maritbet girişmaritbet
ÇİFTE FİNAL HEYECANI

ÇİFTE FİNAL HEYECANI

Ekonominin lokomotifi olan inşaat sektörü, Avrupa’da deyim yerindeyse şov yaptı. Londra’da düzenlenen Avrupa Gayrimenkul Ödülleri’nde; Mar Yapı’nın Ekopark Projesi Avrupa’nın en iyileri arasında seçilen 9 Türk projesinden biri oldu ve dünyanın en iyisi olmak için yarışmaya hak kazandı. G Plus projesiyle de ‘Dünya Mimarlık Festivali’nde finale kalan Maryapı’yı çifte final heyecanı sardı.

Büyümede dünya ikincisi olan Türkiye'nin performansı her alanda kendini göstermeye başladı.  Bu yıl 17'ncisi düzenlenen ‘Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri' kapsamındaki ‘Avrupa Gayrimenkul Ödülleri'nde Türk firmaları ve mimarları damgasını vurdu. Dünya Mimarlık Festivali'nde Suyabatmaz-Demirel Mimarlık tarafından  hazırlanan  G Plus projesi ile  konut kategorisinde finale kalan Maryapı'yı çifte final heyecan sardı.Maryapı'nın  yine Suyabatmaz- Demirel Mimarlık tarafından hazırlanan ve  Avrupa'nın en iyisi seçilen Ekopark Projesi, Türkiye'den finale kalan 9 proje  içinde yer aldı ve yarışmaya katılan 21 ülkenin projelerini geride bırakarak dünyanın en iyisi olmak için yarışmaya hak kazandı.   Kendi kategorisinde Asya Pasifik, ABD, Afrika ve Arabistan'ın birinci projeleriyle dünya çapında yarışacak olan projeler arasında yer alan Ekopark Proje'si,  12 Aralık'ta Londra'da düzenlenecek Uluslararası Gayrımenkul Ödülleri töreninde  birincilik için yarışacak.

Başarılarımız yabancıların dikkatini Türkiye'ye çekiyor!

Türkiye'nin uluslararası arenada imza arttığı başarıların, yabancı yatırımcıları Türkiye'ye çekmek ve projelerin satışında önemli rol oynayacağını söyleyen Maryapı Yönetim Kurulu Başkanı Münir Özkök şunları söyledi:

“Son yıllarda ekonominin lokomotifi haline gelen inşaat sektöründe markalı konutların sayısının artması, uluslararası mimari başarıları da beraberinde getirmeye başladı. Mimar Sinanları yetiştirmiş bu coğrafyada alınan bu ödüller çok da şaşırtıcı olmamalı. Çok başarılı mimarlarımız var. Konutları bir ihtiyaçtan öte hikayesi olan yaşam alanları olarak ele alan yeni mimari yaklaşım sonucunda Türkiye artık dünya çapında düzenlenen en prestijli mimarlık etkinliklerinden ödülle dönüp, uluslararası alanda da iddiasını ortaya koyuyor. Maryapı olarak iki projemizde dünya mimarlık

yarışmalarında en iyi olmak için yarışacak. Çifte heyecan yaşıyoruz.  Konut, ofis ve mağazalardan oluşan karma bir proje olarak tasarlanan G Plus en prestijli mimarlık etkinliklerinden sayılan  Dünya Mimarlık Festivali'nde ödül için yarışırken, Ekopark da Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri'nde en iyi olmak için yarışacak. G Plus, 2-4 Kasım tarihlerinde Barselona'da yapılacak törende; Ekopark Projesi  de  12 Aralık'ta Londra'da düzenlenecek Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri töreninde  birincilik için yarışacak.”

Ekopark, ekolojik bina

Güneşli  bölgesine yatırımlarının devam edeceğini ve bu projenin de bölgede yapmayı planladıkları projelerden biri olacağını söyleyen Münir Özkök, Ekopark Projesi'nin; güneş, rüzgar ve  yağmur suyu gibi çevresel faktörleri göz önünde bulundurarak ekolojik bir bina olmasını hedeflediklerini belirtti.  Özkök, proje hakkında şu bilgileri verdi: “ Ekopark Projesi, ekolojik bina olgusunu yalnızca kendi enerjisini üretebilmek üzere kurmakla kalmıyor aynı zamanda doğal bir yaşam da sunuyor. Dışarıdan 6 adet yüksek yapı olarak algılanan proje, içerisinde bulunduğunuzda ise farklı yüksekliklere sahip tek bir kitle olduğunu ortaya koyuyor. Yapı farklı metrekarelere sahip ofis katlarından ve alışveriş bölümlerinden oluşuyor.”

Mar Yapı

212 543 76 77

http://www.maryapi.com.tr

Yorum Yaz