maritbet girişmaritbet
Bulvar İstanbul: Başakşehir - Ayazma’nın en iddialı konut projesinin adı oldu!

Bulvar İstanbul: Başakşehir - Ayazma’nın en iddialı konut projesinin adı oldu!

Özülke ve Özkar Ortak Girişimi’nin Emlak Konut GYO ile gerçekleştireceği projenin ismi: Bulvar İstanbul!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Şubat 2013'te yapılan Başakşehir-Ayazma'daki 3. Etap ihalesini kazanan Özülke ve Özkar Ortak Girişimi'nin gerçekleştireceği bölgenin en iddialı konut projesinin ismi Bulvar İstanbul olarak belirlendi.

Bugüne kadar yaklaşık 40.000 konut üreterek sahiplerine teslim eden Özülke ve Özkar ortak girişimi, daha satışa sunulmadan rekor talep alan 

Bulvar İstanbul'da, 110.000 m2'lik arazi üzerine 1500 konutluk yeni yaşam alanı kuracak. 

Emlak Konut GYO'nun, Şubat 2013'te yapılan Başakşehir-Ayazma'daki 3. Etap ihalesini kazanarak, emlak sektöründeki tecrübelerini yepyeni bir projede birleştiren Özülke ve Özkar Ortak Girişimi, Bulvar İstanbuladını verdikleri bölgenin en iddialı konut projesini satışa sunmaya hazırlanıyor. Lokasyonu kadar mimarisi ve sosyal yaşam alanları ile beğeni toplayan Bulvar İstanbul yoğun talep görüyor. 

Şehrin hızla gelişen Başakşehir-Ayazma bölgesinde bulunan Bulvar İstanbul, ismini, iki etabı arasında bulunan ve pek çok mağaza, restaurant, cafe'nin bulunduğu, yoğun ağaçlıklı bölgenin arasında yer alan yürüyüş bulvarından aldı. 

Satışa sunulmadan rekor talep alan Bulvar İstanbul, 2600 yatak kapasiteli 11 ihtisas hastanesinin bulunduğu Sağlık Kent Bulvar İstanbul projesinin yanında yer alıyor. Ayrıca yapımı süren Yavuz Sultan Selim Köprüsü bağlantı yolu, Metro, Atatürk Olimpiyat Stadı ile aynı lokasyonda yer alan Bulvar İstanbul, TEM otoyoluna yakınlığı da projeye değer katıyor. 

İstanbul'un Yeni Yüzü Başakşehir-Ayazma Bölgesi

Özülke Özkar Ortak Girişimi Yönetim Kurulu Üyesi Bilal Aydoğan, ”Başakşehir altyapı ve ulaşım imkanları olarak Şehir ve Bölge planlama açısından değerlendirildiğinde tüm İstanbul'da en iddialı bölgelerden biridir. Deprem açısından güçlü zemini, planlı yapılaşma ilkesi esas alınarak projelendirmelerin yapılması, ulaşım açısından TEM, 3.köprü yolu, metro gibi önemli aksların merkezinde bulunması ile bölge her geçen gün daha fazla talep görüyor”  açıklamasında bulundu.


Özülke Özkar Ortak Girişimi Yönetim Kurulu Üyesi Bilal Aydoğan

Özülke Özkar Ortak Girişimi Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Özcan ise, Başakşehir-Ayazma'nın yakın zamanda şehrin en iyi prim getirisi sağlayacak yeri olduğunu belirterek, taşıdığı lokasyon değeri, ana arterlere bağlanan önemli bağlantı yolları, bölgede geliştirilen SağlıkKent, Olimpiyat stadı, 3.köprü ve Kanal İstanbul projeleri ile konut yatırımcısının büyük ilgisini çektiğini belirtti. 


Özülke Özkar Ortak Girişimi Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Özcan

Başakşehir'deki lüks konut ihtiyacını karşılayacak nitelikli konut projesi 

Özülke ve Özkar Ortak Girişimi'nin Emlak Konut GYO ile hayata geçireceği ve temeli bu yıl sonunda atılacak proje iki etap, 15 blok ve bir kuleden oluşuyor. Yaklaşık 1.500 konutun yer alacağı projede 1+1'den 6+1'e her ihtiyaca ve arayışa yönelik daire tipleri bulunurken, ağırlık 2+1, 3+1 ve 4+1 büyüklüğündeki dairelere veriliyor. 

Projede toplu yaşam alanlarında komşularla sosyalleşmenin sağlanması için oluşturulan aktivite alanları dikkat çekiyor. Kültür merkezinde, özel sinema salonunda rezervasyon yaptırarak ailece veya komşularla film izleme imkânından, kütüphaneye, kalabalık misafirlerin ağırlanabileceği veya davetlerin organize edilebileceği salon-lounge alanlarına kadar düşünülen pek çok ince detay projeye ayrı bir değer katıyor. Projenin en dikkat çekici detayları arasında özellikle çocuk eğitim ve oyun odaları, spor tesisleri ve sıcak su havuzları da yer alıyor.

Şehrin Yeni Merkezinde Renkli ve Sosyal Bir Yaşam

Bulvar İstanbul projesi göletlerin, şelalelerin, lavanta, kamelya ve gül bahçelerinin bulunduğu geniş peyzaj alanlarının yanı sıra renkli sosyal yaşamı ile de dikkat çekiyor. Projede yer alan terapi merkezinde Türk Hamamı, sıcak su havuzları, zen odası ve su ile terapi odası bulunuyor. 

Projeye ön talepte bulunmak isteyenler www.bulvaristanbul.com.tr,www.ozulkeozkar.com sitelerinden veya 4446610 numaralı telefondan başvuru yapabiliyor. 

ÖZKAR İNŞAAT

1974 yılında Ahmet, Kamil ve Niyazi Özcan kardeşler tarafından kurulan Özkar İnşaat, İstanbul, Ankara, Bursa, Kayseri, Adana, Rize gibi Türkiye'nin pek çok ilinde yaklaşık 25.000 konut üretmiş ve sahiplerine teslim etmiştir. Özkar Grup, İnşaat sektörünün haricinde Özkar Enerji, Özkar Metal, Özkar Dış Tic., Özkar Ahşap firmaları ile diğer sektörler de faaliyetlerine devam etmektedir. Günümüz dünyasında teknolojik değişim, globalleşmenin getirdiği ufuk çizgisinin değişimine paralel olarak Özkar da kendini yenileyerek, 1997 yılından itibaren yeni inşaat teknolojilerini uygulayarak lüks konutlar ve uydu kentler inşa etmeye başlamıştır. Özkar İnşaat İstanbul, Ankara ve Kayseri'de yaklaşık 4.000 civarında konutun inşasına devam etmektedir.

ÖZÜLKE İNŞAAT

Özülke İnşaat Ticaret Anonim Şirketi, 2004 yılında İstanbul'da kuruldu. Faaliyetlerine inşaat, taahhüt, proje ve müşavirlik hizmetleri sunarak mütevazı bir başlangıç yaptı. Projelendirme ve müşavirlik çalışmalarında çağdaş mimarinin çözümleme mantığını, çevresel yaklaşımlara ve hizmet alanların alışkanlıklarından uzaklaşmadan, doğa - çevre ikilemini özellikle dikkate alarak çözmeyi, alışkanlıklarına ilke edinerek faaliyetlerini sürdürdü. Firma Bugüne kadar yaklaşık 15.000 konut üretip sahiplerine teslim etmiştir.

Şehircilik anlayışında çağdaş yaklaşımlar sergilemek için, insan hayatını kolaylaştıran, iş - yaşam ekseninde konforu planlayan projeler üretti. 

Çalışmaları esnasında, orta ve uzun vadeli ön görüler yanında, niteliklere önem veren planlı ve esnek çözümler üretmesi, saygın ve güvenilir olmasını sağladı.

Özülke, ülke ekonomilerinin itici gücü olan inşaat sektöründe kendine yer açması gerekliliğinden hareketle analizler yapmayı, kurumsal yapılaşmasını geliştirerek çözdü.

Özülke İnşaat Ticaret Anonim Şirketi; ülke genelinde temel ilkelerine referans olabilecek konut, rekreasyon - sosyal donatı alanları ve genel peyzaj düzenlemeleri, yol – köprü düzenlemeleri, altyapı tesisleri, günümüz modernizasyonuna uygun laboratuarlar, spor ve kültürel tesislerden oluşan okullar, dini tesisler inşa etmiştir.
Yukarıdaki sadece bir kısmından bahsettiğimiz projeler ile, sürdürülebilir kalkınma çabalarının merkezinde ve ülke ekonomilerinin gelişmesinde gayret sarfetmenin kıvancına katkıda bulunabilmek gayretini taşımak istedik.
Özülke İnşaat Ticaret Anonim Şirketi, projelendirme-geliştirme-uygulama üçgeninde bu temayı ön planda tutacak ve başarmaya devam edecektir…

Bulvar İstanbul İletişim Bilgileri;

Web: http://www.bulvaristanbul.com.tr

Telefon: 444 66 10

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Bulvar İstanbul havadan görüntülendi
  • 07.04.2017 11:35

Bulvar İstanbul havadan görüntülendi

Özülke - Özkar İnşaat tarafından inşa edilen Bulvar İstanbul projesinin mart ayı ...

Bulvar İstanbul'da konutlar hemen teslim ediliyor!
  • 28.01.2017 11:06

Bulvar İstanbul'da konutlar hemen teslim ediliyor!

Özülke - Özkar İnşaat tarafından Başakşehir'de hayata geçirilen Bulvar İstanbul' ...

Bilal Aydoğan, Bulvar İstanbul'daki satış başarısını anlatıyor!
  • 19.03.2015 15:27

Bilal Aydoğan, Bulvar İstanbul'daki satış başarısını anlatıyor!

Bulvar İstanbul İş Ortaklığı İcra Kurulu Üyesi Bilal Aydoğan, projenin satış baş ...

Bulvar İstanbul projesinin yeni lansmanı yayında!
  • 25.06.2014 14:29

Bulvar İstanbul projesinin yeni lansmanı yayında!

Bulvar İstanbul projesinin düzenlenen en yeni lansmanı emlaktasondakika.com fark ...

Bulvar İstanbul 3+1 örnek daire videosu
  • 21.05.2014 13:55

Bulvar İstanbul 3+1 örnek daire videosu

Özülke-Özkar ortaklığında Emlak Konut GYO arsasında inşa edilen projenin 3+1 örn ...