maritbet girişmaritbet
Deluxia Palace’da teslimler başladı!

Deluxia Palace’da teslimler başladı!

Teknik Yapı inşaatına 2010 yılının hemen başında başladığı 482 dairelik Deluxia Palace projesindeki daireleri teslim etmeye başladı. Aralarında Fenerbahçeli MoussaSow gibi tanınmış simaların bulunduğu daire sahipleri, anahtarlarını anneler gününde teslim aldı

Teknik Yapı inşaatına 2010 yılının hemen başında başladığı 482 dairelik Deluxia Palace projesindeki daireleri teslim etmeye başladı. Aralarında Fenerbahçeli MoussaSow gibi tanınmış simaların bulunduğu daire sahipleri, anahtarlarını anneler gününde teslim aldı
Sunduğu hizmet ve kullanılan malzeme kalitesi ile lüks kavramını bir kademe daha artıran Deluxia Palace projesinde yer alan daireler,  Anneler Günü'nde başlayan ve 4 gün boyunca süren serenomi eşliğinde sahiplerine teslim edildi. Daire tesliminin satıştan daha önemli olduğunun altını çizen Teknik Yapı Holding Başkanı Nazmi Durbakayım, “Projeyi tamamlayıp daireleri sahiplerine teslim etmenin gururu ve mutluluğu, hiçbir şey ile ölçülemez. Gayrimenkul sektörü tamamen güven üzerine kurulmuştur. Güvenli bir bina yapmak, söz verilen tarihte teslim etmek bu sektörde kalıcı bir marka olmanın olmazsa olmazlarındandır. Bunların üzerine bir de müşterilerin projeyi gezip yüksek beğenilerini dile getirmesi ise bizim için en büyük kazançtır” açıklamasını yaptı.
Deluxia Suites projesinin de bir ay içinde teslim edilmeye başlanacağını ifade eden Nazmi Durbakayım, dairelerini teslim almaya gelen müşterilerin dile getirdiği duyguların her şeyi özetlediğini vurguladı.
“Kapıdan girişte sıcaklık ve pozitif enerjiyi hissettik”
Teknik Yapı'dan ilk kez daire aldığını söyleyen Emekli Vali ve Emniyet Müdürü Av. Celalettin Tüfekçi “Bugüne kadar incelediğim birçok güzel projenin arkasında Teknik Yapı olduğunu gördüm.  Teknik Yapı'yı dışarıdan takip ediyordum ve araştırdım. Teknik Yapı, kaliteden taviz vermeyen bir marka olarak bilinmekte çok haklaymış. Konut alırken güven duygusunun ne kadar önemli olduğunu çok iyi biliyoruz ve bu konuda içimiz çok rahattı. Yanılmadık” olarak hislerini dile getirdi.
Sözlerine Evora İstanbul'dan da bir daire aldığını ekleyerek devam eden Tüfekçi, Deluxia Palace'daki dairesini aldığında önemli bir karar verdiğini açıkladı. Tüfekçi başka bir projede daha dairesi olduğunu, o daireyi satıp yine Teknik Yapı'dan bir daire alacağını söylerken beğenisi bir atasözü ile özetledi; “Boş başaklar dik durur, dolu başakların boynu büküktür. Teknik Yapı Başkanı Nazmi Durbakayım'ın mütevaziliği projelerine de yansımış. Teknik Yapı'nın bu projeye sadece iş olarak bakmadığını düşünüyorum. Çünkü giriş kapısından itibaren hissettiğimiz sıcaklık ve pozitif enerji bu projenin içinde sevgi ve gönül bağının olduğunu hissettirdi.”
“Teslim alır almaz kiraladım”
Deluxia Palace projesindeki 3+1 dairesini teslim alan Dr. Nedim Selim (İş adamı), “Yatırım amaçlı olarak satın aldığım daireyi teslim almadan hemen önce kiralayınca doğru bir karar verdiğimi anladım. Açıkçası Teknik Yapı'yı daha önce duymuştum ama tanımıyordum. Sadece merak ettiğim için satış ofisine girdim.  Satış temsilcisinin anlattıkları bir konut projesi için abartı gibi geldi. Başka projeleri de inceledim. Bölgedeki rekabetçi fiyatlar ve Teknik Yapı markası; satın alma kararımızı etkileyen iki önemli faktördü. Dairemizi teslim alır almaz kiracı bulmak, bunun en iyi ispatı oldu bizim için. Bu nedenle Deluxia Suites projesinden de bir stüdyo daire satın aldım” dedi.
7 yıllık Ataşehir emlakçısı ilk dairesini Teknik Yapı'dan aldı
Yaklaşık 7 yıldır Ataşehir'de gayrimenkul alım ve satımı konusunda iş yapan gayrimenkul uzmanı Serap Şahin ise Ataşehir'i avucunun içi gibi bilen bir iş kadını. Yıllardır bölgede birçok kişiyi konut ve iş yeri sahibi yapan Şahin, kendisine alacağı ilk daire için ise Deluxia projesini seçti. Ataşehir'in Anadolu Yakası'nın Etiler ve Ulus'u olacağını belirten Şahin “Ben ve müşterilerimin birçoğu homeofis tarzı daire tercih ediyoruz. Müşterilerimi de Deluxia Palace projesine yönlendiriyorum. Deluxia Palace projesinin kapısından girince bir an kendimi Antalya'da gibi hissettim. Sitenin girişindeki gölet ve geniş avlunun vermiş olduğu ferahlık, huzurun farklı bir anlamını ortaya koydu” yorumunda bulundu.
Fenerbahçeli Sow'un tercihi de Deluxia oldu
Fenerbahçe'nin Senegalli Futbolcusu Moussa Sow, İstanbul'da yaşayacağı daire arayışını Deluxia Palace projesinde sonlandırdı. Moussa Sow için daire arayışına giren menajeri ve aynı zamanda kardeşi olan Abdoulaye Sow, Ataşehir'de yaşayan Fenerbahçeli bir başka menajerin tavsiyesiyle Deluxia Palace projesine geldiğini belirtti. Projeyi görür görmez etkilendiğini ve şaşırdığını ifade eden Abdoulaye Sow, daireyi Fenerbahçe'de futbol hayatına devam eden kardeşi Moussa Sow ve ailesinin yaşaması için satın aldıklarını söyledi. Sow'un Fenerbahçe ile 5 yıllık kontrat imzaladığına dikkat çeken Abdoulaye Sow, “İstanbul gibi güzel bir şehre yakışan bir sitede yaşamak bir başka ayrıcalık olacaktır” şeklinde beğenisini dile getirdi.
Ticari üniteler de satışta
Teknik Yapı, dairelerin tamamı satılan Deluxia Palace projesindeki ticari üniteleri de satışa sundu. Batı Ataşehir'in merkezinde yer alan ve büyüklükleri 644 ile 796 metrekare arasında değişen yedi ticari birim 6,7 milyon liradan başlayan muhammen bedeller ile satışa çıkarıldı. Ticari ünitelerin hepsi 149 ile 209 metrekare arasında bahçe kullanım alanına sahip. Satışlarda peşin veya taksit seçenekleri de bulunuyor. Deluxia'da yer alan ticari ünitelerin de daireler gibi daha çabuk kiralanabilmeleri, bulunduğu lokasyona göre yüksek prim potansiyeli taşımaları nedeniyle iyi bir yatırım aracı olarak dikkat çekiyor.
 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Nazmi Durbakayım 'Yatırımcı yine gayrimenkul dedi'
  • 15.04.2022 11:47

Nazmi Durbakayım 'Yatırımcı yine gayrimenkul dedi'

İNDER ve Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Nazmi Durbakayım, TÜİK'in mart ayı k ...

Vatandaşlık için gayrimenkul bedelinin yükseltilmesine destek!
  • 13.04.2022 15:17

Vatandaşlık için gayrimenkul bedelinin yükseltilmesine destek!

İNDER ''Vatandaşlık için gayrimenkul bedelinde 400 bin dolar doğru karar'' ...

Tapu harcında kasım ayı bitmeden tüm zamanların yıllık rekoru kırıldı
  • 30.11.2021 16:01

Tapu harcında kasım ayı bitmeden tüm zamanların yıllık rekoru kırıldı

Tapu işlemlerinden elde edilen harç geliri 29 Kasım itibarıyla 20 milyar lirayı ...