maritbet girişmaritbet
Cazip taksitleriyle kolay ödeme imkanı!

Cazip taksitleriyle kolay ödeme imkanı!

Otel konseptinde üretilen Dalga Kule 1. etaptaki tüm rezidanslar şanslı sahiplerini buldu

Otel konseptinde üretilen Dalga Kule 1. etaptaki tüm rezidanslar şanslı sahiplerini buldu. Şimdi fırsatı kaçıranlar için 2. etap satışları kadar 1000 TL'den başlayan cazip taksit seçeneği ve 50 aya kadar sıfır faiz avantajlarıyla devam ediyor.

DAP Yapı, Maltepe'de inşa ettiği Dalga Kulelerde ilk etabın tamamının satılması üzerine ikinci etap için alıcı ve yatırımcılarına jest niteliğinde bir kampanya başlattı. 24 Mart'a kadar sürecek olan kampanyada daireler sıfır faizle, 50 ay vadeli ödeme kolaylığıyla ve 179 binden başlayan fiyatlarla satışa sunulacak.

Deniz dalgasından esinlenerek tasarlanan DAP Dalga Kule, benzersiz tasarımı ve üstün teknolojik uygulamalarının yanı sıra kurumsal yönetim sistemiyle işletilecek olması dolayısıyla yatırımcısına sürekli kazanç vaat ediyor. Lansman sonrasındaki süreçte ilk etabın tamamı satılan proje kentsel dönüşümün pilot bölgesinde yer alıyor. Bağdat Caddesi, Metro ve E-5'e yakınlığıyla, havaalanı, feribot iskelesi, marina ve metroyla çevrili ulaşım ağıyla güçlü bir lokasyon sergiliyor. Yüksek İstinaf Mahkemesi'nin de bu alanda yaşama geçecek olması yoğun bir ziyaretçi trafiği yaratıyor.

Kurumsal yönetim sistemi

DAP Dalga Kuleler'in, muhteşem Adalar manzarasına hakim daireleri, kullanıcısına ve özellikle yatırımcısına yurt dışında hayli yaygın olan “oturmadığın dönemde kirala” modeliyle alternatif kazanç imkanı sağlıyor. Profesyonel bir yönetim sistemiyle işletilecek olan Dalga Kule, daire sahiplerinin kendi yerlerini haftalık, aylık ve yıllık kiralayarak ekstra gelir elde edecekleri, kira toplama veya kiracı bulma gibi konularla ilgilenmeyecekleri bir model sunuyor.

Zengin sosyal donatılar

Projede iki adet rezidans konut bloğu, A Blok'ta 178 adet konut, B Blok'ta 176 adet konut ve 15 adet dükkan olmak üzere toplamda 369 üniteden oluşuyor. Büyüklükleri 45 ila 105 metrekare olarak değişen Single (stüdyo), Suit (1+1) ve Grand Suit (2+1)'ler, yüzme havuzu, yürüyüş ve koşu parkurları, fitness center, sauna, Türk Hamamı ve masaj odaları, açık ve kapalı otoparkların yanı sıra teraslarda 360 derecelik manzaraya hakim dev jakuziler yer aldığı zengin sosyal donatılarla çevreleniyor.

Vizyoner alıcıya yönelik

Dragos-Maltepe bölgesinde yelken, burgu ve dalga şeklindeki değişik bina tasarımlarıyla farklılık rüzgarı estiren Dap Yapı projelerinde gayrimenkul alımı, rekor prim oranıyla kazançlı yatırıma dönüşüyor. Ürettikleri projeler üzerinden son bir yılın değerlendirmesini yapan Dap Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, “başlangıç rakamlarıyla bugünkü fiyatları karşılaştırdığımızda, gayrimenkulün diğer yatırım araçlarını geride bıraktığını net görebiliyoruz” diyor. Kemikleşmiş bir alıcı-yatırımcı kitlenin takibinde olan projelerin bugünden 50 yıl sonra bile yaşayanların ihtiyaçlarına yanıt vereceğini ifade ediyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Borsa İstanbul'da gong Dap Gayrimenkul için çaldı
  • 25.02.2022 08:52

Borsa İstanbul'da gong Dap Gayrimenkul için çaldı

Dap Gayrimenkul Geliştirme hisseleri, Borsa İstanbul'da (BİST) işlem görmeye baş ...

DAP Gayrimenkul Geliştirme halka arz ediliyor!
  • 14.02.2022 17:07

DAP Gayrimenkul Geliştirme halka arz ediliyor!

Pandemi döneminde geliştirdiği ‘Sağlıklı Ev’ konseptini gayrimenkul sektörüne ka ...

DAP Nişantaşı Koru projesi Emlak Konut hasılat şampiyonu oldu!
  • 20.10.2021 11:25

DAP Nişantaşı Koru projesi Emlak Konut hasılat şampiyonu oldu!

DAP Yapı’nın Nişantaşı Koru projesi, Emlak Konut’un “Yıl Bazlı Satış Raporu”na g ...

DAP Yapı "yılın tüketici markası" seçildi
  • 08.10.2021 16:22

DAP Yapı "yılın tüketici markası" seçildi

DAP Yapı, 12 ilde bin 200 kişinin katılımıyla yapılan araştırma verilerine göre, ...

Ormanköy Çekmeköy projesinden havadan şantiye görüntüleri!
  • 19.06.2021 15:14

Ormanköy Çekmeköy projesinden havadan şantiye görüntüleri!

Emlak Konut GYO ve DAP Yapı tarafından Çekmeköy'de hayata geçirilen Ormanköy Çek ...

Nişantaşı Koru projesinde temel çalışmaları devam ediyor!
  • 19.06.2021 15:08

Nişantaşı Koru projesinde temel çalışmaları devam ediyor!

Emlak Konut GYO ve DAP Yapı tarafından hayata geçirilen Nişantaşı Koru projesi ş ...