maritbet girişmaritbet
Brooklyn Park'ta teraslı dairelere yoğun ilgi

Brooklyn Park'ta teraslı dairelere yoğun ilgi

“Yeni Fikirtepe”nin sembol projesi Brooklyn Park’ta lansman dönemine özel avantajlı fiyatlarına büyük ilgi geliyor

10 Haziran'a kadar geçerli olacak fiyatlar kapsamında teraslı dairelere gelen talep yoğunluğu dikkat çekiyor.

Selimoğlu Group ve Pana Yapı ortaklığıyla Yeni Fikirtepe'de hayata geçirilen Brooklyn Park'a yoğun ilgi geliyor. 14 Mayıs'ta Çırağan Sarayı'nda düzenlenen lansmanla görücüye çıkan projede 10 Haziran'a kadar geçerli olacak avantajlı fiyatlar Brooklyn Park'a gelen talebi artırıyor.

İstanbul'un kentsel dönüşümünde pilot bölge olarak belirlenen Yeni Fikirtepe'de sürdürdüğü başarılı çalışmalarla sembol niteliğinde konumlanan Brooklyn Park, bölgenin en hareketli noktasında yükseliyor.

Bölgedeki dönüşüm projeleri arasında mimarisiyle farklılaşan projenin teraslı daireleri yarım ay şeklindeki avluya bakıyorlar. Bu dairelerin güney cepheli ve yeşille içi çe geniş terasları da bulunuyor.

MODERN ŞEHİR PLANI

Yeni Fikirtepe'nin şehir planı yapılırken sadece duvarlar ile çevrili bir lüks semti olmak yerine çevresi ile bütünleşerek yaşayan bir şehir olacak şekilde planlamıştır.  En büyük avantajı ise ulaşım ağlarına yakınlığından dolayı özellikle iş saatlerinde bu cazibe merkezlerindeki trafik sıkışıklıklarından arınmış olmasıdır.

Brooklyn Park yüzme havuzu

AVLULU YAPI

Brooklyn Park projesi İstanbul'da mimari olarak bir ilke imza atıyor. Projenin ortasındaki yarım ay şeklindeki avlu, mağazaları ve kafeleriyle çevresi ile içiçe bir tasarıma sahip. Projeden içeri girdikten sonra ise güvenlikli bir alan olan üst platformda sosyal alanlar, parklar ve havuzlar yer alıyor.

Istanbul'un şehir planlı en büyük semti olan Yeni Fikirtepe'de ise cömert bir şekilde yapılan otopark yapıları ile otopark sorunu çözülürken, Ayrıca, Bağdat Caddesi gibi yürüyerek alışveriş imkanı da bulunacak.

140 BİN NÜFUSLU YENİ BİR KENT

Yeni Fikirtepe toplam 1.3 milyon metrekare arazi üzerine kuruluyor. Bina yükseklikleri 80 metre ile sınırlanmış durumdayken, binaların oturum alanı ise yüzde 15'e geliyor. Yeni Fikirtepe'nin yüzde 25'i yeşil alanlara ayrılmış durumda. Bölge, 4 milyon metrekare inşaat kapasitesi ile, 140.000 kişinin yaşayacağı, 60.000 kişinin çalışacağı yeşili bol, geniş bulvarları ve yolları ile modern bir kente dönüşecek.  

Brooklyn Park, çevresindeki 5 yıldızlı oteller ve cazibe merkezleriyle dikkatleri üzerine çekiyor. Çok yakın mesafededeki Sahil yolu, Kadıköy  Çarşısı, Bağdat Caddesi, Acıbadem, Kalamış Marina, Moda ve Fenerbahçe Parkı gibi şehrin en önemli cazibe merkezleri çevresinde yer almakta.

Brooklyn Park site içi görünümü

Projeye kısa sürede yoğun ilgi geldiğini belirten Selimoglu Group Yönetim Kurulu Üyesi Hızır Selimoğlu; yıllardır Anadolu Yakası'nda merkezi lokasyona sahip projelere ciddi bir talep olduğunu, fakat hep şehrin çevresinde projeler yapılabildiğini, ilk defa bu kadar merkezi bir konumda bir projenin yüksek olmayan fiyatlarla satışa sunulduğunu söyledi. Teraslı dairelere çok ciddi bir talep gördüklerini ekleyen Selimoğlu, kısa bir süre içerisinde fiyatların artacağını dile getirdi. 

Pana Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Kürşat Ufuk, "Brooklyn Park projesi üzerinde 2 yıldan fazla çalıştıklarını, mimarisi ve sunacağı yaşam şekli ile uluslararası başarılara da imza atacağına emin olduklarını belirtti. Projemizde sadece bina yok, yaşam var diyen Kürşat Ufuk, deniz havası, deniz kokusu almak istiyorsanız, ayağınızı yeşile basmak istiyorsanız Bağdat Caddesinin tepe noktasında yer alan Brooklyn Park projesine sizleri davet ediyorum dedi.

Brooklyn Park İletişim Bilgileri;

Web: http://brooklyn.com.tr/
Telefon: 444 80 11

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Kürşat Ufuk, Brooklyn Park'ın detaylarını açıkladı
  • 14.05.2014 14:23

Kürşat Ufuk, Brooklyn Park'ın detaylarını açıkladı

Pana Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Kürşat Ufuk, Brooklyn Park projesinin detayları ...

Hızır Selimoğlu, Brooklyn Park projesini anlattı
  • 14.05.2014 13:55

Hızır Selimoğlu, Brooklyn Park projesini anlattı

Selimoğlu Group ve Pana Yapı ortaklığında inşa edilen Brooklyn Park projesinin d ...

Brooklyn Park Fikirtepe projesinin foto galerisi
  • 01.05.2014 11:38

Brooklyn Park Fikirtepe projesinin foto galerisi

Pana-Selimoğlu ortaklığında inşa edilen proje geniş yeşil alanlarıyla dikkat çek ...

Brooklyn Park yoğun ilgi görmeye devam ediyor
  • 27.04.2016 11:27

Brooklyn Park yoğun ilgi görmeye devam ediyor

Pana Yapı tarafından Fikirtepe'de hayata geçirilen Brooklyn Park projesi ev sahi ...

Yeni Fikirtepe'nin projeleri: 'Brooklyn Park' ve 'Brooklyn Life'
  • 14.04.2016 12:48

Yeni Fikirtepe'nin projeleri: 'Brooklyn Park' ve 'Brooklyn Life'

Yeni Fikirtepe bölgesindeki ilk teslimi gerçekleştirmeye hazırlanan Pana Yapı, b ...

Brooklyn Park’tan 14 Şubat'a özel '0 faiz' kampanyası
  • 09.02.2016 14:41

Brooklyn Park’tan 14 Şubat'a özel '0 faiz' kampanyası

Pana Yapı, 14 Şubat Sevgililer Günü'ne özel hazırladığı kampanya kapsamında Broo ...