maritbet girişmaritbet
DAP Yapı, Afrika'yı satış ofisine taşıyor

DAP Yapı, Afrika'yı satış ofisine taşıyor

Gayrimenkul sektörünün öncü firmalarından DAP Yapı, Kartal'daki projesi İstMarina'nın satış ofisinde çocukları macera dolu bir yolculuğa çıkarıyor.

Dünyanın En İyi Yapı-Geliştirme projesi seçilen İstMarina satış ofisinde gerçekleştirilecek etkinlikte çocuklar, Afrika'da doğal yaşam ve Safari hakkında eğlenceli bir keşfe çıkarken, aileleri de renkli bir gün geçirecek. 

DAP Yapı tarafından Kartal sahilinde hayata geçirilen İstMarina Satış Ofisi “Safari”'ye hazırlanıyor. Yeni yıl öncesinde çocukları eğlendirmeyi ve bilgilendirmeyi hedefleyen DAP Yapı, National Geographic markasıyla çocuk kitabı yayımlanan ilk Türk gazeteci Şebnem Denktaş'ın ‘Afrika'da Safari' kitapları eşliğinde doğal yaşamı ile 7'den 70'e herkesi cezbeden Afrika'yı satış ofisine taşıyor. 

26 Aralık Cumartesi günü 14.00-17.00 saatleri arasında gerçekleşecek etkinlikte satış ofisini aileleri ile birlikte ziyaret eden çocuklar Afrika'da doğal yaşam ve hayvan türleri ile Afrika'nın meşhur safari gezileri hakkında bilgi sahibi olacak. 

National Geographic markasıyla çocuk kitabı yayımlanan ilk Türk gazeteci Şebnem Denktaş'ın imzalayacağı ‘Afrika'da Safari' kitapları sayesinde çocuklar hem eğitici hem eğlenceli bir deneyim yaşayacak. Ödüllü proje İstMarina'nın satış ofisinde karnaval havasında gerçekleştirilecek ve müzik, ikram ve özel workshopların yer alacağı etkinlikte çocuklar ve aileleri yeni yıl öncesinde doyasıya eğlenecek.

 

 

Yorum Yaz