maritbet girişmaritbet
Bodrum’da kazandıran yatırım fırsatı

Bodrum’da kazandıran yatırım fırsatı

BB GroupHomes, Bodrum’daki projesi AdlonResidence’da ilkbahara özel fiyatlarla büyük bir yatırım fırsatı sunuyor

Yapı sektöründe Alman kalite ve normlarını Türkiye'ye taşıyan BB GroupHomes, Bodrum'daki projesi Adlon Residence'da ilkbahara özel fiyatlarla büyük bir yatırım fırsatı sunuyor. Temmuz ayında projenin bitimi ile fiyatları 215 bin TL'yeyükselecek olan 1+1 daireler,yaza girmeden erken alım avantajı ile 80 bin TL indirimle 135 bin TL'ye yeni sahiplerini bulacak.

Bodrum'un yeşillikler içindeki Tuzla Koyu mevkiinde yer alan AdlonResidence, prim potansiyeli yüksek bir proje. Ekim 2011'de 99 bin TL'lik lansman fiyatlarıyla AdlonResidence'dan ev sahibi olanlar, şimdiden 5 ayda yüzde 35 prim kazandı. AdlonResidence'da, 135 bin TL'den başlayan fiyatlar ve uygun ödeme koşulları ile konut sahibi olmak için acele etmek gerekiyor. Çünkü kampanya kısa bir süre ve sınırlı sayıda konut için geçerli.

İlk etabın Haziran 2012'de, ikinci etabın ise Haziran 2013'te teslim edileceğicAdlonResidence,  57 ve 132 metrekare aralığında değişen 1+1, 2+1 ve 3+1 olmak üzere toplam 17 ikiz blokta 204daire ve 15 müstakil konuttan oluşuyor. BB GroupHomes Genel Müdürü Bülent Baylav, AdlonResidence'dan konut sahibi olanların Bodrum'da ayrıcalıklı bir yaşama adım atacağının altını çiziyor.

AdlonResidence, Güvercinlik mevkiine 1,5 km, Boğaziçi köyüne 3 km, havaalanına ise 12 km mesafede bulunuyor. adAdlonResidence, sosyal yaşam alanları, concierge hizmetleri ve businesscenter ile konut sakinlerine lüks ve ayrıcalıklı bir yaşam sunuyor.

Her ihtiyacınızı karşılayan concierge hizmetleri

AdlonResidence, concierge hizmetleri ile konut sahiplerine ayrıcalıklı bir yaşam vaat ediyor. Konut sakinlerinin tüm ihtiyaçlarında kişisel asistanlık hizmeti veriliyor. Concierge hizmetleri ile havaalanında karşılanma, shuttle, günlük kişisel alışveriş, kuru temizleme, bagaj taşıma, yol durumunu, adres bilgisi, sinema seansları, restoran rezervasyonu, golf organizasyonu, gezi ve tur önerileri ve rezervasyonu, veteriner danışmanlığı ve özel şoför hizmeti gibi her konuda hizmet veriyor.

Ayrıcalıklı sosyal yaşam alanları ve SPA keyfi…

AdlonResidence'ın sosyal alanları içinde golf sahası, fitness, aerobik, basketbol, voleybol, tenis, golf, havuz ve yüzme alanları yer alıyor. Çocuk havuzu, açık yarı olimpik büyük havuzu, tüm hava şartlarına uygun kapalı havuzu ve ayrıca her bloğun önünde özel havuzu bulunuyor. AdlonResidence, uzun güzel sahilinde ya da projedeki konut sakinlerine özel deniz beach iskelesinde, sadece Adlon sakinlerine özel olanaklarıyla eğlenceli vakit geçirmeyi vaat ediyor.AdlonResidenceMini Kulüp'ün eğitimli ekibi, çocuk parkı, çocuk havuzu ve çocuk oyun odası ile çocuklara doyasıya eğlenmenin keyfini yaşatıyor.

Özenle tasarlananAdlonResidence SPA Merkezi'nde; buhar odasından saunaya, masajlardan canlandırıcı yüz tedavilerine kadar çok çeşitli hizmetler bir arada sunuluyor. SPA Merkezi'nin içinde ayrıca ısıtmalı kapalı yüzme havuzu yer alıyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Adlon Residence Bodrum'da 60 ay 1.000 dolar kira garantisi
  • 07.11.2013 08:56

Adlon Residence Bodrum'da 60 ay 1.000 dolar kira garantisi

Bodrum Havalimanı'na 10 dakika uzaklıkta yükselen Adlon Residence projesinde 60 ...

Bodrum Adlon Residence’ta 225 bin TL’ye!
  • 20.04.2013 10:11

Bodrum Adlon Residence’ta 225 bin TL’ye!

Bodrum’un ilk rezidans projesi olan Adlon Residence Society Residence’ta fiyatla ...

Bodrum Adlon Residence'ta 179 bin TL'ye!
  • 26.11.2012 12:09

Bodrum Adlon Residence'ta 179 bin TL'ye!

Bodrum Adlon Residence'taki konutların metrekareleri 57 ile 132 metrekare arasın ...

Anadolu'ya yayılan 18 markalı konut hangileri?
  • 31.07.2012 14:20

Anadolu'ya yayılan 18 markalı konut hangileri?

Yalnız en büyük metropol olan İstanbul'da değil, deyim yerindeyse Türkiye'nin he ...

Adlon Residence Bodrum'da 159 bin TL'ye!
  • 25.07.2012 09:02

Adlon Residence Bodrum'da 159 bin TL'ye!

Bodrum-Tuzla Mevkii'nde hayata geçirilen Adlon Residence'ın 1. etabı 2012 Hazira ...

Adlon Residence’ın Twitter takipçileri Bodrum’da tatil kazandı!
  • 04.07.2012 11:46

Adlon Residence’ın Twitter takipçileri Bodrum’da tatil kazandı!

Yaşam kalitenizi yükselten BB Group Homes’un, Bodrum Tuzla Koyu’nun huzur veren ...