maritbet girişmaritbet
Bursa Korupark Evleri'nde 5 yıl 0 faiz! Hemen teslim!

Bursa Korupark Evleri'nde 5 yıl 0 faiz! Hemen teslim!

Bahçeteras blokları toprağa, çimene yakın olmayı ve daha sakin bir yaşamı hayal edenler için ideal... 4 ile 6 kat arasında yüksekliğe sahip blokların her katında sadece 2 daire yer alıyor

 

Başka Korupark yok!
 
Şimdi Korupark'ta tarihi fırsat var! Hemen teslim dairenizi seçin, 5 yıl 0 faizle rahat rahat ödeyin, tarihi fırsatı kaçırmayın!
 
Terrace ve residence dairelerinden meydan gelen Korupark, Bursa-Osmangazi'de konumlandırılıyor. Korupark Terrace'ta orta bahçe, doğanın sunduğu armağanların yanında, yürüyüş ve bisiklet yollarını, koşu parkurunu, yüzme havuzlarını, göletleri, zen bahçelerini, gizli bahçeleri, dinlenme alanlarını ve dostları buluşturan keyif mekanlarını da bir araya getiriyor. 
 
Residence lobby 24 saat boyunca konuklarınızı karşılamak ve ağırlamak, iş toplantılarınızı düzenleme için hizmetinizde... Korupark Residence'ta businee lounge, lobby lounge, koruclub, kidsclub ve party club mevcut.
 
Bahçeteras blokları toprağa, çimene yakın olmayı ve daha sakin bir yaşamı hayal edenler için ideal... 4 ile 6 kat arasında yüksekliğe sahip blokların her katında sadece 2 daire yer alıyor. 4+1 dairelerin yer aldığı blokların çatılarında ise sadece o bina sakinlerinin kullanımına sunulmuş özel çatı bahçeler var.
 
2 bin 500 metrekare kapalı alanda 650 metrekare ile Bursa'nın en büyük gerçek buz pisti, profesyonel eğitmenler ve benzersiz bir spor alanı Korupark'ın çocuklarına komşu... Korupark'ın güvenlik görevlileri 7 gün 24 saat iş başında. Bozulan sigortalar, tıkanan tesisatlar, kırılan camlar burada byük derde dönüşmüyor, sorunlar hemen çözülüyor. Teknik destek ekibi telefonun öteki ucunda çözüm üretmek için hazır bekliyor.
 
Korupark Evleri İletişim Bilgileri;
 
Telefon: 0224 241 90 10
 
Zeynep Karabağ/Emlaktasondakika.com

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Korupark Çerkezköy
  • 03.03.2018 17:25

Korupark Çerkezköy

Koru Park Çerkezköy projesi Binkar İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Projede ...

Bursa Korupark Evleri'nde 5 yıl 0 faiz! Hemen teslim!
  • 11.11.2012 08:09

Bursa Korupark Evleri'nde 5 yıl 0 faiz! Hemen teslim!

Bahçeteras blokları toprağa, çimene yakın olmayı ve daha sakin bir yaşamı hayal ...