maritbet girişmaritbet
Çukurova Balkon'da kişiye özel konsept

Çukurova Balkon'da kişiye özel konsept

Çukurova Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı imzasıyla hayata geçirilecek Çukurova Balkon projesinde “Private Home” konsepti uygulanıyor.

Çukurova Balkon projesi 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire seçenekleri ile herkesin hayal ettiği ferah, geniş metrekareli ve kişiye özel konseptiyle ideal bir yaşam sunuyor. 

Çukurova GYO'nun tüm dairelerini “Balkon”lu olarak tasarladığı, Kartal'da deniz, adalar ve orman manzaralı yeni projesi Çukurova Balkon, “Private Home” özelliğiyle dikkat çekiyor. Her dairesi birbirinden farklı büyüklüğe ve iç mimariye sahip olan kişiselleştirilmiş butik proje Çukurova Balkon'da kişiye özel dekorasyon alternatifleri de oluşturularak, ev sahiplerinin kendi tarzlarını evlerine yansıtmaları mümkün kılınıyor. 

“Balkon Hayatın Keyfidir” temasıyla her dairesi balkonlu olarak tasarlanan Çukurova GYO'nun yeni projesi Çukurova Balkon, “Private Home” hizmetiyle daire içi tasarım alternatifleri sunarak ev sahiplerinin tarzlarını dairelerine yansıtmalarına imkan tanıyor. Mutfak dolap kapakları, banyo seramikleri ve zemin parke renkleri gibi farklı alanlarda sunulan seçeneklerle konut sahipleri, hiçbir ek maliyet ödemeden kendi zevklerine göre seçimler yapabiliyor.

Farklı Büyüklükte ve Genişlikte Dairele

65 ila 210 metrekare arasında değişen tüm dairelerin iç mimarisinin farklı kurgulandığı Çukurova Balkon'da, her ihtiyaca göre büyüklük ve genişlikte daire bulmak mümkün. Aynı büyüklükteki dairelerin bile iç mimarisi ve odaların metrekare dağılımının değiştiği projede, tercihe göre kimi dairelerin salonu, kimi dairelerin ise mutfak ya da yatak odaları farklı büyüklüklerde bulunuyor. Kişisel kullanım alanı olan evlerde herkesin tercihinin farklı olduğu baz alınarak kurgulanan Çukurova Balkon'dan istenilen büyüklükte ve tasarımda daire sahibi olmak mümkün.

Çukurova GYO dan Kişiye Özel Proje

Çukurova GYO'nun kişiye özel projesi Çukurova Balkon'da sınırlı sayıda konut, “peşinatsız ve bir yıl sonra ödeme” kampanyasına ek olarak vade farksız, kişiye özel ödeme planı imkanı sunuyor. Çukurova Balkon'da peşinat 2 yılda tamamlanabiliyor.
Proje bedelinin yüzde %65'i oranındaki banka kredisi ise tercihe göre hemen ya da bir yıl sonra başlatılabiliyor.

Kartal Adliye Sarayı'na ve Kartal Metrosu'na yürüme mesafesinde konumlanan ve şehrin gürültü ve trafiğinden uzak huzurlu bir yaşam alanı vadeden Çukurova Balkon'da dairelerin Eylül 2017'de teslim edilmesi planlanıyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Çukurova Balkon'da eviniz adalara bakacak
  • 01.12.2016 11:55

Çukurova Balkon'da eviniz adalara bakacak

Çukurova Kent Yapı tarafından Kartal'da hayata geçirilen Çukurova Balkon, orman ...

Çukurova Balkon'da KDV'siz 120 ay 0,70 faiz!
  • 04.11.2016 10:26

Çukurova Balkon'da KDV'siz 120 ay 0,70 faiz!

Deniz ve orman manzaralı Çukurova Balkon projesinde peşinat ve KDV ödemeden 120 ...