maritbet girişmaritbet
Boliva Bornova'nın kanatları hayata açılıyor

Boliva Bornova'nın kanatları hayata açılıyor

98 konutluk bir proje olan Boliva Bornova'da satışlar yakında başlayacak

Bornova Evka 3 mevkiinde yer alan 3 bin 500 metrekarelik alan arsa üzerine kurulan Boliva Bornova'nın inşaat alanı 21 bin metrekare olarak belirlendi. 10 kattan oluşan projede 68 daire yer alıyor. Ege Üniversitesi ne yürüme mesafesinde yer alan konutlar Park Bornova Outlet Center ve Forum Bornova AVM gibi sosyal alanlara kolay ulaşılabilir konumda bulunuyor. Satışların yakında başlayacağı Boliva Bornova'da daireler çamaşır makinesi, bulaşık makinesi, klima, elektrikli ocak, ankastre ürünler, elektrik süpürgesi, ütü, salon oturma grubu, yatak odaıs mobilya takımları gibi herşeyin olacağı full eşyalı teslim edilecek.

Her daire için otopark alanı yer aldığı Boliva Bornova içerisinde; kapalı yüzme havuzu, sauna, fitness center, bitkisel ve yapısal peyzaj, toplantı odaları, 24 saat site için güvenlik ve kamera sistemi, alışveriş merkezi, restoran, seyir terası, yangın algılama ve ihbar sistemi sıralanıyor. 

Eruz Yapı - Musa Çiçek İnşaat ortaklığında inşa edilen evler Evka 3 metro ulaşım hattının hemen yanında yükseliyor. Park Bornova, Forum Bornova gibi sosyal alanlara kolay ulaşım imkanı sunan Boliva Bornova, bünyesindeki sosyal donatılar ile farklı bir yaşam tarzı barındırıyor. 

Boliva da katlar arasında tasarlanan yeşil teraslar ve kat bahçeleri ile adeta doğanın içinde bir yaşam kurgulandı. Hem kent merkezinde hem de doğal güzellikleri bir arada yaşatan bu projeyle samimi bir bağ kurabilmek için aradığınız her şey size sadece bir adım uzakta…

Boliva Bornova İletişim Bilgileri;

Web: http://www.bolivabornova.com/
Telefon: (0232) 388 55 55
Zeynep Karabağ/Emlaktasondakika.com

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Boliva Bornova'da yaşam başlıyor
  • 25.03.2015 11:58

Boliva Bornova'da yaşam başlıyor

Boliva, Bornova Evka 3 metro istasyonu yanında bulunan 3 bin 500 metrekarelik ar ...

Boliva Bornova'nın kanatları hayata açılıyor
  • 24.02.2014 10:12

Boliva Bornova'nın kanatları hayata açılıyor

98 konutluk bir proje olan Boliva Bornova'da satışlar yakında başlayacak ...