maritbet girişmaritbet
Bomonti yeni döneme hazırlanıyor!

Bomonti yeni döneme hazırlanıyor!

Bomonti, bugünlerde dev bir şantiye alanı halinde. Semtin üzerindeki toz bulutları aralandığında, İstanbul’un en yeni cazibe merkeziyle tanışacağız.

Bomonti, bugünlerde dev bir şantiye alanı halinde. Semtin üzerindeki toz bulutları aralandığında, İstanbul'un en yeni cazibe merkeziyle tanışacağız.

iTower

Firma: FerYapı ve Sinpaş GYO
Ofis tipleri: 30 katlı tek blokta, her katında 60-800 metrekare arasında değişen 206 ofis ve yedi ticari alan.
Servisler: iTower, ‘harcadığın kadar öde' konseptli yönetim sistemiyle tasarlandı. ‘Backup' tarafından ilk kez uygulanacak hizmetle, müşterilere kuru temizleme, 7/24 ilaç gönderimi, hediye ve çiçek gönderimi, özel davet organizasyonu, ofis çalışanları adına aracın muayene işlemlerinin yapılması, ofis çalışanlarına özel indirimli checkup, her türlü teslimat, özel workshop organizasyonu, telesekreter hizmeti, bilet-otel rezervasyonu ve satışı, konser ve etkinlikler için bilet rezervasyonu, ofis çalışanlarına özel indirimli oto kiralama, 7/24 çağrı merkezi ve bilgilendirme hizmeti, indirimli özel şoförlü transferler gibi ayrıcalıklar sağlanması planlanıyor.
Teslim tarihi: Aralık 2012.

Başka neler var?

iTower, her türlü lüks donanıma sahip ofis projesi olarak hayata geçiriliyor. İçerisinde alışveriş merkezi, spor merkezi, toplantı salonları, yemek salonları, VIP lounge, VIP karşılama, hobi salonu, otopark, vale parkı, arşiv odası, güvenlik, depolama alanları, kat bahçeleri gibi ofis hayatını tekdüzelikten kurtaracak alanlara da yer var.
Adres: Çiftecevizler Dereyolu Cad. No: 3 Bomonti Tel: 0 212 230 24 24 www.itowerbomonti.com

 Anthill

Firma: Ant Yapı
Daire tipleri: 1+1 ve 2+1 tipindeki standart dairelerin yanı sıra, talep halinde 5+1'e kadar farklı daire tipleri oluşturmak mümkün. Projenin en küçük daireleri 1+1'lerin büyüklükleri, brüt 85 metrekareden başlıyor.
Servisler: Valet servisi, 24 saat resepsiyon, kat hizmetleri, concierge, kuru temizleme, posta/kurye servisi, araç yıkama ve bakım.
Teslim tarihi: Eylül 2010'da tamamlandı ve daireler yüzde 90 oranında yeni sahipleriyle buluştu.

Başka neler var?Anthill Residence'da yaşayanlar, yanı başlarındaki Dolmabahçe-Bomonti tüneliyle trafiğe girmeden birkaç dakika içerisinde sahile ulaşıyorlar. Piyalepaşa-Kağıthane tüneliyle de Haliç'e, TEM'e ve köprü bağlantı yollarına çıkabiliyorlar. Anthill Residence, 60 katlı iki kulesi ve 804 rezidans dairesiyle, Bomonti'nin büyük projelerinden biri. 15'inci kattan sonra Marmara Denizi, Adalar ve Haliç manzarası, 30'uncu kat ve üzerinde Boğaz manzarasına sahip projede, daha da yukarılara çıktıkça İstanbul'u 360 derece açıyla seyretmek mümkün hale geliyor. 35'inci kata kadar olan daireler balkonlu ve camları açılabiliyor. Bu durum, benzer mimarideki yapılar için bir ayrıcalık. 38'inci katlardaki minimal çizgilere sahip örnek daireler, İtalyan, Alman, Fransız ve Türk firmaların ürettiği mobilyalarla döşenmiş. İsteyenlere bu mobilyaları satın alma imkanı da sunuluyor. Projede, sosyal tesisler, kapalı otoparklar, depolar, butik çarşı ve dev bir akvaryum yer alıyor. Proje kapsamında yer alan Fraser Place Otel, Anthill İstanbul'un her iki kulesinde 116 otel dairesiyle hizmet veriyor. Kat 54 Bar&Lounge,canlı caz performanslarına sahne oluyor. Akdeniz ve Türk mutfağından örnekler sunan Antre Restaurant, Uzakdoğu esintili Chinese Box ve sağlıklı beslenme üssü Sports Cafe, lezzet zincirinin halkaları. Fitness&SPA Club Anthill, yüzme havuzları, fitness salonu, tenis, squash kortu, basketbol sahası, suni kayak pisti gibi tesisleri ve aromaterapiden refleksolojiye, kapsamlı SPA‘sıyla göz dolduruyor.
Adres: Cumhuriyet Mah. İncirlidede Cad. Bomonti Tel: 0 212 373 68 88 www.anthillresidence.com

Rixos Bomonty

Firma: İpek İnşaat ve Çakırkaya Yapı Ortak Girişimi
Daire tipleri: 308 modüler süit ve altı penthouse. Süitler 84-500 metrekare arası. Modüler süitlerin iç mimarisi Çağlayan Tuğal'a ait. Servisler: Beş yıldızlı otel kıvamında, çok kapsamlı bir servis anlayışı var. Ayrıntılara kafa yormak istemeyenler adına yatak toplamaktan sabah kahvaltısına kadar her şeyi, ‘concierge servisi' düşünüyor.
Teslim tarihi: Bu ay. Daire fiyatları 400 bin dolardan başlıyor.

Başka neler var?
Gayrimenkulünü dilediği zaman yaşam alanı, dilediği zamansa yatırım aracı olarak kullanmak isteyenler için geliştirilen farklı bir proje. Projenin sunduğu finansal kiralama modeli, Türkiye'de ilk kez uygulanacak. Profesyoneller aracılığıyla, isteyene daireye kiracı bulma hizmeti verilecek. Rixos Residences Bomonty'de koşu parkuru, havuz ve bahçeler bulunuyor. Çatısındaki heliport, hızlı ve konforlu yolculuk yapmak isteyenlere özel tasarlandı. Rixos'un işleteceği kulüp, SPA, kapalı ve açık yüzme havuzları, tenis kortları, voleybol, basketbol sahaları, bir rezidans projesinden bekleneni veriyor.
Adres: Cumhuriyet Mah. İncirlidede Cad. No: 4 Bomonti Tel: 0 212 444 13 28 www.rixosbomonty.com

Terrace Feri

Firma: İnanlar inşaatDaire tipleri: 1+0, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olmak üzere toplam 85 daire ve üç ticari alan.
Teslim tarihi: 295 bin TL'den başlayan fiyatlarla, yaklaşık bir ay içinde hazır olacak.

Başka neler var?İki bloktan oluşan projenin, farklı bir mimari ve aydınlatma sistemiyle, Bomonti'ye özel bir ışıltı katması hedefleniyor. Yüzme havuzu ve fitness kulübüyle, spor ihtiyaçlarına yanıt veriyor. Özel tasarımlı avlusu ve bahçesiyse, sakinlerine sosyalleşme imkanı sunuyor. Çocuk oyun odası ve ev sistemi sistemiyle donatılmış çok amaçlı lounge da unutulmamış.
Adres: Hakkı Yeten Cad. No: 22 Tel: 0 212 215 50 30

Şeyda Erdem Eroğlu/Milliyet Cadde

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Ant Yapı, Amerika'daki 6'ıncı projesine başladı
  • 29.11.2022 16:39

Ant Yapı, Amerika'daki 6'ıncı projesine başladı

Ant Yapı, New York’un tarihi binalarından 711, Fifth Avenue’da yeni bir restoras ...

Ant Yapı, Moskova Paveletskaya Meydanı'nda AVM inşa ediyor!
  • 10.11.2021 16:31

Ant Yapı, Moskova Paveletskaya Meydanı'nda AVM inşa ediyor!

Uluslararası alanda en çok iş yapan 100 müteahhitten biri olan Ant Yapı, Rusya’n ...

Lavobalarda tüm ihtiyaçlar tek muslukta buluştu!
  • 23.12.2020 11:19

Lavobalarda tüm ihtiyaçlar tek muslukta buluştu!

Sıvı sabun, su ve kurutma tek muslukta birleşerek özellikle ortak alan kullanıml ...

Ant Yapı'nın ofis projesi Antplato karşınızda!
  • 20.11.2014 11:20

Ant Yapı'nın ofis projesi Antplato karşınızda!

Antplato, 25 katta 180 bağımsız birimden meydana geliyor. Ant Yapı tarafından ha ...

Mehmet Okay Ant Yapı projelerini anlatıyor
  • 15.05.2014 15:41

Mehmet Okay Ant Yapı projelerini anlatıyor

Ant Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Okay, şirket tarafından hayata geçirilmekte ...

İstanbul Garden Loft ile iş dünyasına yeni bir soluk geliyor!
  • 24.05.2012 13:09

İstanbul Garden Loft ile iş dünyasına yeni bir soluk geliyor!

İstanbul Garden Loft rezidans, mağaza ve ofisleriyle İstanbul'un değerine değer ...