maritbet girişmaritbet
Büyükyalı İstanbul, akıllı ev sistemleriyle dikkat çekiyor

Büyükyalı İstanbul, akıllı ev sistemleriyle dikkat çekiyor

“İyi bir yaşam” sunmayı hedefleyen Büyükyalı İstanbul; konsepti, kalite ve tasarımının yanı sıra akıllı ev sistemleriyle de dikkat çekiyor.

Büyükyalı İstanbul'daki akıllı ev sistemlerinde sade ve kullanışlı otomasyon sistemleri tercih ediliyor. Daire içindeki yaşam alanları aydınlatma armatürleri ve ısıtma sistemi, otomasyon üzerinden kontrol edilebiliyor; böylece ev sahipleri, telefon ve tabletlerinden lambaları açıp kapatabilecek ve ısıtma ayarları yapılabilecek. Daire geneli ısıtma sistemi otomasyondan kontrol edilebilecek ve daire girişindeki “touch panel” üzerinden, sitedeki açık spor sahaları, çocuk oyun alanları gibi genel kullanım alanları izlenebilecek. Daire girişindeki touch panel aynı zamanda interkom olarak da kullanılabilecek. Akıllı telefon ve tabletlerle otomasyona bağlı sistemler daireden veya dışarıdan kontrol edilebilecek. Daire elektriği, buzdolabı hariç, evden çıkarken veya dışarıdayken kesilebilecek.

Özel bataryalarla içilebilir musluk suyu

Büyükyalı İstanbul Denizkapı ve Bahçekapı etaplarında yer alan tüm konutlarda özel bir sistem ile donatılan, arıtma ve sıcak su özelliğine sahip batarya sayesinde ev sahipleri istenildiği an sağlıklı ve arıtılmış suyu kullanabilecek.

Akıllı klozetler

Büyükyalı İstanbul'un bir diğer özelliği de akıllı klozet kullanımı. Denizkapı evlerindeki tüm konutların ebeveyn yatak odasında; Bahçekapı evlerindeki 4+1 ve üstündeki tüm dairelerde ve penthouse katlarında yer alan tüm dairelerde akıllı klozet bulunuyor. Akıllı klozet teknolojisi sayesinde ise hijyen ve konfor bir arada sunuluyor.

Büyükyalı İstanbul'da “İyi Yaşam”ın ayrıcalıklarından birinin de ‘Dijital İyi Yaşam Asistanı' olduğunu vurgulayan Özak GYO Genel Müdürü Fatih Keresteci, Büyükyalı sakinlerinin bu uygulama ile sadece tek bir tuşla yaklaşık 100 farklı hizmete ulaşabileceklerini belirtti. Fatih Keresteci ayrıca “Bu tarz bir hizmetin örneği bırakın Türkiye'de, Avrupa'da bile yok. Bugün pek çok projede duyduğunuz ‘tüm ihtiyaçların yürüme mesafesinde karşılanabileceği' ifadesini somutlaştırdığımız bir yenilik. Kısaca concierge hizmeti kavramına, projemizde bambaşka bir anlam yükledik. Tüm Büyükyalı sakinleri için adeta dijital bir iyi yaşam asistanı oluşturduk. Dijital İyi Yaşam Asistanı ile dileyen tüm proje sakinleri, her türlü aktivitenin bilet ve ulaşım hizmetleri, yurtiçi ve yurtdışı tur organizasyonları, daire içi temizlik hizmetleri, kuru temizleme, araç yıkama, evcil hayvan bakımları, özel günlerde çiçek ya da hediye seçimleri, davet ya da kutlama organizasyonları, kişiye özel alışveriş seçenekleri, dadı ya da bakıcı hizmetleri, özel aile ya da arkadaş toplantıları, kurumsal ya da kişisel özel eşya taşınması, tercüman ya da çeviri hizmeti, kişiye özel eğitimler, müzisyen temini hatta müzayedelerde temsilcilik gibi daha sayamayacağımız pek çok hizmete bir ekran aracılığıyla ulaşabilecek” şeklinde konuştu.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Emlak Konut GYO 2021 cirosunu açıkladı, yeni rekor geldi!
  • 17.01.2022 12:02

Emlak Konut GYO 2021 cirosunu açıkladı, yeni rekor geldi!

Emlak Konut GYO, 2021 yılında 6 bin 28 bağımsız birim satışından 17,1 milyar TL ...

Netatmo ile eviniz ve iş yerleriniz güvence altında!
  • 04.11.2021 10:57

Netatmo ile eviniz ve iş yerleriniz güvence altında!

2018 yılında Legrand bünyesine katılan Netatmo, kullanışlı, güvenilir ve erişebi ...

Emlak Konut GYO’nun Büyükyalı’daki payı 2.2 milyara yükseldi!
  • 01.11.2021 16:00

Emlak Konut GYO’nun Büyükyalı’daki payı 2.2 milyara yükseldi!

Emlak Konut GYO, Büyükyalı İstanbul'daki şirket payı gelirinin 2.2 milyar TL'ye ...

Büyükyalı, 5 dakikada yaşamın her alanına dokunuyor
  • 21.10.2021 16:28

Büyükyalı, 5 dakikada yaşamın her alanına dokunuyor

İstanbul’un eski semt ruhu Büyükyalı’da yeniden canlandı. ‘İyi Yaşam’ mottosunu ...

Fatih Keresteci, Büyükyalı İstanbul'u anlattı!
  • 21.12.2016 16:52

Fatih Keresteci, Büyükyalı İstanbul'u anlattı!

Özak GYO Genel Müdürü Fatih Keresteci, emlaktasondakika.com'a verdiği özel röpor ...

Büyükyalı İstanbul lokasyon filmi!
  • 23.09.2016 11:59

Büyükyalı İstanbul lokasyon filmi!

4.2 milyar liralık satış hedefi bulunan Büyükyalı İstanbul projesinin lokasyon f ...