maritbet girişmaritbet
Bursa’nın akıllı ofis projesi Lotus Office geliştiriliyor

Bursa’nın akıllı ofis projesi Lotus Office geliştiriliyor

Bursa’nın akıllı ofis projesi Lotus Office, son yıllarda iş dünyasının merkezi olarak nitelenen Nilüfer’de, İzmir Yolu üzerinde geliştiriliyor.

Yatay mimari anlayışla tasarlanan, 190 ofis ve 16 mağazadan oluşan projede farklı ihtiyaçlara göre planlanmış fonksiyonel 10 ayrı ofis tipi bulunuyor. 82m2 ile 252 m2 arasında değişen bu ofislerin birleşmeye uygun yapısı ile geniş mekânlar elde etmek de mümkün. 

2019 yılının 2. yarısında teslim edilecek Lotus Office projesi, otel, hastane, alışveriş ve iş merkezlerinin bulunduğu Bursa'nın Manhattan'ı olarak konumlanan Nilüfer'de yatay mimarisiyle dikkat çekiyor. İzmir Yolu üzerinde, Nilüfer Metro İstasyonu'nun hemen önünde bulunan ve şehrin her yerinden kolay ulaşılan konumuyla iş hayatınıza hız ve değer kazandıracak. 

Açılabilir camları ile nefes alan enerjiyi kontrol eden akıllı ofisler 

Lotus Office'te çalışanların gün ışığından maksimum derecede faydalanabilmesi ve tasarruflu enerji yönetimi için binanın tamamen cam cephe ile tasarlandığını belirten Satış Direktörü Lamia Uzun;  tüm ofislerintemiz hava ihtiyacını karşılayabilmesi için açılır-kapanır, kışın soğuk havayı geçirmeyen yazın ise mercek etkisi oluşturmayan özel yalıtımlı camlara sahip olduğunu söyledi.

İş yeri ruhsatı almaya uygun ofisler doktorlar için tasarlandı

Sağlık Bakanlığı yönetmenliğine uygun olarak geliştirilen Lotus Office, özellikle doktor, estetisyen ve diş hekimleri tarafından tercih ediliyor. Muayenehane açmak için asansör, merdiven ve koridor genişlikleri, kapı yükseklikleri gibi özellikleri yönetmelik kriterlerine uygun olarak inşa ediliyor. Ofislerin muayenehane, sağlık ve estetik merkezleri için Sağlık Bakanlığı yönetmeliğine uygun ve iş yeri ruhsatı almaya hazır halde tasarlandığının altını çizen Lamia Uzun yatırımcılarına değer kazandıracak akıllı ofis özellikleriyle ilgili olarak‘' Bursa'da gerçek akıllı ofis yaşamını Lotus Office ile hayata geçiriyoruz. Akıllı bina alt yapısıyla ofislerin aydınlatma, iklimlendirme ve havalandırma gibi tüm mekanik ve elektronik sistemleriuzaktan kontrol edilebilir şekilde tasarlandı. Bu sayede ofis sahipleri enerjiden tasarruf edebilecekler. Ayrıca kesintisiz enerji desteği veren jeneratör altyapısı,lobilerde güvenli geçiş sistemi,yangın ve gaz otomasyonu,otomatik kontrol sistemiyle denetlenen iklimlendirme,tavan içerisinde gizlenmiş Mitsubishi marka ısıtma-soğutma ve havalandırma sistemleri de standart olarak verilmekte.  Bina için gerekli olan temiz hava miktarının iki katını karşılayabilecek kapasitede mekanik havalandırma sistemi,özel LED aydınlatma sistemi ile ferah çalışma ortamları ile 300 araç kapasiteli otopark, asansör sistemli kapalı otopark ve elektrikli araç şarj üniteleri gibi ince detaylar da iş hayatının beklentilerinin ötesinde bir konfor sağlayacak şekilde tasarlandı. 

İşin içinde sosyal yaşam var

Lotus Office,size günlük ihtiyaçlarınızı karşılayacağınız,cafe, market, eczane gibi cadde katındaki mağazaları ve spor merkezi gibi olanakları ile hayatınızı kolaylaştıracakkaliteli bir iş yaşamı sunuyor.

2018 Fiyatları ve Cazip ödeme koşulları için son gün: 30 Ocak

2018 fiyatları ile yatırım avantajı ve kısa sürede teslim fırsatı ile hem iş dünyası hem de işlek bir merkezde kolay kiracı bulma kapasitesi ile Lotus Office, Bursa'yı akıllı ofis konforu ile tanıştıracak. 650.000 TL'den başlayan fiyatlarla Lotus Office 2019 yılında kapılarını yatırımcılarına açacak.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Bursa’nın akıllı ofis projesi Lotus Office geliştiriliyor
  • 15.01.2019 13:02

Bursa’nın akıllı ofis projesi Lotus Office geliştiriliyor

Bursa’nın akıllı ofis projesi Lotus Office, son yıllarda iş dünyasının merkezi o ...

Dap Vadisi’nde kapılar açılıyor!
  • 23.12.2014 11:42

Dap Vadisi’nde kapılar açılıyor!

Avrupa’nın En Büyük İş ve Yaşam Kompleksi DAP Vadisi’nde ofis, dükkan ve mağazal ...

Bomonti yeni döneme hazırlanıyor!
  • 02.05.2012 14:41

Bomonti yeni döneme hazırlanıyor!

Bomonti, bugünlerde dev bir şantiye alanı halinde. Semtin üzerindeki toz bulutla ...

18 Nisan’da lansmanı gerçekleşecek!
  • 16.04.2012 14:08

18 Nisan’da lansmanı gerçekleşecek!

İstanbul’un kalbinde gelişen iş merkezi Kağıthane’de, yeni bir değer yükseliyor. ...