Demir İnşaat'ın Hadımköy projsinde detaylar önümüzdeki ay belli olacak ...