maritbet girişmaritbet
Çengelköy Park Evleri ulaşım avantajı ile dikkat çekiyor

Çengelköy Park Evleri ulaşım avantajı ile dikkat çekiyor

Boğazın tarihi semtlerinden olan Çengelköy’de inşa edilen Çengelköy Park Evleri ulaşım avantajı ile birçok proje arasından dikkatleri üzerine çekiyor.

İstanbul trafiğinden bunalan vatandaşın ev alırken en çok dikkat ettiği konuların başında ulaşım kolaylığı gelmeye başladı. Merkezi yerlere dönüşün başladığı günümüzde ev alırken kişiler artık ulaşımı rahat olan projeleri tercih ediyor. 

Ulaşım avantajı ile dikkat çeken projelerden biri de Çengelköy'de yükselmeye başlayan Çengelköy Park Evleri. William Turner ve Demirland GYG A.Ş.'nin ortak projesi Çengelköy Park Evleri, Boğaziçi Köprüsüne 4.5 km, Fatih Sultan Mehmet Köprüsüne 9.4 km, Çengelköy sahiline 1.3 km ve Üsküdar'a 7.2 km mesafesiyle merkezi bir konumda. Çengelköy Park Evleri Yönetim Kurulu Üyesi İlker Dönmez, boğazın tarihi semtlerinden biri olan Çengelköy'de yükselen Çengelköy Park Evlerine ulaşımın, Mecidiyeköy-Altunizade-Çamlıca arasına yapılması planlanan teleferik ile daha da kolay olacağını kaydetti. Dönmez, “Mecidiyeköy-Altunizade-Çamlıca arasına yapılması planlanan teleferik ile Boğaz teleferik ile geçilebilecek ve Çengelköy'e de kısa zamanda ulaşma imkanına sahip olunacak” dedi.

Konak kültürü yeniden yaşatılıyor

Projenin, şehrin kalbinde yeşil ve mavinin iç içe olduğu bir yaşam sunduğunu söyleyen İlker Dönmez, Çengelköy Park Evleri'nde; 27 villa, 116 çatı ve bahçe dubleksi ile 73 rezidans daire ve Çengelköy Park Evleri sakinlerinin tüm ihtiyacını karşılayacak bir butik çarşı bulunduğunu kaydetti.

Çengelköy Park Evleri'nde konak kültürünün yeniden yaşatıldığını vurgulayan İlker Dönmez,“Çengelköy Park Evleri, İstanbul'da yeni bir projenin uygulanabileceği, Boğaz'a bakan 65 dönüm arazi üzerinde inşa edilmektedir.

Boğazın eşsiz manzarası, özgün mimarisi ile villa yaşamının getirdiği sıkıcı ve tekil yaşamdan sıkılanlar için, komşuluk ilişkilerini geliştirmek isteyenlere hitap eden bir projedir. Sokakları, dükkanları ve komşularıyla bütün bir mahalle oluşturuldu. Güven ve huzuru evlere taşıyacak olan projede; bahçeli ve yatay yaşam imkanı ile birlikte ‘'Gerçekten Çengelköy'de'' olmasının yanında sunduğu farklı yaşam fırsatları da mevcut” dedi.

Akıllı ev sistemi ile destekleniyor

İlker Dönmez, projenin son teknoloji otomasyon sistemlerine göre projelendirilerek akıllı ev sistemi ile de desteklendiğini ifade etti. Sosyal imkanları ile projenin öne çıktığını söyleyen Dönmez, projede; kapalı- açık yüzme havuzları, fitness salonu, Türk hamamı, sauna, buhar odası,SPA merkezi, squash, basketbol ve yürüyüş parkuru gibi birçok sosyal donatının yer aldığını belirtti.

Çengelköy Park Evleri'nde butik çarşının da bulunduğunu belirten İlker Dönmez, “Projenin girişinin cadde tarafında olması nedeniyle dükkanlar cadde cepheli olarak siteye ve çevreye de hizmet verilebilecek” dedi.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Çengelköy Park Evleri'nin detayları açıklandı!
  • 02.10.2015 10:54

Çengelköy Park Evleri'nin detayları açıklandı!

Demirland İnşaat, Çengelköy Park Evleri'nin basın lansmanını yaptı. ...

Kayhan Çakanel Çengelköy Park Evleri'ni anlatıyor
  • 10.01.2014 15:39

Kayhan Çakanel Çengelköy Park Evleri'ni anlatıyor

Efekta Mimarlık'tan Kayhan Çakanel, Çengelköy Park Evleri projesinin tasarımını ...

Çengelköy Park Evleri basın lansmanı yayında
  • 10.01.2014 15:35

Çengelköy Park Evleri basın lansmanı yayında

Çengelköy Park Evleri projesinin basın lansmanı emlaktasondakika.com farkıyla ya ...

Çengelköy Park Evleri reklam filmi yayında
  • 09.01.2014 13:27

Çengelköy Park Evleri reklam filmi yayında

Çengelköy Park Evleri projesinin reklam filmi emlaktasondakika.com farkıyla yayı ...

Çengelköy Park Evleri tanıtım filmi yayında
  • 09.01.2014 10:35

Çengelköy Park Evleri tanıtım filmi yayında

Selimoğlu Group ve Demirland İnşaat ortaklığında inşa edilen Çengelköy Park Evle ...

Çengelköy Park Evleri örnek daire görselleri!
  • 10.01.2014 11:14

Çengelköy Park Evleri örnek daire görselleri!

Selimoğlu ve Demirland İnşaat'ın birlikte hayata geçirdiği Çengelköy Park Evleri ...