maritbet girişmaritbet
Bizimevler’e Anadolu yakasından transfer teklifi var!

Bizimevler’e Anadolu yakasından transfer teklifi var!

Ispartakule'de 5 bin 500 konut yapan Bizimevler markasına Anadolu yakasından yoğun talep var.

Yirmi beş yılda 20 bin konut inşa eden İhlas Holding İnşaat Grubu, son 8 yılda mesken tuttuğu Ispartakule'de 7 etapta 5 bin 500 konut gerçekleştirdi. Firmanın yeni hedefi bu kalite ve yaşama şeklini Anadolu yakasına taşımak…

Piyasada yazılı olmayan bazı kurallar vardır. Örneğin gayrimenkulde her lokasyonun önde gelen firması bellidir. Arsasını satan yada inşaatla ilgili bir iş yapmak isteyen önce o firma ile görüşüp fikrini alır. Satılacak gayrimenkulünü önce ona teklif eder, onunla pazarlık yapar. 

Bu durum için bazı bölgelerde kıran kırana rekabet edilirken bazılarının lideri tartışmasız bellidir. Söz konusu Ispartakule olduğunda İhlas Yapı da açık ara ile öne çıkmaktadır.

Bu başarının temelini araştırmak, şantiyesini görmek, nelere dikkat edildiğini yerinde tesbit etmek üzere gerçekleştirdiğimiz turların üçüncüsünü Bizimevler 6'nın şantiyesine yaptık. Bize ev sahipliği yapan Satış ve Pazarlama Koordinatörü Mehmet Erhan Değerli, hem her detayın bilgisini aktardı hem de mihmandarlık yaptı. 

Her projede kalitesini daha ileri taşıyor

İhlas Yapı Ispartakule'ye 2007 yılında Bizimevler markası ile giriş yaptıktan sonra neredeyse her yıla devasa projeler sığdırdı. Yeni şehir kavramının başlangıç noktasını oluşturan Ispartakule, devletin desteği ile gelişirken Bizimevler markasını kurgulayan, geliştiren, sürdüren ve her projede konseptini daha ileri taşıyan sadece İhlas Yapı oldu. Bunun nedenini sorduğumuz Mehmet Erhan Değerli bize işin sırrının yatırımcıyı daima dinlemek ve bir sonraki projede bunların hepsinin titizlikle dikkate alınması olduğunu ifade etti. 

Projelerin en büyük tasarımcılarının, mimarlarının ve mühendislerinin müşterileri olduğunun altını defalarca çizen Değerli, sözlerine şöyle devam etti:

“Bu açıdan bir projede kullandığımız detaylar diğer projelerde tekrarlanmıyor ve daha fonksiyonel tasarlanıyor. Bizim bir mimari çizim ekibimiz var. Bu doğru. Fakat yatırımcı ve müşterilerimiz en büyük mimarımız, destekçimiz ve yol göstericimiz. Onların tercihi ile yeni projeleri şekillendiriyoruz. Kulağımız sürekli müşteride. Ne söylediğini dinleyerek, nasıl yaşamak istediklerine saygı duyarak projeleri tasarlıyoruz. Bütün planlamayı onlar yaptı desem haklarını teslim etmiş olurum. Müşteri dinlendiği takdirde en güzel know how alınıyor ve birçok iş baştan hallediliyor.”

Yatırımcı ilgisi markayı getirdi

2007 yılında İhlas Yapı olarak daha önceki bir çok projeden esinlenilerek yola çıkıldığını aktaran Değerli, “Burada vatandaşlardan, müşterilerden ve birbirinden farklı kesimlerden gelen talepler üzerine yeni projeler geldi. İkinci etap düşünülmeye başlandığında ilk kısım etap olarak değerlendirildi ve diğer etaplar peş peşe geldi. Bu arada Bizimevler markası doğdu. Etap dediğimiz her proje aslında dev birer site” dedi.

Mutluluğun resmini çiziyorlar

Dairelerin inşası, satın alma ve taşınma noktasında insanların gözlerindeki ışığı görmenin gerçekten büyük mutluluk olduğunu söyleyen Değerli, “Yatırımcıların başka projelerin olup olmayacağını sormaları ve talepleri üzerine yeni projeler tasarlandı. 3. ve 4 etapları Emlak Konut GYO ile hasılat paylaşımı yöntemi ile geliştirdik. Şu anda 6. ve 7. etapların inşası ve satışları hızla devam ediyor” şeklinde konuştu.

Bölgenin öncüsü olduk 

Bu oluşum sürecinin detayları hakkında düşüncelerini aktaran Değerli, “Başka bölgelerde de böyledir. Markalı bir konut bir bölgede öncü oldur. Kalitesiyle, yaklaşımlarıyla, markasıyla... tutulur, sevilir ve insanlar onların yeni projelerinde yatırım yapmak ister. Biz Ispartakule için tam da bu anlamı taşıyoruz. Diğer rakiplerimiz birkaç etapta kalırken biz 6. etabı tamamlamak üzereyiz. Reklam yapmadan 7. etabın satışlarını yapıyoruz. Diğer markalar proje üretmezken biz gelen ilgiyi değerlendirerek yenilerini üretiyoruz. Bu aslında ne kadar tercih edildiğimizin göstergesidir. Kulaktan kulağa duyuluyor olmamız bize hak ettiğimiz başarıyı getiriyor. Diyeceğim o ki Ispartakule, Bizimevler markası ile anılıyor. Bu kadar kısa bir sürede böylesi bir başarı bizi mutlu ediyor. Gördüğümüz teveccüh ve ilgi ile yatırımcılarımıza daha çok kazanacakları projeler üretmeye çalışıyoruz. Onların birikimlerini tam anlamıyla değerlendirmek ve kazandırmak istiyoruz. Evlerinde mutlu, huzurlu ve sağlıklı olsunlar istiyoruz” dedi.

Neden Ispartakule tercih edildi?

Bölgenin neden ilgi gördüğü sorusuna da açıklık getiren Değerli, “Bu bölge yeni planlanıyor ve devletin de teşviki ile düzenli bir kentleşme var. Çevre yollarına ve ulaşım akslarına yakın konumlandırılıyor. Toplu ulaşımdan yararlanıyor. Metro getiriliyor. Yakın civarlarda sanayi olmayan büyük iş alanları kurgulanıyor. Kanal İstanbul gibi dev bir projeden söz ediliyor. Günlük gereksinimlerin karşılanacağı eğitim, sağlık, alışveriş… gibi her türlü merkezi alanlar geliştiriliyor. Bunları topladığınızda ortaya büyük bir değer çıkıyor ve yatırımcı da bunu takip ederek Ispartakule'den alım yapmak istiyor. Gelişmeye açık ve yeni şehirleşen bir bölge olmanın avantajlarını yaşıyor” şeklinde konuştu.

Sosyal olarak üst gelire hitap ediyor

Ispartakule'den alım yapanların genel anlamıyla yüksek profilli bir kitle olduğunu dikkat çeken Değerli, “Yatırım değeri yüksek ve her geçen gün daha da yükseliyor. Bölgenin zemininin sağlamlığı, sanayinin olmaması, devlet yatırımlarının geliyor olması, planlı şehirleşme insanları heveslendiriyor. Havaalanıyla, uçakla, yeni yaşamla ilintili bir kitle. Beklentimiz gerçekten çok yüksek. İstanbul'un böyle yaşanabilir ortamlara ihtiyacı vardı” dedi.

Gayrimenkul kazandıracaksa alınır 

Günümüzde gayrimenkulün sadece ihtiyaç değil aynı zamanda yatırım aracı olduğuna dikkat çeken Değerli, “Yatırımcılarımız kar ettiklerinde, beklentileri karşılandığında yeni projelerden alım yapmak istiyorlar. Bizimevler'in kalitesi, uygun fiyatı, konutların niteliği, kullanım alanları, insana gösterdiği saygı, fonksiyonelliği gibi birçok unsuru da eklediğinizde neden tercih edildiğimiz çok açık ortaya çıkıyor. Daire planları, işçilik kalitesi, İhlas Grubu'nun güvenilirliği ve önceki alım yapanların kazandıkları ortada. Herkesin kendince güzel tarafları var ama Bizimevler Grubu'nun yaptığı projeler daha çok kazandırıyor” diye konuştu.

Farklı kıtalardan talep var

Bizimevler katisinin ve konseptinin Anadolu Yakasına taşınması için çok talep aldıklarını açıklayan Değerli, “Her gün neredeyse yüzlerce mail ve telefon alıyoruz. Bu mantığı ve projeleri oraya taşımamız isteniyor. 40 bin metrekarenin üzerinde, gelişim akslarında uygun nitelikle yatırımlık arsa arayışımız var. Tabi birde metronun gidiyor olması önemli” dedi.

Bizimevler 6'da toplam 1661 daire ve 160 ticari ünite 13 blokta yükseldi. Konsept olarak seçtiğimiz Gökkuşağı renkleri ile başbaşka bir aura yakaladık. Farklılıştık, öne çıktık ve parmakla gösterilir olduk. 120 bin metrekare arsa üzerine kurduğumuz sitenin büyük kısmını peysaja ve yeşil alanlara ayırdık. Blokların arasını çok geniş tuttuk. Ekim 2013'te başladığımız projeyi Haziran 2016'da teslim edeceğiz” diye konuştu.

Önce yatırımcımız kazanmalı

Ticari olarak satılabilir, kazandıracak ve kazanacak lokasyonları tercih ettiklerini ifade eden Değerli, “Burada önemli olan önce yatırımcımızın ve müşterimizin kazanması, sonra bizim kazanmamız” diyerek yatırımcının yararına olana öncelik verdiklerine dikkat çekti. 

Aynı zamanda kentsel dönüşüm projelerine de sıcak baktıklarının altını çizen Değerli, “Artık herkes ortak akılda birleşiyor. Türkiye bu konuda düne göre daha olgun ve ileride. Arsa sahipleri de artık dilediğini koparacağı bir mantığın işlemediğini görüyorlar. Bu açıdan kentsel dönüşümün geleceğini iyi görüyorum” diye konuştu. 

Projenin lokasyonu

Ulaşım imkanlarının geniş olduğunu ifade eden Değerli, “Avrupa'nın en büyük havalimanına bağlantı yolu üzerindeyiz. Ayrıca Kabataş Beşiktaş ve Mecidiyeköy'den gelen metro hattının durağının da üzerindeyiz. Her yere kesintisiz buradan gidebileceksiniz. Yeni İstanbul, hızlı tren ve Kanal İstanbul ile bölgenin yarınların ile ilgili beklentileri en üste çıkacak” dedi.

Devletin yatırımları teşvik edici oluyor 

Değerli, “Metro, 3. Havalimanı, 3. Köprü yolu, gibi devletin bölgeye devlet yatırım olarak geliyor. Birde havalimanı ile ilgi olarak işleri olan bir müşteri kitlesi oluştu. Bunlarda havalimanına yakınlığından dolayı bizden alım yapıyorlar. Yakında Marmaray Halkalı'ya geldikten sonra Ispartakule ile bağlantısı oluşturulacak. Buradan her yere ulaşılabilecek. Bu bölgenin 25 yıl sonrasını siz hayal edin artık” diyerek sözlerini noktaladı.

Hüseyin Belibağlı/Emlaktasondakika.com

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Bizim Evler 10'da çalışmalar son sürat devam ediyor!
  • 28.05.2022 20:08

Bizim Evler 10'da çalışmalar son sürat devam ediyor!

51 bin 320 metrekarelik alanda hayata geçirilecek Bizim Evler 10 projesinde 6 bl ...

Konut sektörü temsilcileri Bakan Nebati ile yaptıkları görüşmeyi değerlendirdi
  • 18.05.2022 17:18

Konut sektörü temsilcileri Bakan Nebati ile yaptıkları görüşmeyi değerlendirdi

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, "Enflasyonla Mücadelede Birlikten Berek ...

İnanç Kabadayı, Modernyaka Ispartakule'yi anlattı!
  • 24.01.2022 16:52

İnanç Kabadayı, Modernyaka Ispartakule'yi anlattı!

EgeYapı Yönetim Kurulu Başkanı İnanç Kabadayı, Modernyaka Ispartakule projesinin ...

Bizim Evler 8 Projesinde Yaşam Başladı!
  • 27.08.2021 15:39

Bizim Evler 8 Projesinde Yaşam Başladı!

İhlas Gayrimenkul Proje Geliştirme ve Ticaret A.Ş.'nin kalite ve güvencesiyle ha ...

TEM 34 Tahtakale projesi havadan görüntülendi!
  • 19.06.2021 15:22

TEM 34 Tahtakale projesi havadan görüntülendi!

Emlak Konut GYO tarafından Ispartakule'de geliştirilen TEM 34 Tahtakale projesi ...

Mehmet Erhan Değerli, Marmara Evleri 4'ü anlatıyor!
  • 18.01.2021 14:22

Mehmet Erhan Değerli, Marmara Evleri 4'ü anlatıyor!

İhlas Yapı Satış ve Pazarlama Müdürü Mehmet Erhan Değerli, Marmara Evleri 4 proj ...