maritbet girişmaritbet
Çukurova Gayrimenkul, Kartal'da yeni proje hazırlığı yapıyor!

Çukurova Gayrimenkul, Kartal'da yeni proje hazırlığı yapıyor!

Nuray Yıldız, şirketin devam eden ve planlanan projeleriyle ilgili özel açıklamalarda bulundu

Çukurova Gayrimenkul Satış ve Pazarlama Müdürü Nuray Yıldız sektör ve projelerindeki son durumu emlaktasondakika.com'a değerlendirdi. Faizlerdeki değişikliğin olumsuz bir etkiye neden olmadığını, ayrıca refinansman modeliyle önümüzdeki aylarda yeniden yapılandırma gerçekleştirilebileceğini bildirdi. Nuray Yıldız ‘Çukurova Tower projemizde çalışmalar devam ediyor. 253 konutluk projemizde inşaat ve satış rakamları birbirine paralel olarak yüzde 80 seviyelerinde ilerliyor' dedi. Yıldız ‘Seçim öncesinde satışlar rutin olarak devam ediyor. Seçimden sonra ise soru işaretleri gidecek ve istikrarlı bir güven ortamı olacak. Bu da inşaat sektöründe satışları olumlu yönde etkileyecek' dedi.

Kartal'da yeni proje sinyali

Çukurova Gayrimenkul olarak arazi geliştirme çalışmalarına tüm hızıyla devam ettiklerini belirten Nuray Yıldız ‘Yeni projeler yapmayı düşünüyoruz. Kısa vadede hedefimiz yine Kartal bölgesi. Bu lokasyonu iyi biliyoruz. Orta ve uzun vadede ise İstanbul'un diğer merkezi noktalarında yer almayı düşünüyoruz. Kartal'da yapmayı düşündüğümüz proje konut ağırlıklı olacak. Yakın zamanda bu projeyi çıkarmayı düşünüyoruz' açıklamalarında bulundu. 

Kentsel dönüşüm çalışmaları sürüyor

Şirket olarak sektörel çalışmalara tüm hızıyla devam ettiklerini belirten Yıldız kentsel dönüşümle ilgili de açıklamalarda bulundu. Anadolu Yakası'nda incelemelere devam ettiklerini belirten Nuray Yıldız ‘Ataşehir, Fikirtepe ve yine Kartal bölgesinde kentsel dönüşüm çalışmalarımız sürüyor' diye konuştu.

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Çukurova Balkon'da eviniz adalara bakacak
  • 01.12.2016 11:55

Çukurova Balkon'da eviniz adalara bakacak

Çukurova Kent Yapı tarafından Kartal'da hayata geçirilen Çukurova Balkon, orman ...

Kadıköy ve Ataşehir, Kartal'a büyük ilgi gösteriyor!
  • 02.06.2016 17:37

Kadıköy ve Ataşehir, Kartal'a büyük ilgi gösteriyor!

AND Gayrimenkul Genel Müdürü Ali Baki Usta, AND Pastel projesine Ataşehir, Kadık ...

Tamer Son, inşaat sektörünü değerlendirdi!
  • 17.09.2012 15:59

Tamer Son, inşaat sektörünü değerlendirdi!

Çukurova Gayrimenkul Yönetim Kurulu Üyesi Tamer Son, gayrimenkul sektöründeki so ...