maritbet girişmaritbet
C35 Gayrimenkul'den Çeşme'ye 2 özel proje!

C35 Gayrimenkul'den Çeşme'ye 2 özel proje!

C35 Gayrimenkul Yatırım Başkanı Selim Kuzu, Villagio Çeşme ve Estilo Çeşme'de rezidansların 200 bin ile 1.5 milyon dolar arasında satılacağını duyurdu

Türkiye ve Avrupa'da önemli projeler gerçekleştiren Kuzu Holding bünyesindeki C35 Gayrimenkul Yatırım, Çeşme'de yaklaşık 100 milyon liralık maliyetle iki özel proje hayata geçirecek. Yapımına kısa süre önce başlanan ve iki yıl içinde tamamlanması planlanan "Villagio Çeşme" ve "Estilo Çeşme" projelerindeki rezidanslar, 58 ile 300 metrekare arasında değişecek. 12 dönüm arsa üzerinde konumlanan Villagio Çeşme'de toplam 66 özel rezidans yer alırken, 6 dönümlük alanda hayata geçirilen Estilo Çeşme'de ise, 23 rezidans süit daire bulunacak. 

KONSANTRE OLDUK 

Bölgeye ayrı bir soluk getirecek iki projedeki konutlar, 200 bin dolar ile 1.5 milyon dolar arasında değişen fiyatlarla yeni sahiplerinin olacak. C35 Gayrimenkul Yatırım Yönetim Kurulu Başkanı Selim Kuzu, artık İzmirli olduklarını söyleyerek, Çeşme ve Urla'da önemli projeleri hayata geçireceklerini söyledi. Kuzu, "Projelerimizde, insanı ön planda tutuyoruz. Beklenti ve ihtiyaçlara hitap etmek için İzmir'deyiz. Projelerimizde, huzurlu ve sağlıklı yaşam trendini sunuyoruz. 10-15 yıllık planlarımızda İzmir ve bölgesi haricinde sadece Berlin ile İngiltere'nin birkaç bölgesinde proje gözüküyor. Artık İzmirliyiz ve İzmir'e konsantre olduk" dedi. İki projenin de inşaatının başladığını dile getiren Kuzu, "Projelerimiz, iki yıl içinde tamamlanacak. Ayrıca Urla'da 21 villalık bir projemiz de olacak" diye konuştu. 

Selim Kuzu

BULUŞTURACAĞIZ 

Kuzu, İzmir'deki rezidans, Urla'da villa, Çanakkale ve Eskişehir'de Double Tree by Hilton projeleriyle çalışmalarını taçlandırdıklarını belirtti. Kuzu, "Her biri çok özel olan projeleri inşa etmenin gururunu yaşıyoruz. Otel ve konut sektöründe, dünyadaki önemli tecrübelerimizi bu projelere aktaracağız. İzmir'e ve ülkemize yaptığımız yatırımlardan dolayı çok mutluyuz" dedi. 

HEDEFİ İKİYE AYIRDIK 

Mimar Umut Erözlü ise, "Çeşme ve bölgeye yabancı değiliz. Bölgenin inanılmaz bir doğası, denizi ve güneşi var. Projelerimizde, hedef kitleyi 2'ye ayırdık. Bir projemizi, müstakil ve kendi hayat tarzı içinde yaşamayı sevenler için tasarlarken, diğerinde ise daha sosyal bir yaşam tarzını ve komşuluk ilişkilerinin biraz daha dirsek dirseğe olmasını düşündük" diye konuştu. 

BEAUTY SPA VE TERAPİ MERKEZİ 

Villagio Çeşme, bölgenin sakin, huzurlu ve doğal yüzünü yansıtan bir proje olacak. Panaromik deniz manzaralı teras keyfiyle tasarlanan 66 adet özel rezidansta Türkiye'de ilk olan Beauty Spa ve terapi merkezi de bulunuyor. Modern çizgileriyle tasarlanmış 1 +1,2+1 ve 3+1 yapısıyla ön plana çıkan Villagio Çeşme'de, tüm detaylar da düşünüldü. Estilo Çeşme projesi ise, en gelişmiş yapı teknikleri ve eşsiz doğa manzarası dikkat çekiyor. Proje, 23 rezidans süit daireden oluşuyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Çeşme turizmde son yılların en hareketli dönemini geçiriyor!
  • 27.08.2022 09:35

Çeşme turizmde son yılların en hareketli dönemini geçiriyor!

Çeşme Turistik Otelciler Birliği (ÇEŞTOB) Başkanı Yakup Demir, Çeşme'deki otelle ...

Lavobalarda tüm ihtiyaçlar tek muslukta buluştu!
  • 23.12.2020 11:19

Lavobalarda tüm ihtiyaçlar tek muslukta buluştu!

Sıvı sabun, su ve kurutma tek muslukta birleşerek özellikle ortak alan kullanıml ...

Mutfaklarda fıskiyeli musluk devri!
  • 17.12.2020 17:30

Mutfaklarda fıskiyeli musluk devri!

Mutfak evyelerinde daha kapsamlı yıkama sağlayan fıskiyeli muslukların kullanımı ...

Dali Yatak Odası evlerin havasını değiştirecek
  • 27.02.2021 14:01

Dali Yatak Odası evlerin havasını değiştirecek

Sadeliğin gizli iddiasını, tasarımın her detayına yansıtan Dali Yatak Odası, zar ...

Kaz Gölü ziyaretçi akınına uğruyor!
  • 02.11.2020 11:16

Kaz Gölü ziyaretçi akınına uğruyor!

Tokat Pazar ilçesindeki Kaz Gölü'nde ziyaretçi patlaması yaşandı. Göl, 2006'da Y ...

Oteller doldu, Çeşme'nin yüzü güldü
  • 30.09.2020 12:20

Oteller doldu, Çeşme'nin yüzü güldü

ÇEŞTOB Başkanı Demir, "Çeşme farklı, cesareti var, hedefi var" dedi. ...