maritbet girişmaritbet
Bizimevler 2’de M2'Sİ 1470 LİRAYA!

Bizimevler 2’de M2'Sİ 1470 LİRAYA!

9 ay önce satışa çıkan Bizim Evler 2 projesinde son bloklar da satışa sunuluyor. Bizim Evler 2’de metrekare daire fiyatları 1.470 liradan başlıyor

İstanbul Ispartakule'de yapılan Bizimevler 2 projesinde 522 daire bulunuyor. 39 dönümlük arsa üzerinde yapılan Bizimevler 2 Ağustos 2011'de tamamlanacak.
Bizimevler 2'de büyüklükleri, 85 metrekare ile 210 metrekare arasında değişen daireler 60 ay vade için 0.66 faizle satılıyor. Bizim Evler 2'de metrekare daire fiyatları 1.470 liradan başlıyor.
Bizim Evler projelerinde en çok satan daire tipleri 4+1. Bizim Evler 2 projesinin de yüzde 40'a yakını 4+1 ve 1+1'lerin oranı ise yüzde 5'lerde. Her daireye kapalı otopark ve her bloktan kapalı otoparka asansörle erişim mevcut. Dairelerde çamaşır odası ile giyinme odası ve ebeveyn banyoların bulunması ise ön plana çıkan ayrıcalıklar.

Arsasının yüzde 90'ı yeşil alan olarak planlanan projede kapalı yüzme havuzu, kapalı otopark, ilköğretim okulu, alışveriş merkezi, sağlık ocağı, kreş, cami, ve kültürel tesisler bulunuyor.
Bizimevler 2, lokasyonu ile de çok cazip.  Bahçeşehir Ispartakule'de gişelere çok yakın olan proje İhlas Holding A.Ş.&İhlas Yapı Turizm ve Sağlık A.Ş Ortak Girişimi tarafından inşa ediliyor. Aynı konsorsiyum daha önce bu projenin yanında 78.000 metrekarelik alanda 720 konutluk Bizimevler 1 Projesini tamamlamış ve sahiplerine teslim etmişti.

Son bloklar satışta!
9 ay önce lansmanı yapılan Bizim Evler 2 projesi şimdi son bloklarını satışa çıkarıyor. Bizim Evler ismiyle Bahçeşehir bölgesin de başlangıç yapan İhlas Holding bugüne kadar 10 bin 500 konutu üretip sahiplerine teslim etti.
Bahçeşehir deki ilk projesi Bizim Evler 1'i 2009 yılı haziranında zamanında önce ve söz verdiği kalitede teslimleri yapıldı. Bizim Evler'in bölge oluşturduğu kalite çizgisi ile  bölgede oluşan potansiyele gören ihlas grubu dairelerin satışının tamamlanması ile beraber ikinci etap projesini de satışına başladı.
Arazinin yüzde 90'ının yeşil alanlar ve sosyal donatı alanlarına ayrıldığı projede, kapalı yüzme havuzu, açık ve kapalı spor alanları ve kapalı otoparklar, alışveriş merkezi, okul, kreş, kültür merkezi, sağlık ocağı ve cami ile konutlarda ebeveyn banyosu, giyinme ve çamaşır odası, klima, kombi ve ankastre ürünler gibi donatılar bulunuyor.
Bizim Evler 1 ve 2 projeleri Marmaray projesinin ilk durağına yürüme mesafesinde, otoyola ise 500 metre mesafede ve Olimpiyat stadına kadar gelen metronun ise  etüt çalışması yapılan güzergahı üzerinde, sağlam bir zemin üzerine modern mimari tarzı ile inşa ediliyor.

İletişim bilgileri

www.bizimevler.com.tr
Tel: 0 212 405 10 00  
 

  • Etiketler:

Yorum Yaz