maritbet girişmaritbet
Country Life Residence'da 750 bin dolara ‘sanatsever’ daire!

Country Life Residence'da 750 bin dolara ‘sanatsever’ daire!

Mayıs 2012’de teslim edilecek Country Life Göktürk’teki daireler 145.000 ile 750.000 dolar arasında satışa sunuluyor

Keleşoğlu –Metal Yapı ortaklığı ile Göktürk'te gerçekleştirilen Country Life, 356 bağımsız bölümden oluşuyor. Country Life kapsamında, 277 adet residence ünitesi, 50 adet mağaza, 29 adet ofis, 2.000 m²  büyüklüğünde spor ve sağlık merkezi,  750 m² üstü cam tonozlu kaplı fuaye, ana lobyy, yarı olimpik havuz ve etrafındaki rekreasyon alanlarıyla toplam iki dönüm iç bahçe projenin ortak alanları oluşturuyor.

Country Life'ta, 1+1, 2+1, 3+1, 4+1, daireler bulunmakla birlikte, daire büyüklükleri 70 m² ile 220 m² arasında değişiyor. Çatı dubleksleri 2+1, 3+1 olarak planlanıyor. Mayıs 2012'de teslim edilecek Country Life Göktürk'teki daireler 145.000 ile 750.000 dolar arasında satışa sunuluyor.

Tasarımında, Mimar Ömer Çamoğlu'nun imzasını taşıyan Country Life'ta, peyzajın kütlelerden fışkırması, malzemenin, rengin ve formun şiirselliği, tasarımı daha da üst seviyelere taşıyor.

Günnur Özsoy'dan “seni görüyorum” heykel sergisi

Daha önceleri Mithat Şen ve  Devabil Kara'nın sergilerine ev sahipliği yapan Country Life, 22 Aralık 2010-20 Şubat 2011 tarihleri arasında, Günnur Özsoy'un “Seni Görüyorum” adlı sergisiyle sanat tutkunlarını ağırlayacak. 

 Country Life'ın içersinde yer alacak Art Space anlayışının öncüsü olan sergiler, satış ofisinin hemen yanında yer alan Pg Art Space'de gerçekleştiriliyor.  Pg Art Space'deki üçüncü sergide;  bronz, mermer, alüminyum, polyester ve keçeyi dahil ettiği organik formdaki heykelleriyle tanınan Günnur Özsoy'ın eserleri yer alacak.

Vitrinli mekanın teşhir estetiği üzerine düşünen Günnur Özsoy, Pg ArtSpace'in vitrini üzerinden eserleri ve izleyiciler arasında farklı bir iletişim yaratmayı amaçlıyor. İşlerini Kemerburgaz Country Life –satış ofisi içersinde  yer alan Pg ArtSpace için özel olarak tasarlayan sanatçının kırmızı polyesterden ürettiği heykelleri izleyicileri uzaktan da etkisi altına almayı başarıyor. Tavandan sallandırılan ve adeta uçuyormuş gibi algılanan parlak, pürüzsüz yüzeyli organik formların imgeleri yere yerleştirilen aynalara farklı açılardan yansıyorlar. İşlerin mekanın tabanında varlık bulan izdüşümleri izleyiciye oyunsal bir görsel deneyim yaşatıyor.

Country Life iletişim bilgileri
Web: www.countrylife.com.tr
E-posta: [email protected]
Tel: 444 7 077

  • Etiketler:

Yorum Yaz