maritbet girişmaritbet
Bosphorus City, MIPIM’de en iyi Türk konut projesi kategorisinde finale kaldı!

Bosphorus City, MIPIM’de en iyi Türk konut projesi kategorisinde finale kaldı!

Bu yıl 23’üncü kez dünyanın en iyi gayrimenkul projelerinin taçlandırılacağı MIPIM Ödülleri’nde, İstanbul boğazının yeniden yorumlandığı ve Türkiye’nin ilk temalı konut projesi olan Bosphorus City, bu yıl onur konuğu olan Türkiye’nin en iyi projesinin seçileceği, “En iyi Türk projesi” kategorisinde finale kaldı

 

Bu yıl 23'üncü kez dünyanın en iyi gayrimenkul projelerinin taçlandırılacağı MIPIM Ödülleri'nde, İstanbul boğazının yeniden yorumlandığı ve Türkiye'nin ilk temalı konut projesi olan Bosphorus City, bu yıl onur konuğu olan Türkiye'nin en iyi projesinin seçileceği, “En iyi Türk projesi” kategorisinde finale kaldı.  Mimarlar Workshop tarafından projelendirilen ve Sinpaş GYO tarafından hayata geçirilen Bosphorus City, konut projelerinde hayallerin ne kadar gerçekleştirebileceğini gösteren bir proje niteliği taşıyor.

Türkiye'nin en değerli konut projelerinden biri arasında yer alan Sinpaş GYO'nun Bosphorus City projesi,  dünyanın en büyük gayrimenkul fuarlarından biri olarak gösterilen MIPIM kapsamında düzenlenen MIPIM Ödülleri'nde “En İyi Türk Projesi” kategorisinde finale kaldı. Lüks ve seçkin yaşam anlayışını mimari ve peyzaj detaylarıyla zenginleştiren Bosphorus City'nin finale kaldığı yarışma sonuçları 14 Mart 2013 tarihinde MIPIM kapsamında düzenlenecek ödül töreninde açıklanacak. Finale kalan projeler, 11 Şubat -11 Mart 2013 tarihleri arasında www.mipimworld.com'dan  ve MIPIM sosyal ağlarından halk oylamasına sunulacak.

Mimarlar Workshop imzalı Bosphorus City, Avrupa'nın da en iyisi seçilmişti…

Mimarlar Workshop tarafından projelendirilen ve İstanbul Boğazı'nın tüm güzelliklerinin yeniden yorumlandığı Bosphorus City, European Property Awards 2011'de (Avrupa Gayrimenkul Ödülleri) “En İyi Mimari” ve “En İyi Pazarlama Yönetimi” olmak üzere iki dalda iki ödülle ayrılmıştı. Avrupa bölgesinde lider gayrimenkul şirketlerinin bir araya geldiği “European Property Summit” (Avrupa Gayrimenkul Zirvesi) çerçevesinde gerçekleştirilen, “European Property Awards” (Avrupa Gayrimenkul Ödülleri) projelerin uluslararası platformlarda değerlendirilmesinde önemli bir rol üstleniyor. 

‘Boğaz'a karşı yaşam'

Dünyanın sayılı konsept konut projelerinden biri olarak değerlendirilen Bosphorus City, ‘Boğaza karşı yaşam' fikrinden yola çıkılarak geliştirilmiş bir proje. Projenin en göz alıcı kısmı ise 26 bin m² büyüklüğünde ve 720 metre uzunluğunda tasarlanan İstanbul'un ikinci Boğaz'ı. İki boğaz köprüsü, geleneksel ve modern mimari ile yorumlanan Boğaz yalıları ve seçkin semtleri, meydanları, badem ağaçlarından erguvanlara kadar onlarca çeşit barındıran bahçeleri ve seyir alanlarıyla zenginleşen proje, keyifli bir yaşam için her beğeniye ve yaşa hitap eden aktivite imkanları da sunuyor

İstanbul'un simgesi olan iki köprü, projede Ortaköy Meydanı ile Beylerbeyi arasında ve Anadolu Hisarı Meydanı ile Rumeli Hisarı Meydanı arasında yer alıyor. İki köprü arasındaki mesafe 330 metreyi bulurken, en güzel tarafı köprülerin sadece yaya geçişine açık olması, Boğaz yaşamının keyfini farklı açılardan seyretme imkânı sunuyor.

Boğaza karşı yüzme keyfi

İnsanlara, evlerinde otururken boğazda yaşama hissini veren Bosphorus City, açık ve kapalı yüzme havuzlarıyla her mevsim yüzme keyfini sakinlerine yaşatıyor. Özgün peyzaj ve çevre düzenlemesine sahip projenin en önemli özelliklerinden biri de herkesin bu manzarayı bire bir yaşayabilecek şekilde tasarlanmış olması. Öyle ki yüzme havuzlarında boğaza karşı yüzme keyfi bile düşünülmüş.

Yüzme havuzunun yanı sıra tenis kortları, squash sahaları, mini golf sahası, fitness merkezi, pilates ve yoga alanı, yürüyüş ve bisiklet parkurları farklı zevklerin de özgürce yaşaması için  Bosphorus City'nin ayrıcalıkları arasında yer alıyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Bosphorus City projesinin en son videosu!
  • 19.07.2012 16:07

Bosphorus City projesinin en son videosu!

Sinpaş GYO tarafından hayata geçirilen Bosphorus City projesinin son görüntüleri ...

Pilotun gözünden Bosphorus City
  • 07.03.2012 18:09

Pilotun gözünden Bosphorus City

Sinpaş GYO projesi olan Bosphorus City, 2 bin 796 konuttan meydana geliyor. Proj ...

Bosphorus City'nin havadan görüntüsü
  • 07.03.2012 18:06

Bosphorus City'nin havadan görüntüsü

Sinpaş GYO'nun Halkalı'da adeta yapay bir boğaz şeklinde oluşturduğu Bosphorus C ...

Bosphorus City projesine helikopterden bakın!
  • 15.02.2013 13:49

Bosphorus City projesine helikopterden bakın!

Bosphorus City projesinin helikopter görüntüleri emlaktasondakika.com farkıyla y ...

Bosphorus City'den 87.8 milyon liralık değer!
  • 01.01.2015 09:42

Bosphorus City'den 87.8 milyon liralık değer!

Sinpaş GYO projelerinden Bosphorus City'nin değerleme raporu Kamuyu Aydınlatma P ...

İstanbul Boğazı'nda değil, Halkalı'nın ortasında...
  • 02.09.2014 15:39

İstanbul Boğazı'nda değil, Halkalı'nın ortasında...

Fiyatların 290 bin TL'den başladığı Bosphorus City projesi 62 blokta 2 bin 796 k ...