maritbet girişmaritbet
Çukurova Balkon'da Ramazan'a özel kampanya!

Çukurova Balkon'da Ramazan'a özel kampanya!

Kartal'daki projede peşinat ödemeden ev sahibi olma fırsatı sunuluyor. Üstelik ödemeler 1 yıl sonra başlayacak.

Kartal'da konumlanan deniz, adalar ve orman manzaralı Çukurova Balkon'un lansmana özel kampanyası Ramazan Bayramı'nda da devam ediyor. Tüm daireleri “Balkon”lu bu projeden, peşinatsız ve ödemeye bir yıl sonra başlayarak konut sahibi olmak mümkün.

Geniş balkonları ve lokasyonunun yanı sıra dairelerin iç mimarisinden metrekare dağılımına, dekorasyondan ödeme seçeneklerine kadar her yönüyle kişiselleştirilmiş butik bir proje olmasıyla dikkat çeken Çukurova Balkon'da kampanyalı fiyatlar ve ödeme seçenekleri Ramazan Bayramı'nda da sürüyor. Kartal Adliye Sarayı'na 1,5 kilometre, Kartal Metrosu'na 600 metre mesafede konumlanan Çukurova Balkon'da, yüzde 1'lik peşinat hiç ödenmeden proje bedelinin yüzde 17'si vade farksız olarak bir yıl sonra, diğer yüzde 17'si ise yine vade farksız olarak iki yıl sonra ödenebiliyor. Proje bedelinin yüzde 65'i oranındaki banka kredisi ise tercihe göre hemen ya da bir yıl sonra başlatılabiliyor. Çukurova Balkon'da 1+1'ler 240 bin TL'den, 2+1'ler 392 bin TL'den, 3+1'ler 568 bin TL'den, 4+1'ler ise 775 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

8 bin metrekare arsa alanı üzerinde 18 ve 19 katlı iki bloktan oluşan Çukurova Balkon'da, 1+1'den 4+1'e kadar toplam 245 konut ve çok çeşitli sosyal yaşam alanları mevcut. Tüm dairelerde büyüklüğü oranında en az bir balkonun bulunduğu projede, bazı dairelerde 2 ya da 3 balkon, bazılarında ise 30 metrekareye kadar teras ya da 20 metrekareye kadar bahçe kullanım alanı yer alıyor. Projede en küçük balkon ise 3 metrekare.

Private Home hizmeti

Büyüklükleri 65 ila 273 metrekare arasında değişen tüm dairelerin iç mimarisinin birbirinden farklı şekilde kurgulandığı Çukurova Balkon'da, aynı büyüklükteki dairelerin bile iç mimarisi ve metrekare dağılımı değişiyor. Tercihe göre kimi dairelerin salonu, kimi dairelerin ise mutfak ya da yatak odaları farklı büyüklüklerde bulunuyor. Ayrıca “Private Home” hizmeti ile mutfak dolap kapakları, banyo seramikleri, zemin parke renkleri gibi farklı alanlarda sunulan seçeneklerle kişiye özel dekorasyon alternatifleri de oluşturuluyor.

Geniş sosyal olanaklar

Yüzde 85'i yeşil alandan oluşan Çukurova Balkon'da 750 metrekarelik iki katlı kapalı sosyal tesis alanı mevcut. Projenin sosyal alanları içinde; açık yüzme havuzu, açık alanda tenis kortu, basketbol sahası, çok amaçlı saha, barbekü ve yürüyüş alanı yer alıyor. Hobi odası, çocuk oyun alanları, çocuk yüzme havuzu, fitness merkezi, sauna ve buhar odası, kafeterya, toplantı odaları, fotokopi odası, hobi odaları, kapalı otopark ise projenin diğer sosyal alanlarını oluşturuyor.

Kapalı otoparklarda 1+1 ve 2+1 daireler için birer, 3+1 ve 4+1 daireler içinse ikişer araçlık park yeri bulunuyor. Güvenlik ve kameralı güvenliğin bulunduğu projede, zemin katta bulunan depo alanları ardiye olarak kullanabiliyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Çukurova Balkon'da eviniz adalara bakacak
  • 01.12.2016 11:55

Çukurova Balkon'da eviniz adalara bakacak

Çukurova Kent Yapı tarafından Kartal'da hayata geçirilen Çukurova Balkon, orman ...

Çukurova Balkon'da KDV'siz 120 ay 0,70 faiz!
  • 04.11.2016 10:26

Çukurova Balkon'da KDV'siz 120 ay 0,70 faiz!

Deniz ve orman manzaralı Çukurova Balkon projesinde peşinat ve KDV ödemeden 120 ...