maritbet girişmaritbet
Breeze Demar'ın yüzü Serdar Ortaç ve eşi oldu!

Breeze Demar'ın yüzü Serdar Ortaç ve eşi oldu!

ABD'nin Florida eyaleti Orlando bölgesinde gerçekleştirilen Breeze De Mar gayrimenkul projesinin reklam yüzü Serdar Ortaç ve eşi Chloe Ortaç oldu.

Breeze De Mar gayrimenkul projesinin lansmanı Serdar Ortaç ve eşi Chole Ortaç'ın katılımıyla gerçekleşti.

Lansmanda İnşaat geçmişi hakkında konuşan Onur Kasar, “Daha önce proje geliştirdim fakat inşaata girmeden proje bazında devrettim. Gürkan Bey de yaklaşık 25 yıldır Almanya'da inşaat sektöründe otellerden AVM'lere kadar birçok yapıyı gerçekleştirmiş.” dedi.

Turist vizesi ile çalışma olmuyor

Yabancı ülkelerde yerleşim ve çalışmak için alınması gereken vizeler ve işlemlerden bahseden Cahit Kavurt, “Her ne kadar proje, mal sahipleri Türkiye'de ev satarken ya da satmak amaçlı ev alırsanız veya oturma izni alırsanız böyle bir gerçek yok. Amerika'da ev almak serbest, her şeyi almak serbest paranız varsa New York'un yarısını da alabilirsiniz. Onun dışında oturma izni almak için başka vizelere başvuru yapabilirsiniz fakat bir ev iki ev bunu görmez. Bu şekilde bize İstanbul'da konsolosluk vermez. Onun dışında başka vizeler alınabilir. Eğer başka vizeniz yoksa yalnız turist vizesi ile girip çıkacaksanız, normal şartlarda 6 aylık oturma izni verirler fakat onunla da turist olarak oturabilirsiniz yani başka bir çalışma veya başka şeyler yapamazsınız. Turist olarak giren bir insanın ehliyeti o süre içindedir. Sosyal sigorta numarası alamaz. Bazı insanlar 6 ay kalıp sonra çıkarım 10 gün sonra tekrar gelirim diye düşünüyorlar. Eğer devamlı kalma düşüncesi var ise bu giriş çıkışları ikinci kere belki kabul ederler fakat üçüncü kere kabul etmezler. Turistin kalacağı süre 6 ay, bunu eğer isterlerse uzatabilirler. Bunun dışında kalıcı iş için iş vizelerine başvuru yapmaları gerekir.” dedi.

Serdar Ortaç ve Chloe Ortaç ile reklam kampayaları devam ediyor

İstanbul'da bu tarz bir projenin nasıl olacağından bahseden Onur Kasar, ayrıca Serdar Ortaç ve Eşi Chloe Ortaç ile yürüteceği kampanyalardan da bahsetti, “Öncelikle İstanbul'da böyle bir proje yapmayı şuan için düşünmüyoruz çünkü amacımız bu projeyi turizmin daha yoğun olduğu yerlerde yapmak. İstanbul'un 4-5 aylık bir truzim sezonu var bunun için düşünmüyoruz. Tanıtım kampanyasında reklam filmimiz çok yakında yayınlanacak. Bilboard reklam kampanyamız var. İnternette kampanyalarımız olacak.” dedi.

'Paranı alıp gitmek yerine reklam yüzü olmak hoşuma gitti'

Breeze Demar projesinin reklam yüzü olmaktan memnun olduğunu dile getiren Serdar ortaç, “Reklam filmini çektik Hollanda'ya gittiğimiz zaman. Ben Cavit bey'e sordum neden bizi seçtiniz diye. modern duruşunuz, sürekli seyahat edişiniz, karı-koca olarak neşeli görünüşünüz gibi maddeler sıraladı. Normal bir reklam kampanyasında bir yaşam alanına dönüştürmek bu işi. Bize de zevkli geldi. Şarkını söyleyip, paranı alıp gitmek yerine içinde yaşamak istediğin veya yaşacağın projenin reklam yüzü olmak hoşuma gitti.” diye konuştu.

Projenin Aralık ayında başlayacağını belirten Cavit Kavurt, “Krediyi üçüncü bankalardan almanıza gerek yok zaten finansmanını da biz yapıyoruz. Aralık ayında başlaması planlanıyor. Gelecek sene Aralık'ta da inşaat bitmiş olacak 2018 Aralık'ta.” dedi.

Amerika işlemler ve kanunlar her eyalette farklı

Florida'da uygulanan sigorta işlerinden bahseden Onur Kasar, “Nasıl bu kadar hızlı biteceğini düşünüyorsunuzdur. Florida'nın jeofiziksel yapısından dolayı bizim bildiğimiz konvansiyonel temel olmayacak. Sadece 30-35 santimetre yüksekliğinde beton çerçeve atılarak üzerine inşaat çıkılıyor. Bu da süreyi oldukça kısaltıyor. Yapılamama riskine sigorta olacak. Eğer tamamlanamaz ise paralar sigortadan geri yollanacak. Amerika bu standart her eyalette farklıdır. Yani 50 tane değişik kanun uygulaması var Amerika'da, bunlar farklı gruplar şeklinde karşımıza çıkar. 10 eyalet birbirine çok yakındır, 10 eyalet çok farklı olabilir. Onun için kesin bir cevap yanlış olur. Yani standart dersek çok yanlış olur ama bizim Florida da böyle çalışıyor.” diye konuştu.

'20 bin dolar yatırımı 5 senede bunu geri alabiliyorsanız bu çok karlı bir yatırım oluyor'

Türklerin burada ev alma avantajlarından da bahseden Kavurt, “100 bin dolarlık bir yatırım yaparsanız bunun için üreyeceğiniz rakam 20 bin dolar. Senede 4 bin dolar elde ediliyor. Yani siz 20 bin dolar yatırımı 5 senede bunu geri alabiliyorsanız bu çok karlı bir yatırım oluyor. Yalnız Türklere değil herkese uygun bir yatırım. Biz Türk asıllı olduğumuz için Türkiye'den başladık.” Dedi.

Projede satın alan bir kişinin kiralama yapmak için uygulayacağı formatlardan bahseden Kavurt, “Kiralama bizim aracılığımız ile yapılacak. Kiralamak içinde biz de profesyonel bir şirket tutacağız. Bu şekilde kiralayacağız. Yani toplam bir kiralama olacak, tek tek kiralama olmayacak.” Diye ekledi.

Türkiye satış hedefi

Türkiye'deki satış hedeflerinden söz eden Kasar, “Bu yılın sonuna kadar bütün daireleri satmış olmak hedefimiz. Yüzde 10 kira getirisi olduğu için özellikle Türklere çok cazip. Bunun dışında dolar üzerinden çalışılıyor, geliriniz dolar üzerinden olacak. Bu da Türkiye için çok büyük bir avantaj.” Dedi.

Reklam yüzü olduğu proje hakkındaki görüşlerinden bahseden Serdar Ortaç, “Biz Miami de yatırım düşünüyorduk.  Orlanda'ya davet ettiler. Orlando'nun çok yeşil olduğunu, sakin olduğunu gördük. Gezdikten sonra bu projenin detayları anlatıldı bana. Normal bir reklam filminde biz Serdar Ortaç ve eşine yer verseydik bütçemiz şu olurdu diye yazılı bir kağıt da yaptık. Ondan sonra biz size burada ikişer tane ev hediye edeceğiz. Burada bizim konuğumuz olarak yaşamanızı istiyoruz dediler hatta esprisi yapıldı ilk çocuğunuzu burada yaparsınız gibi magazinsel konuşmaya da girildi. Neden olmasın dedik. Onlara güvendik, projenin geleceğine güvendik. Orlando 65-75 bin turist alan bir yer. Türklerin çoğu tatilde Miami'ye gidiyor. Miami ile Orlanda arası yaklaşık 2 saat. Bir sürü avantajı var eğer dedikleri gibi 1 senede bitirebilirlerse projenin önü açık geliyor bana.” Dedi.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Serdar Ortaç, 40 milyon TL'lik evini kime bıraktı?
  • 14.02.2022 16:32

Serdar Ortaç, 40 milyon TL'lik evini kime bıraktı?

Serdar Ortaç, önceki akşam Kıbrıs’ta sahne almış ve sahne öncesi basın mensuplar ...

Breeze Demar projesinin temel atma töreni yapıldı
  • 24.11.2017 09:40

Breeze Demar projesinin temel atma töreni yapıldı

Başarılı şarkıcı Serdar Ortaç, eşi Chloe Ortaç ile birlikte reklam yüzü olduklar ...

Ortaç'ın kayınvalidesi, kızı ve damadına komşu oldu
  • 14.06.2017 11:05

Ortaç'ın kayınvalidesi, kızı ve damadına komşu oldu

Serdar Ortaç'ın kayınvalidesi Lucy Loughnan, kızı ve damadının üst katından ev a ...

Breeze Demar'ın yüzü Serdar Ortaç ve eşi oldu!
  • 28.03.2017 13:02

Breeze Demar'ın yüzü Serdar Ortaç ve eşi oldu!

ABD'nin Florida eyaleti Orlando bölgesinde gerçekleştirilen Breeze De Mar gayrim ...

Breeze Demar projesi görücüye çıkıyor!
  • 18.03.2017 16:39

Breeze Demar projesi görücüye çıkıyor!

2018 yılında teslimleri gerçekleştirilecek olan Breeze Demar projesinin İstanbul ...