maritbet girişmaritbet
Dap Yapı Kartal projesinde ön talep topluyor

Dap Yapı Kartal projesinde ön talep topluyor

Projede yer alan konutlarda deniz kokusu duyulacak

Önünde marinası bulunan ve içinden hızlı tren geçen karma projeye alıcı ve yatırımcılardan satış öncesi ön talep toplanıyor.

DAP Yapı'nın Patronu Ziya Yılmaz, “Türkiye'deki mimarlarımız, İngiltere'den bir mimarlık ofisiyle birlikte çalışıyor¸ projenin konseptini büyük ölçüde tamamladık; ruhsat çalışmaları devam ediyor” bilgisini verdi. “İstanbul'un en güzel arazisinde ülkemizi ulusal arenada temsil edecek bir eser inşa edeceğiz. İstanbul'a gelen her turistin görmek isteyeceği insanların saatlerce durup seyredebileceği, bir eser olsun istiyoruz" dedi.
Ziya Yılmaz;
Son dönemde en seçkin projelerimizi Kartal-Maltepe bölgesinde ürettik. İstanbul ve Türkiye için dünya ölçeğinde eşi benzeri görülmemiş bir proje hazırlıyoruz. 10 yıl sonra bile bu proje 1 numara olacak. 
Denize çok yakınız; hemen önümüzde marina yer alacak. Deniz taksi iskelesi ve deniz uçağı için pist yapacağız. 2 tane helikopter pisti olacak. Projenin dibinden Marmaray geçiyor, içinden de hızlı teren geçecek. Dünyada içinde bu kadar unsur olan bir başka proje yok.
Terastan denizin kokusu duyulacak
Herkesi şaşırtacak bir proje tasarladık. Projedeki konutların, Ege'deki gibi büyük terasları olacak. 20 metrekare terası olan 1+1'lerin yanı sıra çok daha büyük teraslı evler de yapacağız. Ev sahipleri terastan denizi görecek; iyot kokusunu duyacak.
Bölgede otel konseptini başlatan şirketiz  
Uluslararası otelcilik şirketi Rotana işbirliğinde kurumsal yönetim sistemiyle işletilecek olan kulelerimiz, sahiplerine dilerlerse yerlerini kiralamak suretiyle ekstra kazanç sağlayacak. İnşaat sürecinde hayli prim yapan projelerimizde kazancın, otel konseptiyle birlikte katlanarak artacağı öngörüyoruz.
Kartal, Büyükdere Caddesi'ne alternatif olacak
Satış öncesi ön talep toplamaya başladıkları projenin lansmanını 30 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerin ardından gerçekleştireceklerini açıklayan Ziya Yılmaz, “İstanbul'da değerli olan iki alan var: Avrupa Yakasında Boğaz hattı ve Anadolu Yakasında Kartal-Maltepe hattı. Kartal, İstanbul'un giriş bölgesi olması nedeniyle yakın çevresiyle birlikte giderek gelişiyor. Ofis açısından Maslak- Zincirlikuyu- Levent hattı Avrupa yakası için ne ifade ediyorsa, Anadolu Yakasında da Kartal-Maltepe hattı aynı önemi taşıyor. Bu gelişimi, arazi fiyatları ile ihalelerden de izlemek mümkün.” dedi.
Günümüzde, Kartal'da dünya ölçeğinde projeler üretiliyor. Sahil şeridinde yer alacak bin yatlık marina, Türkiye'nin en büyük marinası olacak. Kentsel Dönüşüm Projesi, nitelikli konut siteleri, hizmet ve kültür alanları, opera binası, marinası, Adliye Sarayı, oteller ve sosyal alanlarıyla bölgeye önemli bir nüfus sirkülasyonu kazandıracak. 30 ila 40 bin civarında konut yapılacağı ve yaklaşık 150 bin nüfusun geleceği öngörülen Kartal'ın çehresi tamamen değişecek. Fiyatlar, sahil şeridi başta olmak üzere katlanarak artacak

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Borsa İstanbul'da gong Dap Gayrimenkul için çaldı
  • 25.02.2022 08:52

Borsa İstanbul'da gong Dap Gayrimenkul için çaldı

Dap Gayrimenkul Geliştirme hisseleri, Borsa İstanbul'da (BİST) işlem görmeye baş ...

DAP Gayrimenkul Geliştirme halka arz ediliyor!
  • 14.02.2022 17:07

DAP Gayrimenkul Geliştirme halka arz ediliyor!

Pandemi döneminde geliştirdiği ‘Sağlıklı Ev’ konseptini gayrimenkul sektörüne ka ...

DAP Nişantaşı Koru projesi Emlak Konut hasılat şampiyonu oldu!
  • 20.10.2021 11:25

DAP Nişantaşı Koru projesi Emlak Konut hasılat şampiyonu oldu!

DAP Yapı’nın Nişantaşı Koru projesi, Emlak Konut’un “Yıl Bazlı Satış Raporu”na g ...

DAP Yapı "yılın tüketici markası" seçildi
  • 08.10.2021 16:22

DAP Yapı "yılın tüketici markası" seçildi

DAP Yapı, 12 ilde bin 200 kişinin katılımıyla yapılan araştırma verilerine göre, ...

Ormanköy Çekmeköy projesinden havadan şantiye görüntüleri!
  • 19.06.2021 15:14

Ormanköy Çekmeköy projesinden havadan şantiye görüntüleri!

Emlak Konut GYO ve DAP Yapı tarafından Çekmeköy'de hayata geçirilen Ormanköy Çek ...