maritbet girişmaritbet
Breeze De Mar'ın ilk etabı 2018'de tamamlanacak

Breeze De Mar'ın ilk etabı 2018'de tamamlanacak

Breeze De Mar gayrimenkul projesindeki konutların toplam % 64.5’lik kısmının satışı yapıldı.

ABD'nin Florida eyaleti Orlando bölgesinde ilk etabı 24 Aralık 2018'de tamamlanması planlanıyor. 23 Kasım 2017 tarihinde CNR Emlak Fuarın'da Serdar Ortaç ve Ebru Akel'in katılımı ile temel atma töreninin canlı yayın ile yapıldığı Breeze de Mar, Disney Shop, Disney Eğlence merkezi, NASA Uzay Üssü gibi Orlando'nun outlet alışveriş ve eğlence merkezlerinin tam ortasında yer alıyor.

Breeze De Mar gayrimenkul projesinin tanıtım toplantısında proje ile ilgili bilgiler veren GAOK Invest LLC CEO'su Gürkan Akpınar ABD'de keyifli bir yaşam ve yatırım fırsatı sunduklarını belirterek “Türkiye'deki yatırımcılara uygun fiyatla Amerika'da yatırım yapma imkanı sunuyor.

12 ay sıcak havası ve güzel iklimiyle Orlando, Birleşik Devletlerin en çok turist ağırlayan bölgelerinin başında geliyor. Bu bölgede oteller tüm yıl boyunca yüzde 87.5 doluluk oranıyla çalışıyor. Yapımı devam eden konutlarımız tamamlandığında, pek çok ünlü oteller zincirinin yaptığı gibi resort/otel olarak kiralama sistemini uygulayacağız. Böylelikle projeye yatırım yapanlara GAOK Invest LLC olarak yatırım miktarına göre yıllık yüzde 7 oranında net kira geliri sağlayacağız” dedi.

Akpınar, yatırım yapacaklara piyasa şartlarının yüzde 30-40 oranında avantaj sağlayacaklarını belirterek “Projedeki konutlar otel konseptine uygun olarak modern mobilyalarla donatılacaktir. Ayrıca resort stili yüzme havuzları, restaurantlar, gym, spa, beach voleybol sahası, kano ve kayak tesisi, market ve kafe de projede sosyal yaşam alanları olarak yer alacaktir.”

Dükkan ve restaurant satışların da devam ettiği Breeze de Mar Orlando projesinde bir çok yerli-yabancı restorant zincirleri ile görüşmelerin sürdüğü belirtildi.

Breeze De Mar projesinde 900 bin metrekarelik alanın 600 bin metrekaresiyara kullanılarak 1478 dairelik ilk etabında 56,5 metrekare ile 408 metrekare arasında değişen 6 tip konut bulunuyor. Yaklaşık 16,5 milyon USD yatırımı ile Florida eyaletinin Orlando bölgesinin en büyük su parkları arasına girecek Breeze de Mar Su Parkları yaklaşık iki bin kişilik kapasiteye sahip olacaktır. 32 yalı dairesi ve 22 yalı tamamen göl üstünde olacaktır ve farklı konsepti ile eşsiz bir deneyim yaşama fırsatı sunacaktır.

Türkiye'de bir ilk gerçekleştirdiklerini belirten Akpınar “Surety Bond ile yatırımcılarımızın riskini sıfıra indirdik. Projede peşinatlarına karşılık verilen bu teminat mektubu ile yatırımcılarımız sıfır risk ile Amerika'da karlı yatırım yapma fırsatı yakaladılar”

Daha önce Türkiyeden 100 milyon dolar değerinde satın alım gerçekleştireceğini açıklayan Akpınar” Satın alımlar için Türk firmalar ile görüşmelerin yapıldığını, bazı firmalar ile anlaşma aşamasına geldiklerini ilerleyen günlerde satın alımlar ile ilgili açıklama yapmayı planladıklarını söyledi.” Ayrıca türk firmalarınında yurt dışında projeler yapması kapsamında öncü olduklarını ve bu açıdan mutluluk duyduklarını dile getirdi.

Bu projede ev sahibi olanlar dilerlerse 90 gün önceden bildirmek kaydıyla 2 hafta boyunca evlerinde kira ödemeden ücretsiz olarak kalabilirken, konutların bakımı ve kiralanması gibi konular ile de uğraşmayacaklar.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Breeze De Mar'ın ilk etabı 2018'de tamamlanacak
  • 15.03.2018 10:02

Breeze De Mar'ın ilk etabı 2018'de tamamlanacak

Breeze De Mar gayrimenkul projesindeki konutların toplam % 64.5’lik kısmının sat ...

3 Türk yatırımcı Breeze de Mar projesine başlıyor
  • 29.03.2017 10:16

3 Türk yatırımcı Breeze de Mar projesine başlıyor

Akpınar Şirketler Grubu'na ait GAOK Invest LLC tarafından inşa edilecek olan Bre ...