maritbet girişmaritbet
Dekar Asmalı Hayat ile deniz ve bahçe keyfi bir arada!

Dekar Asmalı Hayat ile deniz ve bahçe keyfi bir arada!

Dekar Yapı tarafından Beylikdüzü’nde hayata geçirilen Dekar Asmalı Hayat, bahçeli bir yaşamla deniz manzarasını bir arada sunuyor.

Bahçeli ev konusunda akla ilk gelen isimlerden biri olan Dekar Yapı'nın yeni projesi Dekar Asmalı Hayat ile Beylikdüzü'nde değişim hızlanıyor. Bahçeli bir yaşamla, deniz manzarasını buluşturan Dekar Asmalı Hayat projesi, 78 bin metrekarelik alan üzerinde yepyeni bir yaşam sunuyor. Yatırım miktarı 150 milyon TL olan, 244 bahçeli evden oluşan proje, lansmana özel ulaşılabilir fiyatlar ve fırsatlarla satışta.

Bahçeli Bir Ev Hayali Gerçek Oluyor 

Bahçeli bir ev sahibi olmayı hayalden gerçeğe dönüştüren ve Bahçeşehir'de Asmalı Evler, Dekar Asmalı Sokaklar ile Dekar Asmalı Bahçeler projelerini hayata geçiren Dekar Yapı, İstanbul'un gelişen yıldızı Beylikdüzü-Yakuplu'daki yeni projesi Dekar Asmalı Hayat'ın satışlarına başlıyor.

DEekar Asmalı Hayat

78 bin metrekarelik alan üzerinde inşa edilen Dekar Asmalı Hayat,  ulaşılabilir fiyatlarla deniz manzarası ile bahçeli ev konseptini birlikte sunuyor. 3+1, 4+1 ve 5+1 evlerden oluşan 7 tip konut ve ticari ünitelere sahip Dekar Asmalı Hayat'ta her türlü ihtiyaca göre bir bahçeli ev bulunuyor.

Tek kat ya da dubleks olarak brüt 149 ile 361 metrekare aralığında tasarlanan bahçeli evlerin metrekare fiyatları 3.900 TL'den başlıyor. Toplamda 244 bahçeli evden oluşan Dekar Asmalı Hayat projesinde her evin 30 ile 250 metrekare arasında değişen bahçeleri bulunuyor.

“Yeşil ile Maviyi Buluşturuyoruz”

Dekar Asmalı Hayat projesi ile birçok ailenin daha bahçeli ev sahibi olacağını belirten Dekar Yapı ve Yatırım A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Salih Kuzu, “Deniz ve maviyi buluşturduğumuz Dekar Asmalı Hayat, hem yatırım değerinin yüksek olması, hem de insanların hayalindeki bahçeli evi uygun fiyatlarla sunması açısından bölgenin yıldızı olacak. Dekar Yapı'yı takip eden ve yeni projelerimizi sabırsızlıkla bekleyen bir müşteri kitlemiz var. Ön talep topladığımız dönemde gördüğümüz ilgi de bunu kanıtladı. İnsanların bahçeli ev sahibi olma isteğini görüyor, bu doğrultuda da ayrıcalıklı projeler geliştirmeye devam ediyoruz” dedi.

DEKAR YAPI YKB SALİH KUZU

 Dekar Yapı ve Yatırım A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Salih Kuzu

Her Alanda Yeni Bir Mutluluk 

Dekar Asmalı Hayat fonksiyonel bir estetik anlayışı ile tasarlanmış modern yaşam alanları sunuyor. Akıllıca tasarlanmış, hayata kolaylık katan çözümler ve geniş alanlar, ailelerin birlikte daha çok vakit geçirebilmesini sağlıyor. Dekar Asmalı Hayat, yüzme havuzu, fitness salonu, cafe, tenis kortu, basketbol sahası, çocuk oyun alanları, özel yürüyüş ve bisiklet parkurları ile iş ve günlük yaşam stresinden uzaklaşıp doğaya dönmek isteyenler için kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor.

Ulaşım kolaylığı, E-5 ve TEM karayollarına, metrobüs duraklarına ve Atatürk Havalimanı'na yakınlığıyla Dekar Asmalı Hayat projesi bölgenin gelişimine katkıda bulunuyor. 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Orçun Oğlakcıoğlu, Dekar Yapı'yı ve yeni projeleri anlatıyor!
  • 16.06.2022 10:24

Orçun Oğlakcıoğlu, Dekar Yapı'yı ve yeni projeleri anlatıyor!

Dekar Yapı Yönetim Kurulu Üyesi ve Projeler Koordinatörü Orçun Oğlakcıoğlu, şirk ...

Dekar Uskumruköy ve Dekar Şehirbahçe satışa çıktı!
  • 16.06.2022 10:23

Dekar Uskumruköy ve Dekar Şehirbahçe satışa çıktı!

Dekar Yapı, Uskumruköy ve Şehirbahçe projelerini lanse etti. Az katlı mimarisiyl ...

Dekar Yapı'dan 15. yıla özel 4 yeni proje! Uskumruköy ve Şehirbahçe satışta!
  • 10.06.2022 14:30

Dekar Yapı'dan 15. yıla özel 4 yeni proje! Uskumruköy ve Şehirbahçe satışta!

Doğa dostu bahçeli evler üretme vizyonuyla çıktığı yolda 15’inci yılını geride b ...

Dekar Kıyıbahçe'de 6. etap satışa çıktı
  • 27.11.2021 17:15

Dekar Kıyıbahçe'de 6. etap satışa çıktı

Dekar Yapı’nın İstanbul Çekmeköy Ömerli’de inşa ettiği Dekar Kıyıbahçe Projesi’n ...

Dekar Asmalı Hayat görücüye çıktı
  • 20.11.2015 17:28

Dekar Asmalı Hayat görücüye çıktı

150 milyon liralık yatırımla hayata geçirilen Asmalı Hayat projesi Dekar Yapı im ...

Salih Kuzu, Asmalı Sokakları anlattı
  • 18.04.2014 16:29

Salih Kuzu, Asmalı Sokakları anlattı

Dekar DK Yönetim Kurulu Başkanı Salih Kuzu, Asmalı Sokaklar projesini emlaktason ...