maritbet girişmaritbet
Çengelköy Life'da konut satışlarının yüzde 70'i tamamlandı

Çengelköy Life'da konut satışlarının yüzde 70'i tamamlandı

Genç Yapı Grubu tarafından Çengelköy'de hayata geçirilen Çengelköy Life projesindeki konut satışlarının yüzde 70'i tamamlandı.

Genç Yapı Grubu'nun Çengelköy Life projesinde yaşam başladı. Projedeki konut satışlarının %70'i tamamlandı, doluluk oranı ise Aralık 2017 itibariyle %50 seviyesine ulaştı. 

Çengelköy Life projesi satış koordinatörü Ömer EKMEN, 2017'nin son çeyreğinde, özellikle konut kredisi faizlerinden kaynaklanan ipotekli satışlardaki gerilemenin ödeme yöntemlerinin çeşitlenmesiyle aşılabileceğini belirtiyor. Bu bağlamda, sektöre katkı sunmak için 2018'in ilk çeyreğinde 2+1'den 6+1'e kadar değişen dubleks daire seçeneklerinde anlaşmalı bankalar aracılığıyla 120 aya varan %0,98 kredi oranıyla satışlara devam edecekler. 

Az katlı ve yatay mimarisiyle dikkat çeken Çengelköy Life projesi, konumu itibariyle değer sunuyor. Açılacak olan Küçüksu Yolu, Büyük İstanbul Tüneli projesi, yeni metro hatları gibi entegre ulaşım ağlarına, ayrıca turizm potansiyeli artan Çamlıca'ya yakınlığının yanı sıra, eşşiz İstanbul Boğazı'na 3 Km.'lik mesafesi ile özellikle bölgeyi tercih edenlerin haklı sebeplerini açıklıyor.

2250 metrekaresi kapalı, 6000 metrekare ortak ve sosyal tesis alanlarında, pilates, spinning ve fitness salonları, sauna ve buhar odaları, çok amaçlı salonlar, açık, kapalı ve çocuk yüzme havuzları ve çocuk oyun parkı mevcut. 
Çengelköy Life projesinde, site yönetimi ve site personeli için toplantı salonu, yemekhane, personel odası, revir gibi alanlar da dikkat çekiyor. 10.000 metrekare kapalı otopark  alanı bulunan projede, her bir dairenin de depo alanı mevcut.

Net alanları 200 metrekare, 220 metrekare ve 300 metrekare  olan ön kullanımlı, cadde cepheli ticari alanlar civardaki az sayıda projeyle beraber bölgeyi cazibe merkezi haline getirecek.

Çengelköy Life engelli dostu site içi ulaşımıyla da takdir alıyor. Birbirinden çeşitli 120 dairenin olduğu projede, kimi planlardan en fazla 6 adet olması ve konumu itibariyle de çoğu dairenin emsalsiz olması konut sahiplerinin yüzünü güldürüyor. 2+1'den 6+1'e varan çatı dublekslerinde şehir, kısmen boğaz veya Çamlıca manzaralı, geniş teraslı daireler mevcut. Alanında en iyi markalara ait malzemelerin kullanıldığı, düşük eğimli ve nefes alan çatı sistemleri dubleks daire severlerin ilgisine sunuluyor. 

Çengelköy Life, sizlere hem seçkin bir yaşam hem de yatırım fırsatı sunuyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Çengelköy Life'da konut satışlarının yüzde 70'i tamamlandı
  • 01.01.2018 16:49

Çengelköy Life'da konut satışlarının yüzde 70'i tamamlandı

Genç Yapı Grubu tarafından Çengelköy'de hayata geçirilen Çengelköy Life projesin ...

Çengelköy Life projesi hemen teslim!
  • 05.07.2017 15:16

Çengelköy Life projesi hemen teslim!

Genç Yapı Grubu tarafından hayata geçirilen Çengelköy Life projesin daire fiyatl ...

Çengelköy Life’a futbolculardan büyük ilgi!
  • 05.08.2015 16:43

Çengelköy Life’a futbolculardan büyük ilgi!

Genç Yapı tarafından inşa edilen projede toplam 8 blok yer almakta. ...