maritbet girişmaritbet
Bizimevler 2, 8 ay erken teslim ediliyor

Bizimevler 2, 8 ay erken teslim ediliyor

Ispartakule’nin en önemli projelerinden biri daha sahipleriyle buluşuyor. Bizimevler 1’den sonra, Bizimevler 2’de de konutlar 8 ay erken teslim ediliyor

 

Ispartakule'nin en önemli projelerinden biri daha sahipleriyle buluşuyor. Bizimevler 1'den sonra, Bizimevler 2'de de konutlar 8 ay erken teslim ediliyor.

Peyzaj çalışmaları tamamlanan Bizimevler 2'nin yüzde 90'lık kısmı yeşil alana ayrıldı. Ispartakule'nin en önemli projelerinden biri daha sahipleriyle buluşuyor. Bizimevler 1'den sonra, Bizimevler 2'de de konutlar 8 ay erken teslim ediliyor. Bahçeşehir'de inşa ettiği Bizim-evler 1 projesinin büyük ilgi görmesinin ardından bölgede yatırımlarına devam eden İhlas İnşaat, Ekim 2011'de tamamlanması öngörülen Bizimevler 2 projesinde sona gelirken, konutlar sahiplerine ocak ayında teslim edilecek. Yılın ilk ayında teslimlerin başlayacağı sitede tüm daireler A sınıfı ankastre, kombi ve klimalarla donatıldı. Tüm peyzaj çalışmalarının tamamlandığı sitede yüzde 90'lık kısım yeşil alana ayrıldı. Site içerisinde yer alan alışveriş merkezinin çalışmaları da son hızla ilerliyor. Sitenin bitişiğindeki okulun inşaatının büyük kısmı tamamlanırken, sağlık ocağının da yapım çalışmaları sürüyor.

 

Bizim Evler 3 iletişim bilgileri
Web: www.bizimevler.com.tr
E-posta: [email protected]
Tel: 0 212 405 10 00

  • Etiketler:

Yorum Yaz