maritbet girişmaritbet
Dairelerden sonra ticari ünitelerde satışta

Dairelerden sonra ticari ünitelerde satışta

Ataşehir’de yapılacak İstanbul Finans Merkezi’nin yanında yer alan Deluxia Palace projesindeki ticari ünitelerin satışa açılıyor

Ataşehir'de yapılacak İstanbul Finans Merkezi'nin yanında yer alan Deluxia Palace projesindeki ticari ünitelerin satışa açılıyor

Teknik Yapı, mayıs ayı içinde teslimlerine başlayacağı 482 dairelik Deluxia Palace projesindeki ticari üniteleri de satışa sunuyor. Batı Ataşehir'in merkezinde yer alan Deluxia Palace'daki 7 adet ticari ünite, 26 Nisan tarihinde Teknik Yapı Holding Genel Merkezi'nde gerçekleştirilecek açık artırma yöntemi ile satılacak.Büyüklükleri 644,23 metrekare ile 795,53 metrekare arasında değişen yedi ticari birim 6,7 milyon liradan başlayan muhammen bedeller ile satışa çıkarılıyor.

Ticari ünitelerin hepsinin 149 metrekare ile 209 metrekare arasında bahçe kullanım alanına sahip olduğu bilgisini veren Teknik Yapı Holding Başkan Yardımcısı Umut Durbakayım, satışlarda peşin veya taksit seçeneklerinin de bulunduğunu belirtti.  Umut Durbakayım, Deluxia'da yer alan ticari ünitelerin de daireler gibi daha çabuk kiralanabilmeleri, bulunduğu lokasyona göre yüksek prim potansiyeli taşımaları nedeniyle iyi bir yatırım aracı olduğunu ifade etti.

Bölgede yükselen konut ihtiyaçları nedeniyle günlük hayata yönelik ihtiyaçların arttığına dikkat çeken Durbakayım “Yakın geleceğin yatırım merkezi İstanbul Finans Merkezine ev sahipliği yapacak olan Ataşehir'de yükselen Deluxia Palace'ın ticari ünitelerindeki kazanç potansiyeli her geçen gün artıyor. Deluxia projelerini ilk satışa çıktığımız günden bu yana metrekare prim miktarı yüzde 50'ye ulaştı. Aynı prim potansiyelinin ticari birimlerde de yaşanacağını öngörüyoruz. Bilindiği gibi sadece Deluxia Palace projesinde 482 daire yer alıyor. Diğer bir ifadeyle sadece bu projemizde yaklaşık 1.000 kişi yaşayacak ve bunların günlük ihtiyaçlarının karşılanması gerekecek. İstanbul Finans Merkezi'nin bulunduğu bölgede yer alan diğer konut projeleriyle birlikte bu ihtiyaç miktarı yaklaşık 20 bine kadar yükselecektir. Bu da şu anlama geliyor; buradaki her bir ticari birim hem mülk olarak hem de kira geliri olarak geleceğe yatırım yapmaktır” değerlendirmesini yaptı.

Milliyet

Yavuz Karaman

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Deluxia Palace projesine havadan bakın!
  • 24.10.2012 14:23

Deluxia Palace projesine havadan bakın!

Deluxia Palace projesini, emlaktasondakika.com ekibi olarak havadan görüntüledik ...

Deluxia Palace ve Deluxia Suites'de yüzde 40 aidat avantajı!
  • 26.09.2012 12:10

Deluxia Palace ve Deluxia Suites'de yüzde 40 aidat avantajı!

Yüksek prim öngörüsüyle satışına başlanan Ataşehir'deki Deluxia Palace ve Deluxi ...

Deluxia Palace’da teslimler başladı!
  • 14.05.2012 11:17

Deluxia Palace’da teslimler başladı!

Teknik Yapı inşaatına 2010 yılının hemen başında başladığı 482 dairelik Deluxia ...

Uluslararası Balkan Sempozyumu başlıyor!
  • 08.05.2012 14:27

Uluslararası Balkan Sempozyumu başlıyor!

Bağcılar Belediyesi, Kırklareli Üniversitesi ve Bağcılar Rumeli Balkan Trakya Pl ...

26 Nisan’da açık artırma ile satışta!
  • 20.04.2012 19:12

26 Nisan’da açık artırma ile satışta!

Teknik yapı, Ataşehir’de İstanbul Finans Merkezi’nin yanı başında inşa ettiği De ...

Dairelerden sonra ticari ünitelerde satışta
  • 18.04.2012 18:44

Dairelerden sonra ticari ünitelerde satışta

Ataşehir’de yapılacak İstanbul Finans Merkezi’nin yanında yer alan Deluxia Palac ...