maritbet girişmaritbet
Bostancı Deluxe fiyatları 850 bin liradan başlıyor!

Bostancı Deluxe fiyatları 850 bin liradan başlıyor!

Yapıen İnşaat'ın hayata geçirdiği Bostancı Deluxe projesinde daire fiyatları 850 bin liradan başlıyor.

Türkiye'nin birçok şehrinde teslim ettiği nitelikli projeleriyle dikkat çeken Yapıen İnşaat, İstanbul'daki ilk yeni projesi ‘Bostancı Deluxe'ü lansman öncesi avantajlı fiyatlarla sunuyor. Yüksek kazanç fırsatıyla yatırımcılarının karşısına çıkan ‘Bostancı Deluxe', ön satış sürecinde yüzde 5 peşinat 120 ay vade imkanıyla konut sahibi olmayı kolaylaştırıyor. Mart 2018'de teslim edilmesi planlanan‘Bostancı Deluxe'de dairelerin metrekare fiyatları ise 7 bin 500 TL'den başlıyor.

Bugüne kadar Türkiye'nin farklı bölgelerinde binin üzerinde konutu hayata geçiren Yapıen İnşaat, bu alandaki 25 yıllık tecrübesini İstanbul'a taşıyor. Yapıen İnşaat, İstanbul'un gözde semtlerinden Bostancı'da inşa ettiği yeni projesi‘Bostancı Deluxe'de, lansman öncesi satışlarla konforlu ve ayrıcalıklı bir yaşamın kapılarını aralıyor. Yüksek kazanç fırsatı sunan ‘Bostancı Deluxe', lansmana sayılı günler kala özel fiyatlarıyla dikkat çekiyor. 

2 bin 200 metrekare üzerine 15 katlı tek blok olarak 

inşa edilecek olan ‘Bostancı Deluxe'de;1+1 dubleks, 2+1, 3+1 ve 4+1 dubleksolmak üzere 61 konut yer alıyor.11'inci kattan itibaren Adalar ve deniz manzarasına sahip daireler, lansmana özel metrekaresi 7 bin 500 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Yüzde 5 peşinat ve 120 aya kadar vade imkanıyla sunulan projede daire fiyatları ise 850 bin TL'den başlıyor.

Lansman için geri sayım başladı

Projesinin yüzde 70'ini yeşil alana ayıran ‘Bostancı Deluxe', modern mimarisi ve dizaynı ile bölgenin göz bebeği olmaya hazırlanıyor. Rekor sayılabilecek bir sürede Mart 2018'de teslim edilmesi planlanan projeyle ilgili bilgi veren Yapıen İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Celal Koçer,‘Bostancı Deluxe'ün eşsiz özelliklerle donatıldığını söyledi. 

‘Bostancı Deluxe'ün, İstanbul'un gözde semtlerinden biri olan Bostancı'nın büyük konsept projelerinden biri olduğunu anlatan Koçer, projenin sosyal donatılarıyla fark yaratacağını ifade etti.

‘Bostancı Deluxe'de ön satışların sürdüğünü belirten Koçer, “Projeye daha şimdiden büyük bir ilginin olduğunu söyleyebiliriz. Ön satışa yönelik avantajlı fiyatlar lansmana kadar devam edecek” dedi. ‘Bostancı Deluxe'ü Ekim ayı son haftasında lansmana çıkaracaklarını belirten Koçer, lansmana özel fiyat avantajlarının kaçırılmayacak bir fırsat olduğunu dile getirdi. 

25 yıllık bilgi birikimini İstanbul'a taşıdı

Bugüne kadar binin üzerinde konut ürettiklerini kaydeden Koçer, Türkiye'nin birçok şehrinde edindikleri deneyimlerini ‘Bostancı Deluxe' ile İstanbul'a taşıdıklarını belirtti. İnşaat sektöründeki 25 yıllık tecrübesini Bostancı Deluxe ile taçlandırdıklarını ifade eden Koçer, “Bölgenin en prestijli ve avantajlı projesini inşa etmek için buradayız” dedi. 

Lokasyonuyla da dikkat çeken ‘Bostancı Deluxe',Bostancı İskelesi'ne 5 dakika mesafede bulunmasının yanı sıra merkezi noktalara yakınlığıyla da öne çıkıyor. Ulaşım aksları üzerinde yer alan proje, metro istasyonuna ve minibüs yoluna 2 dakika, E-5 karayoluna ise 3 dakika mesafe yer alıyor. 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Bostancı Deluxe görücüye çıktı!
  • 10.11.2017 15:42

Bostancı Deluxe görücüye çıktı!

Yapıen İnşaat tarafından inşa edilen Bostancı Deluxe projesi görücüye çıktı. ...

Düşük peşinatla ev alabileceğiniz markalı konut projeleri!
  • 26.04.2018 16:10

Düşük peşinatla ev alabileceğiniz markalı konut projeleri!

İstanbul'da yükselen, bulunduğu bölgenin değerini arttıran, düşük peşinatlı konu ...

İnşaat patronları TÜİK konut satış istatistiklerini değerlendirdi
  • 21.02.2018 15:02

İnşaat patronları TÜİK konut satış istatistiklerini değerlendirdi

İnşaat sektörünün önde gelen temsilcileri, TÜİK’in yayımladığı ocak ayına ilişki ...

Yapıen İnşaat’tan 500 milyon TL’lik yatırım!
  • 22.01.2018 10:37

Yapıen İnşaat’tan 500 milyon TL’lik yatırım!

Bilgi ve tecrübesini İstanbul pazarına taşıyan Yapıen İnşaat, gelecek 5 yıl içer ...

Bostancı Deluxe’de yüzde 5 peşinat ve 120 ay vade fırsatı!
  • 11.11.2017 16:30

Bostancı Deluxe’de yüzde 5 peşinat ve 120 ay vade fırsatı!

Yapıen İnşaat, İstanbul Kadıköy’de hayata geçirdiği Bostancı Deluxe projesiyle y ...

Bostancı Deluxe daire fiyatları 850 bin liradan başlıyor
  • 10.11.2017 17:41

Bostancı Deluxe daire fiyatları 850 bin liradan başlıyor

İstanbul Kadıköy’de hayata geçirilecek olan Bostancı Deluxe projesi, Yapıen İnşa ...