maritbet girişmaritbet
Büyükyalı Bulvar, gastronomi sektörünün oyuncularını ağırladı

Büyükyalı Bulvar, gastronomi sektörünün oyuncularını ağırladı

İstanbul’un yeni buluşma noktası Büyükyalı Bulvar, gastronomi sektörünün önde gelen oyuncularını ağırladı.

Sakinlerini ve ziyaretçilerini ihtiyaç duyulan her şeye üstün bir kalite ve kusursuz bir hizmet anlayışıyla ulaştırmayı amaçlayan ve “iyi yaşam” felsefesiyle fark sunan Büyükyalı, İstanbul Boğazı'nın girişinde Kazlıçeşme sahil bandında “yeni şehircilik” anlayışı ile yükseliyor. Büyükyalı'da yer alan ve 100 yılı aşkın süredir kamunun kullanıma kapalı tarihi binalar da çok yakında Büyükyalı Bulvar ile kente ve sosyal yaşama hizmet etmeye başlıyor. Ulaşım kolaylığı, deniz bağlantısı, benzersiz tarihi atmosferi ve sunduğu ayrıcalıklarla İstanbul'un yeni merkezi Büyükyalı Bulvar, kafeleri ve gurme restoranlarıyla gastronomi sektöründe büyük bir ihtiyacı karşılayacak.

Turizm Restoran Yatırımcıları ve Gastronomi İşletmeleri Derneği (TURYİD) ve Büyükyalı iş birliğinde düzenlenen ‘Ekonomi ve Gastronomide Yeni Dönem, Yeni Denklem' toplantısı, gastronomi sektörünün oyuncularını Büyükyalı Bulvar'da bir araya getirdi.

Büyükyalı Bulvar: Yeni nesil yaşam alanı

Büyükyalı Bulvar'ın insanların tüm ihtiyaçları analiz edilerek özenle geliştirildiğini vurgulayan Özak GYO Genel Müdürü Fatih Keresteci, "Büyükyalı Bulvar, bir insanın yaşamına 360 derece dokunan, ihtiyacı neyse ona üstün bir kaliteyle çözüm üreten, bütünleşik ve etkileyici yeni bir yaşam deneyimi sunuyor. Büyükyalı Bulvar, sadece bir alışveriş merkezi, kültür sanat merkezi ya da bir gastronomi merkezi değil, tüm bunları ve daha fazlasını tek çatı altında toplayan yeni nesil bir yaşam alanı" dedi.

İnsan yaşamına değer katan tüm olanaklar Büyükyalı Bulvar'da

Büyükyalı Bulvar'ın Büyükyalı sakinleri ile birlikte tüm İstanbullulara üstün bir kaliteyle hizmet vereceğine dikkat çeken Fatih Keresteci, "Sakinlerimiz ve ziyaretçilerimiz, Büyükyalı Bulvar'ın sokaklarında günlük ihtiyaçlarını karşılarken, etkileyici bir alışveriş ve gastronomi deneyimi yaşayacak. Aynı zamanda diledikleri kültür sanat etkinliğine katılabilecek, spor yapabilecek, tarihi atmosferde dostlarıyla, sevdikleriyle keyifli vakit geçirebilecek. Büyükyalı Bulvar, insan yaşamına değer katan tüm olanakları ziyaretçilerine bir arada sunacak" diye konuştu.

TURYİD Yönetim Kurulu Başkanı Kaya Demirer ise Büyükyalı Bulvar'ın tarihi atmosferiyle etkileyici bir yapıya sahip olduğunu ve kapılarını açtığında ziyaretçilerine farklı bir deneyim yaşatacağını belirtti.

Açılış konuşmalarının ardından TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi Öğretim Üyesi Dr. Atılım Murat, ekonominin yeni denklemi ve piyasa öngörülerini davetlilerle paylaştı. Marka Danışmanı Güven Borça ise gastronomide markalaşmanın, dünyaya açılmanın ve zincir gastronomi markaları oluşturmanın ipuçlarını anlattı. Sonrasında Atılım Murat ve Güven Borça davetlilerin sorularını yanıtladı.

İstanbul'un kalbi Büyükyalı Bulvar'da atacak

Yaşamın bu yıl başlayacağı Büyükyalı'nın yeniden yaşama kazandırdığı tarihi binalarında sosyal yaşama hizmet verecek Büyükyalı Bulvar'da kiralamalar başladı. Sıcacık cadde atmosferinin deniz havasıyla buluştuğu Büyükyalı Bulvar, şehrin kültür sanat hayatına hareket katmaya, lezzetli buluşmaların yeni adresi olmaya hazırlanıyor.

Hayatın tüm renkleri Büyükyalı Bulvar'da

İstanbul'un iyi yaşam durağı Büyükyalı Bulvar, kafe, gurme restoran, market, organik pazar ve alışveriş alanları ile iyi yaşam için ihtiyaç duyulan her şeyi üstün kalite standartlarıyla Büyükyalı sakinlerine ve ziyaretçilerine sunuyor.

İstanbul'un yeni kültür sanat merkezi

Büyükyalı Bulvar'ın kalbinde yer alan performans sanatları merkezi ile kentin kültür sanat hayatına yeni bir merkez kazandırılıyor. Büyükyalı, her yıl yerli ve yabancı yüzlerce performansa ev sahipliği yapacak performans merkezi, sinema ve tiyatrosu ile sanatseverlere tarihi atmosferde benzersiz bir deneyim sunuyor.

Tüm yollar Büyükyalı Bulvar'a çıkıyor

Şehrin kara, deniz ve raylı sistem tüm yeni ulaşım akslarının kesiştiği noktada yer alan Büyükyalı Bulvar ulaşım olanaklarıyla da fark sunuyor. Zeytinburnu Marmaray istasyonunun hemen yanında konumlanan Büyükyalı Bulvar'a Anadolu Yakası'ndan Avrasya Tüneli ile 15 dakikada ulaşılabiliyor. Sahile 25 adım mesafede yer alan Büyükyalı Bulvar'da deniz shuttle'larıyla da yolculuk imkanı sunuluyor.

  • Etiketler:

Yorum Yaz