maritbet girişmaritbet
Bursa’nın inşaat firmaları "NGYO Konut Market"te satış yapacak

Bursa’nın inşaat firmaları "NGYO Konut Market"te satış yapacak

Ngt İnşaat, Güler İnşaat ve Ngsem İnşaat, toplam 5 projedeki gayrimenkullerini aynı çatı altında satmak için el sıkıştı.

Türkiye'nin "yeşil incisi" Bursa'da inşaat sektöründe yeni bir dönem başlıyor. Yıllardır hayata geçirdikleri önemli projelerle dikkatleri çeken 3 önemli inşaat firması, konutlarının satışı için güç birliği yapma kararı aldı.   

Bu kapsamda, Ngt İnşaat, Güler İnşaat ve Ngsem İnşaat, toplam 5 projedeki gayrimenkullerini aynı çatı altında satmak için el sıkıştı. Söz konusu 3 şirkette ortaklığı bulunan Necati Güler tarafından NGYO Konut Market isimli profesyonel olarak konutların satışını yapacak bir firma kuruldu. Firmanın Yönetim Kurulu Başkanlığı'nı da Nait Güler üstlendi. Böylece 5 projedeki konutların satışı bu firma tarafından yapılacak. 

Toplam 5 projedeki konutların satışı yapılacak

Böylece, Ngt İnşaat'ın yapmış olduğu "Aurawest projesi", Güler İnşaat'ın yaptığı "Ekolkent Projesi", N9 projeleri  ve Ngsem İnşaat'ın yapmış olduğu "Batı Vadi" ile Natura Kent projelerindeki konutlar, yeni hayata geçirilen NGYO Konut Market  bünyesinde satılacak. Bu kapsamda Bursa'nın Görükle mevkiğinde satış ofisi oluşturuldu. Bu projeden konut satın almak isteyenler burada gerekli bilgileri alıp, işlemlerini yapabilecek. 
NGYO Yönetim Kurulu Başkanı Nait Güler, inşaat sektöründe hizmet vermeye başladıkları ilk günden bu yana tüm projelerinin üretiminde inandıkları değerlerden vazgeçmediklerini kaydetti. 

"Tam olarak bir yatırım danışmanlığı şirketi kurduk"

Yıllar önce inşaat mühendisi olarak geldiği Bursa'da tüm hayalinin, insanların içinde yaşamaktan mutlu olacağı, sevdikleriyle beraber yaşamak isteyeceği yaşam alanları oluşturmak olduğunu vurgulayan Güler, şu görüşleri iletti:
"Bugün yepyeni bir heyecanın ve başlangıcın içindeyiz . İnşaat sektöründe, Güler İnşaat, Ngt İnşaat ve Ngsem İnşaat adıyla faaliyet gösteren firmalarımızın ürettiği projelerin satışını tek bir çatı altında toplayacak Ngyo Konut Market'in ilk adımlarını attık. İnşaat sektörü dinamik, parametleri hızla değişen ve insan ihtiyaçlarına paralel şekillenen bir sektördür. Bugüne kadar konut üretimi alanında edindiğimiz tecrübeyi , liderlik ve pazarlama yeteneklerimizle birleştirerek Ngyo Konut Market'i hayata geçirdik. Ngyo Konut Market kendi projelerimizin satışını yapmak üzere oluşturduğumuz profesyonel ekip kadrosu ile beraber aslında tam olarak bir yatırım danışmanlığı şirketidir."  

  • Etiketler:

Yorum Yaz