maritbet girişmaritbet
Dap Yapı ile Polisan bu kez Pendik'te buluştu!

Dap Yapı ile Polisan bu kez Pendik'te buluştu!

Daha önce Kağıthane Z Ofis projesinde bir araya gelen iki dev firma, Pendik'teki proje için yeniden buluştu.

Her biri kendi alanında öncü ve güçlü kuruluşlar olan; boya, kimya, tarım, tekstil, inşaat ve lojistik (liman işletmeciliği) olmak üzere altı farklı sektörde faaliyet gösteren Polisan Holding'in iştiraklerinden Polisan Yapı İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi ve Ticaret A.Ş,  İstanbul'un yeni cazibe merkezi Pendik'te bulunan yaklaşık 175 dönüm konut ve ticari alan imarlı arazisinde kat karşılığı inşaat için DAP Yapı ile anlaştı. Polisan, Pendik'te yer alan arazisini en iyi biçimde değerlendirmek üzere dev bir işbirliğine imza attı.  

Pendik, İstanbul'un Anadolu yakasında, Gebze sanayi bölgesine yakınlığının yanı sıra pek çok iş ve alışveriş merkezinin açılmasıyla ekonomik anlamda kentin hızla gelişen ilçeleri arasında yer alıyor. Sabiha Gökçen Havaalanı'na yakınlığı, E5 ve TEM bağlantı yolları ile bölgedeki ulaşım sistemlerinin her geçen gün gelişmesi, son olarak da Ankara'dan hareket eden Yüksek Hızlı Tren Hattı'nın İstanbul'daki son durağı olması ilçeye ulaşımın rahatlıkla sağlanmasına neden oluyor. Pendik'te yer alan marina da ilçe turizmine büyük katkı sağlıyor. Ekonomik, sosyal, kültürel ve sportif alanlarda birbiri ardına hayata geçirilen projelerle Pendik,  “Yeni Yeşilköy” olmaya hazırlanıyor. 

Polisan Holding, 1957 yılında temellerinin atıldığı İstanbul Kağıthane'deki arazisinde yapımı tamamlanan Z Ofis projesinde daha önce işbirliği yaptığı DAP Yapı ile Pendik arazisi için de anlaştı. İşbirliği çerçevesinde yaklaşık 175 dönüm alan içerisinde rezidans ve ofislerin yer aldığı, yatırımcıların ilgi odağı olacak bir proje gerçekleştirilecek.

Anlaşma, hisseleri Borsa İstanbul'da işlem gören Polisan Holding tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yapılan açıklama ile de duyuruldu.

Polisan Holding CEO'su Erol Mizrahi, DAP Yapı ile daha önce Kağıthane'deki arazilerinde Z Ofis Projesi için işbirliği yaptıklarını hatırlatarak, burada elde ettikleri başarıyı Pendik'te gerçekleştirecekleri projede de tekrarlayacaklarına inandıklarını söyledi. 

Erol Mizrahi, projenin, Holdingin geleceğe yönelik aktiflerine yüksek bir katma değer sağlayacağını kaydetti.
Polisan'ın Pendik'teki arazisi, Sabiha Gökçen Havaalanı'na bitişik bir lokasyonda yer alıyor. Yaklaşık 175 dönüm konut ve ticari alan imarlı arazi, TEM, E-5 ve sahil yoluna ulaşım kolaylığı ile dikkat çekiyor. “Yeni Yeşilköy” olmaya aday Pendik'te gayrimenkul yatırımcılarının büyük ilgisini çekiyor. 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Dap Yapı, Polisan Kartal projesinde imar ve ruhsat bekliyor!
  • 05.02.2021 15:15

Dap Yapı, Polisan Kartal projesinde imar ve ruhsat bekliyor!

Polisan'ın Kartal arsasında inşa edilecek projede revize edilen imar planlarının ...

Dap Yapı 1.8 milyarlık yatırım için düğmeye bastı
  • 27.11.2015 14:28

Dap Yapı 1.8 milyarlık yatırım için düğmeye bastı

Önümüzdeki dönemde Kartal, Pendik, Beykoz gibi bölgelerde proje üretecek olan Da ...

Dap Yapı ile Polisan bu kez Pendik'te buluştu!
  • 06.03.2015 23:08

Dap Yapı ile Polisan bu kez Pendik'te buluştu!

Daha önce Kağıthane Z Ofis projesinde bir araya gelen iki dev firma, Pendik'teki ...

Polisan ve Dap Yapı Pendik için imzaları attı!
  • 06.03.2015 10:13

Polisan ve Dap Yapı Pendik için imzaları attı!

Polisan'ın Pendik'teki 175 bin metrekarelik arazisinde yapılacak karma proje içi ...