maritbet girişmaritbet
Caddebostan Konutları’nda sağlık garantisi!

Caddebostan Konutları’nda sağlık garantisi!

Han İnşaat by Orhan Saraç, Caddebostan Konutları’ndaki herkesi Medline ile 7/24 Acil Sağlık Hizmetleri güvencesi altına alıyor

 


Butik ve özgün projeleriyle 11 yıl gibi kısa sürede kendisine bir isim edinen Han İnşaat by Orhan Saraç, Caddebostan Konutları'yla hayallerin ötesinde bir projeyi hayata geçirmenin gururunu yaşıyor. Gerçek lüksü müşterilerine sunarak kısa sürede markalaşan Han İnşaat by Orhan Saraç, Caddebostan Konutları Projesi'nde sağlık konusunda da bir kez daha kalitenin tanımını genişleterek rakiplerinden farklılaşıyor.
 
Han İnşaat, Caddebostan Konutları'nda yaşayanların dışında, misafir olarak gelenler de dahil olmak üzere, herhangi bir nedenle konutlara giren herkesi Medline ile acil sağlık güvencesi altına alıyor. Bu hizmetin yanı sıra, Han İnşaat Caddebostan Konutları sakinleri, acil olsun ya da olmasın günün hangi saatinde ihtiyaç duyarlarsa, Medline doktorlarına sağlıklarıyla ilgili öğrenmek istediklerini de telefonla sorabilecek.
 
Han İnşaat by Orhan Saraç, Acil Sağlık Hizmetlerine bütünlük anlayışı içerisinde yaklaşarak yüksek müşteri memnuniyeti yakalayan Medline ile işbirliği yaparak, Caddebostan Konutları sınırları içerisinde yaşanabilecek acil durumlarda ücretsiz 24 saat doktorlu Acil Sağlık Hizmeti sunuyor.
 
Caddebostan Konutları'ndaki herkese gerektiğinde Medline'nın üstün hizmet kalitesiyle doktorlu ambulans hizmeti sağlayan Han İnşaat by Orhan Saraç, sağlık gibi oldukça önemli bir konuda da lüksün ve kalitenin sınırlarını geliştiriyor. Site içerisine giren, misafir olan, su veya sipariş getirenler bile Medline'ın sunduğu Acil Sağlık güvencesiyle garantilenmiş oluyor. Han İnşaat Caddebostan Konutları'nda yaşayanlar, Acil Sağlık Hizmetleri'nin yanı sıra, Medline Alarm Merkezi'ni arayarak, sağlık konusunda soru ve sorunlarında da yardım alabilecekler.
Sağlık hizmetlerinin lüks konut tanımı içerisinde yer alması gereken en önemli unsurlardan biri olduğunu vurgulayan Orhan Saraç,‘Kullandığınız malzemeler kadar  hizmet özelliklerinizde de kaliteyi yakaladığınız zaman gerçekten lüks konut yapmış olursunuz' dedi.

“Sağlık bugün kişinin en ihtiyaç duyduğu kişisel hizmetler arasında yer alır. Biz Caddebostan Konutları'nda Medline gibi çok güçlü bir markayla çalışarak Caddebostan Konutları sakinlerinin acil bir durumda yaşamlarını kolaylaştırıyoruz”diyen Orhan Saraç, İstanbul'un Anadolu Yakası'nda lüksün ve kalitenin adı olmak için hedeflerini daima yükseltecekleri söyledi.
 
Caddebostan Konutları'nın özellikleri
Çok merkezi konumda bulunan ve İstanbul'un en değerli semtlerinden biri olan Bağdat Caddesi Göztepe Hamam Sokak'ta yer alan proje, Regnum Residence'ın bitişiğinde konumlanıyor. Toplam 5 bin 67 metrekare inşaat alanı bulunan Caddebostan Konutları'nda yüzme havuzlu, kapalı otoparklar ve fitness merkezi bulunuyor.
 
Caddebostan Konutları site özellikleri
- 24 saat güvenlik.
- Yüzme havuzu.
- Fitness merkezi.
 
Caddebostan Konutları bina özellikleri
- Kapalı otopark.
- Jeneratör.
- Schindler Asansör.
- Yangın söndürme sistemleri.
- Dış cephede ısı yalıtımlı mantolama.
 
Caddebostan Konutları daire özellikleri
- Tau seramik
- Duravit vitrifiye.
- Hans Grohe batarya.
- Merbau masif parke.
- Dortek monoblok daire iç kapıları.
- Dortek daire dış kapısı.
- Alarm sistemli merkezi güvenlik.
- Kapalı devre kamera sistemi.
- Rehau renkli PVC doğrama.
- Salon ve yatak odasında klima.
- Teka Ankastre beyaz eşyalar.
- Bauformat İthal mutfak.
- Elektrik motorlu panjur.
- Elektrolüx merkezi elektrik süpürgesi.
 
Caddebostan Konutları inşaat teknikleri
- Deprem yönetmeliğine uygun.
- Zemin etütleri yapılmış.
- C 35 sınıfı beton.
- Temel bohçalama sistemli su yalıtım.
 
 

Caddebostan Konutları iletişim bilgileri
Web: www.haninsaat.com.tr
Tel: 0 216 360 40 60


 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Caddebostan Konutları’nda sağlık garantisi!
  • 31.05.2010 11:56

Caddebostan Konutları’nda sağlık garantisi!

Han İnşaat by Orhan Saraç, Caddebostan Konutları’ndaki herkesi Medline ile 7/24 ...