maritbet girişmaritbet
Bulvar İstanbul Cadde satışa çıkıyor

Bulvar İstanbul Cadde satışa çıkıyor

Başakşehir’in alışveriş ve yaşam bulvarı Bulvar İstanbul’un ticari ünitelerinin yer aldığı Bulvar İstanbul Cadde kısa bir süre sonra satışa çıkıyor.

Başakşehir bölgesinde Bulvar İstanbul İş Ortaklığı tarafından hayata geçirilen lüks konut projesi Bulvar İstanbul'un merakla beklenen ticari alanları hayata geçiyor. 22 ayda %97 satış başarısına ulaşan ve 2014 yılı ilk altı aylık diliminde Emlakkonut projeleri içinde en yüksek satışı yakalayan Bulvar İstanbul projesi bu süre içinde yatırımcısına yaklaşık %100 kazandırdı. Lokasyonu ile çok değerli bulunan ve hızla gelişen Başakşehir'in en avantajlı konumunda yer alan Bulvar İstanbul'un ticari ünitelerinin yer aldığı Bulvar İstanbul Cadde kısa bir süre sonra satışa çıkıyor.

Bulvar İstanbul Cadde doğa ile iç içe, peyzaj alanlarıyla çevrili, ortasında dev şelalelerin aktığı, restaurant, cafe, giyim, market, eczane, kuaför, GSM operatörü, büyük mağazacılık gibi pek çok alternatifin yer alacağı Bulvar İstanbul Cadde ile bölgede keyifli alışveriş yaşamın bulvarı olacak. 

24 Nitelikli Dükkan, Binlerce Kişiye Hizmet!

Bulvar İstanbul Cadde'de, 24 adet çeşitli büyüklüklerdeki mağaza ile site sakinlerine hizmet verecek 1 adet cafe ve kreşin satışı gerçekleşecek. 

9 ihtisas hastanesinin ve 3000'in üzerinde yatak kapasitesinin yer aldığı İkitelli Sağlık Kompleksinin tam karşısında, metronun yanında ve bulunduğu cadde üzerinde yer alan başta Bulvar İstanbul projesi olmak üzere diğer konut projeleriyle beraber yaklaşık 4 bin konutta 20 bin kişiye hizmet verecek Bulvar İstanbul Cadde dükkanları, yenişehir olarak nitelendiren Yeni İstanbul'un parlayan yıldızı Başakşehir'de Haziran 2016 itibarıyla hayata geçiyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Bulvar İstanbul Cadde'de son gün 28 Kasım!
  • 21.11.2015 12:17

Bulvar İstanbul Cadde'de son gün 28 Kasım!

Emlak Konut GYO’nun projelerinden en yüksek satışı yakalayan Bulvar İstanbul pro ...

Bulvar İstanbul Cadde satışa çıkıyor
  • 06.11.2015 15:35

Bulvar İstanbul Cadde satışa çıkıyor

Başakşehir’in alışveriş ve yaşam bulvarı Bulvar İstanbul’un ticari ünitelerinin ...

Bulvar Rezidans cazip fiyatlarla ön satışa çıktı!
  • 15.02.2015 09:31

Bulvar Rezidans cazip fiyatlarla ön satışa çıktı!

Bulvar İstanbul’un yeni etabı Bulvar Rezidans cazip fiyat ve ödeme seçenekleriyl ...