maritbet girişmaritbet
Bizimtepe Aydos’un örnek dairesini 3D görüntüledik

Bizimtepe Aydos’un örnek dairesini 3D görüntüledik

Markalı konut projelerini 3 boyutlu olarak gezme imkanı sağlayan Emlaktasondakika.com, bu kez Bizimtepe Aydos projesini 3D görüntüledi.

Gayrimenkul haberciliği konusunda sektörün bir numarası olan ve sektöre birçok ilki getirerek dikkat çeken Emlaktasondakika.com 3D çekimlerine devam ediyor. 

Daha önce İhlas Yapı'nın Bizim Evler projesini, Piyalepaşa Gayrimenkul'ün Piyalepaşa İstanbul projesinin 1+1 ve 3+1 örnek dairesini, Cihan İnşaat-Konut Yapı'nın Avrupark Bahçekent projesini, Irmak Grup, Çolakoğlu Yapı'nın Vadişehir projesinin 4+1 örnek dairesini, WorkLand Eclipse Maslak projesini, Torkam İnşaat'ın Temaşehir Konya projesini, Kuzu Grup'un Sea Pearl Ataköy projesinin 1,5+1 dairesini ve AC Yapı'nın Moment İstanbul projesini tüm boyutlarıyla görüntüleyen Emlaktasondakika.com ekibi bu kez Halk GYO ve Vakıf GYO ortaklığında inşa edilen Bizimtepe Aydos projesinin 3+1 örnek dairesini 3D sanal tur ile gezdirecek. 

Bizim Tepe Aydos projesini bir tıkla, adım adım yerinizden görme imkanı sağlayan 3D sanal tur sayesinde projede kullanılan malzemeden dekorasyon seçeneklerine kadar her ayrıntı incelenebilecek. 3D çekimle birlikte mevcut örnek dairelerdeki dolaşımı kolaylaştıran ve sanal ortama taşıyan Emlaktasondakika, ev almak isteyenleri Bizimtepe Aydos'ta 360 derece gezintiye çıkaracak.